Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Otok po aplikaci HYALÁZY

Anonymní
Elfia
Brno · Vytvořeno: 21. 5. 2018 · Poslední odpověď 4. 10. 2018

Dobrý den, prosím o radu lékaře, který má zkušenosti s aplikací preparátu HYALASE "DESSAU". Obracím se o radu, neboť lékař, který zákrok provedl si sám neví rady ... Před několika měsíci (cca 5 ti) mi byla aplikována kyselina hyalurová do okraje rtů (nevelké množství). Udělala se mi kulička a výplň byla nestejnoměrná. Pro opravu mi bylo doporučeno nerovnosti "rozpustit" aplikací uvedenou HYALÁZOU - inječně 1x nad každý okraj rtu. Dle lékaře měla aplikace vyvolat mírný otok, který měl po cca 1 hodině ustoupit. Otok se ale po 5 hodinách zvětšil bolestivě natolik, že jsem měla fialový obří horní ret a nemohla ani artikulovat. Xyzal nezabral, ret stále masivně otékal, byla jsem hospitalizována na JIP, na reverz jsem jela druhý den domů. V nemocnici aplikoval intaravenozně: kortikoidy, Dithiaden dále Reparil. Doma mám užívat: medrol 1x, Xyzal 1x, Reparil 3x. Otok ale po 40 ti hodinách skoro neoplaskl..
Prosím o radu, jak ovlivnit zřejmou chemickou reakci v mém rtu a jakým způsobem otok eliminovat (pro přestavu: vypadám jako ptakopysk :-) a v pondělí mám přednášku....) P.S. Jediný preparát, který beru pravidelně poslední 3 měsíce je Femoston 1/10. Děkuji, věřím, že se najde někdo, kdo je zkušený :-) Eva z Brna

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    senderka2
    4. 10. 2018

    koukám že nikdo z odborníků neporadil.Joj mamo

  • Anonymní
    reny351124
    25. 9. 2018
    Nejlepší komentář

    Ježíši, chudinko, cítím s Vámi a držím palce, ať jste brzy v pořádku... to se nenajde nikdo, kdo by Vám poradil?

  • Anonymní
    Kelisova
    24. 9. 2018

    Kouka, ze vam nikdo neodpovedel, jste v poradku? Zni vase zkusenostprimo strasidelne.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.