Dobry den, jsem uz opravdu zoufala. Byla jsem na zvetseni rtu asi 3x po sobe v rozmezi cca pul roku a mela jsem ve rtech cca 1,5 ml. Prave po treti aplikaci se mi udelali velmi nevzhledne vrasky nebo bych spis rekla "prohlubne" kolem rtu. Nasledne jsem sla k jedne vyhlasene pani doktorce, ktera ma moc hezkou praci a ta mi kyselinu rozpustila a nasledne rty zvetsila.. bohuzel prohluben nezmizela, je tam stale. Dle DR. to mam pry dane geneticky, ale ja to tam pred zvetsenim nemela. Navic jsem hledala i dost dukladne na internetu a takove prohlubne jsem u nikoho jineho nikde nevidela. Jsem z toho uz velmi zoufala, nevypada to hezky. Jsem si jista, ze se mi to vytvorilo po aplikaci kyseliny hyaluronove. Je mi 30 let.
Ano to se vam vytvořilo po aplikaci HA, někdo kdo to prezene, tak se tam toto objeví, má to třeba i Zuzana Plačková,nevypadá to vůbec hezky, být vámi s vyplni uberu, méně je více.. ♥️
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.