Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou v Praze

Anonymní
theiw260668
Praha · Vytvořeno: 8. 6. 2015 · Poslední odpověď 5. 8. 2021

Dobrý den, ráda bych podstoupila zvětšení rtů, chtěla bych vědět ceny a kolik ml se normálně dává pro velký efekt .. taky nevím na jakou kliniku a hlavně jaký typ kys. je nejhustší aby mi dlouho vydržel. moc děkuji

29 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Jolana
    5. 8. 2021

    Výbornou zkušenost mám s touto klinikou, kam jezdím pravidelně na výplně ! Paní doktorka je moc šikovná a rty dělá perfektní https://www.estheticon.cz/chirurgove/aether-institute-prague

  • MUDr. Lenka Páralová

    · 21. 7. 2015

    Dobrý den,
    většinou aplikujeme maximálně 1 ml (1 předplněná stříkačka) při 1 ošetření, někdy i méně. Vše záleží na velikosti a tvaru vašich rtů, dnes je trend dávat spíše jemnější materiály, aby výsledek byl přirozený a ve rtech nedělal boule. Cena kvalitnějších produktů je většinou od 6000 za 1 ml. Pro větší efekt bych volila spíše Permalip, permanentní silikonový proužek do rtů.
    S pozdravem,

    MUDr. Lenka Páralová

  • Anonymní
    Johanka231175
    27. 6. 2015
    Nejlepší komentář

    K těm hrudkám, prý se dělajil ve rtech, to ja taky netušila.. Ale ory zmizi.,delajil se proto, ze hyaluronat je spatně usazený, vpichnuty, rozmasírovany, apod.. Take duky větší viskozitě gelu. Ale neni to nic.. Zmizi.. Jen je citite. Take se daji rozpustit Hyazou( antaginista kys hyaluron(.. Nebojte!

  • Anonymní
    Johanka231175
    27. 6. 2015

    Dobry den, u k kazdeho pripravku se uvadí pul roku az rok.,kolem rtu mene- tak pul roku. Ale tyto nejnovější připravky kazdý nemá.., takze zkusit nekoho , kdo Bolotero jiz aplikuje.. Take bych rada veděla, jak drží

  • Anonymní
    Emik
    27. 6. 2015

    Dobrý den ,
    chtěl bych se zeptat, ještě jak jste vyjmenovala tyhle doktorky mají ten přípravek Bolotero který výdží dlouho jak dlouho vydrží pul roko nebo ROK po aplikaci do rtu neudělají se mi se mi hrudky Bojím se že se mi po aplikaci udělají nebo je to normalní že se udělají proč se dělaji ??. děkuji za odpověd

  • Anonymní
    Johanka231175
    26. 6. 2015

    A chodit k více doktorům není moc dobré, ne? Bortelero mě také zaujalo, ale jak se k němu dostat?? Nemají ho všude.... Prý tolik nepośkozuje podkožní jako starší preparáty?

  • Anonymní
    Johanka231175
    26. 6. 2015

    Je problém v tom, Forthélis vśude nemají,( kam chodím ho zrovna nemají) takže já musí stále jen velmi viskózní Restylane, další výplně dělají, bohuźel jen s lidocainem....

  • Anonymní

    alzbet_fal261502

    20. 6. 2015

    Ono záleží na výchozím tvaru a plnosti rtů. Co přesně půjde a nepůjde udělat se rty, které máte vy, řekne nejlépe lékařka, která má se zvětšováním rtů dost zkušeností.
    Držím palce, ať vše dobře dopadne. Alžběta

  • Anonymní
    Emik
    19. 6. 2015

    Dobrý den děkukuji za odpovědi tak jednu z nich skusím a uvidíme a stěchto značek co jste vyjmenoval ktere jsou dobrý vydží déle ano ?.. Poslište ten obrázek co jsme tam dala pro představu jak bych chtěla mít ty rty plné myslíte že bych k ním dosáhla objemu retní červene nahoře apodobně ?.

  • Anonymní
    Johanka231175
    16. 6. 2015

    Dekuju za tipy! Určitě pomůžou i ostatním....

