Dobry den vcera jsem podstoupila Profhilo,vsude na internetu ctu, ze efekt je videt temer hned ja nedivim na svym obliceji jedinej rozdil. Sem zklamana a nevim jestli mam vubec chodit na druhou aplikaci nebo je jeste brzy? Na jednom diskuznim foru ctu jak zensky videly efekt okamzite ja u sebe mam efekt nulovej dekuji za odpoved
Také jsem neviděla žádný účinek... dělala jsem obličej, krk, dekolt a ruce. Ruce byly druhý den oteklé, takže to vypadalo, že vrásky jsou pryč, ale za týden byli stejné jako před procedurou..vyhozených 20 tisic.
Dobry den tak posilam zpetnou vazbu. Podstoupila jsem druhou davku a jiz jsem pres mesic po druhe davce a efekt? Uplne minimalni. Jako za 11 tisic jsem mohla jit na klasickou mezoterapiu za 2 litry ani ne a vysledek by byl stejnej. Uz na prophilo nikdy nepujdu naprosto vyhozene penize sem mohla vzit 11tisic a vyhodit je z okna. Takze tak… preji hezky Vecer
Dříve než za 3 měsíce a neměl jsem výsledek, plus jsem také pil kolagen
Dobrý den, nebojte, výsledek se určitě dostaví. Četla, že optimální výsledky jsou dosaženy pouze po 2 ošetřeních v intervalu 1 měsíce. Pro podpoření aktivace buněk produkující kolagen a elastin, tzv. bioregenerační efekt je potřeba dávku po měsíci zopakovat.
Zeptala bych se Snaj https://www.estheticon.cz/pacienti/899586/zachrana-ztracene-pevnosti-kuze-i231190 za jak dlouho se u ní dostavil 100 pro výsledek.
Dejte vědět jestli jste se rozhodla podstoupit i druhou aplikaci.
Držím palce
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.