Dobrý den,
prosím o radu lékaře, který má zkušenosti s aplikací preparátu HYALASE "DESSAU".
Obracím se o radu, neboť lékař, který zákrok provedl si sám neví rady ...
Před několika měsíci (cca 5 ti) mi byla aplikována kyselina hyalurová do okraje rtů (nevelké množství).
Udělala se mi kulička a výplň byla nestejnoměrná.
Pro opravu mi bylo doporučeno nerovnosti "rozpustit" aplikací uvedenou HYALÁZOU - inječně 1x nad každý okraj rtu. Dle lékaře měla aplikace vyvolat mírný otok, který měl po cca 1 hodině ustoupit.
Otok se ale po 5 hodinách zvětšil bolestivě natolik, že jsem měla fialový obří horní ret a nemohla ani artikulovat.
Xyzal nezabral, ret stále masivně otékal, byla jsem hospitalizována na JIP, na reverz jsem jela druhý den domů.
V nemocnici aplikoval intaravenozně: kortikoidy, Dithiaden dále Reparil.
Doma mám užívat: medrol 1x, Xyzal 1x, Reparil 3x.
Otok ale po 40 ti hodinách skoro neoplaskl..
Prosím o radu, jak ovlivnit zřejmou chemickou reakci v mém rtu a jakým způsobem otok eliminovat
(pro přestavu: vypadám jako ptakopysk :-) a v pondělí mám přednášku....)
P.S. Jediný preparát, který beru pravidelně poslední 3 měsíce je Femoston 1/10.
Děkuji, věřím, že se najde někdo, kdo je zkušený :-)
Eva z Brna
koukám že nikdo z odborníků neporadil.Joj mamo
Ježíši, chudinko, cítím s Vámi a držím palce, ať jste brzy v pořádku... to se nenajde nikdo, kdo by Vám poradil?
Kouka, ze vam nikdo neodpovedel, jste v poradku? Zni vase zkusenostprimo strasidelne.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.