  • Anonymní

    alzbet_fal261502

    16. 6. 2015

    Dobrý den, já jezdím k MUDr. Miloslavě Ruskové do Uhříněvsi, jsem s ní moc spokojená a už se s ní i dobře znám.
    Pak paní doktorka Terzijská, která sem také přispěla, patří mezi nejlepší a nejzkušenější korektivní dermatology u nás. Další lékaře učí nové techniky, jak mají správně aplikovat výplně, na co si dát pozor. Shodou okolností a náhod jsem jí osobně viděla lékařkám ukazovat, jakým způsobem zvětšovat rty, aby vypadaly přirozeně a výsledkem nebyl "kačer".
    Výborná je taky paní doktorka Raková z Esthe-Laser nebo MUDr. Lenka Páralová nebo MUDr. Lucie Jurtinová...
    Jak jsem už psala, já osobně věřím 3 značkám výplní Belotero (dřív Esthelis, Fortelis, Modelis), Juvederm a Restylane. Ale neříkám, že ty ostatní musí být špatné.

  • Anonymní
    Johanka231175
    16. 6. 2015

    Doktorka Třískovou. Je to nejlepší korektivní dermatolog v Praze!

  • Anonymní
    Johanka231175
    16. 6. 2015

    Určitě bych doporučila tu nejlepší korektivní dermatoložku v Praze ( snad se k ní pak sama dostanu

  • Anonymní
    Emik
    16. 6. 2015

    A chtela bych se zeptat, která značka je dobrá pro výpln rtu a vydrží mnohem déle kam jít kde si vybrat lékařku Děkuji za odpověd

  • Anonymní
    Emik
    16. 6. 2015

    Dobrý den a chtěla bych se zeptat, jakého nebo lékařku si mám vybrat co by jste mi doporučila ??.

  • Anonymní
    Johanka231175
    15. 6. 2015

    Já si dávám pouze do horního , cca 0,5 ml po 3 měsicích

  • Anonymní
    theiw260668
    15. 6. 2015

    moc děkuji za odpověď. Můžu se ještě zeptat jaký máte typ a kolik v horním a spodním rtu? bojím se abych to nepřehnala a mohla jít pak vůbec mezi lidi :)

  • Anonymní

    alzbet_fal261502

    15. 6. 2015


    Dobrý den, rty máte moc hezké a plné, možná vidím malinkou asymetrii, máte i moc hezký tvar obličeje zdůrazněný krátkým sestřihem.
    Já jsem na zvětšení rtů nikdy nebyla, tam se výplně vstřebávají asi rychleji. Mám vyplněné nasolabiální vrásky. Poprvé jsem měla Princes, do tří měsíců bylo vše pryč, myslím, že mi toho dali málo, nevím. Pak mi paní dr. Stratilová z Brna dala do nasolabiálek Restylane, celkem 1 ml, to mi vydrželo déle než rok, tak 15 měsíců, přesně jsem to nepočítala. Pak jsem si nechala píchnout Juvederm, to bylo v říjnu minulého roku a zatím drží. Neporučuje se značky střídat, ale chci zkusit ještě Belotero, Má nejvyšší koncentraci HA na ml. Pak už si chci vybrat jednoho favorita.

    Snad všechny dermatoložky jsou zásadně proti soláriu, nejen po aplikaci HA :) Návštěva solária nebo sauny bezprostředně po aplikaci myslím mohla urychlit vstřebání výplně.

    Pokud jde o bolestivost, do rtů nevím, ale většinou si můžete vybrat buď bez umrtvení, neboznecitlivující krém Emla, nebo svodná anestezie, jako u zubaře.

    Držím vám palce, ať si dobře vyberete a jste spokojená.
    Alžběta

  • Anonymní
    Emik
    13. 6. 2015

    Dobrý den chtela bych si zvětšit rty mám středné velke rty a Chtela bych se zeptat abych mohla dosáhnout vetšímu objemu rtu jako na tom to obrázku a červeně na hoře aby byli symetrické kolik ml by se dalo do rtu chtěla bych mít velké rty a dlohodobější efekt . muže se chodit na Uv záření do solária ?? je to bezpečné jaká metoda je výhodnější aby vyvdržela mnohem déle Co by jste mi doporučila bud vlastním tukem a nbeo kyselina hyeronova je tato aplikace bolestivá při v pichování injekcí ucítím něco ?? za jak dloho je efekt ?? děkuji za odpověd

  • Anonymní
    Emik
    13. 6. 2015

    hhh

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.