Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Profiloplastika - redukce horního rtu?

Anonymní
karolinan210728
Ústí nad Labem · Vytvořeno: 17. 2. 2022 · Poslední odpověď 15. 1. 2024

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat více doktorů na názor ohledně výsledku mé operace čelistí. V srpnu 2021 jsem měla double operaci čelistí - měla jsem mírný podkus. Dolní čelist mi posouvali dozadu a bradu dopředu, u horní čelisti bylo dělení na 3 části a byla rozšířena. Výsledek ohledně zubů, srůstu kostí a nervů je v pořádku. Trochu mě ale trápí můj vzhled - lehce opičí. Po operaci jsem již 7 měsíců a i když pan doktor říkal, že hojení trvá až rok, nevěřím, že tak mohutný horní ret ještě splaskne - jelikož od 3. měsíce operace je již stabilní. Co mě trápí je tedy velký horní ret (spíše hmota kůže pod nosem a malý jakoby zasunutý spodní ret. Spolu s tím také velký důlek nad bradou, který posunem vznikl.

Co se týče horního rtu, měla jsem v něm cca 3 roky výplň (kys. h.) a byla jsem také na rozpuštění. Co je ale divné, že podle mých fotek z mládí se ret už nevrátil do původní podoby. Je možné že je tkáň po kys. h. nějak nenávratně zjizvená? Na výplni jsem totiž byla pouze dvakrát a druhá výplň držela skoro 2 roky ve rtu a proto jsem šla na rozpuštění. (Na výplni jsem byla dávno před operací, abych měla profil symetričtější.) Samozřejmě jsem uvažovala o výplni spodního rtu, zdá se mi ale, že by výplně muselo být velké množství, aby byl stejný, nebo větší než-li ten horní ret - a stále by to neřešilo ten opičí vzhled.

Přikládám fotografie. (1. fotografie profil s šipkou - PŘED 2. fotografie poloprofil - PŘED 3. fotografie ánfas - PŘED 4. fotografie zelený šátek - PO 5. fotografie zelený šátek ánfas - PO 6. fotografie sken

1 komentář

Reklama
  • Anonymní
    NinaG1
    15. 1. 2024

    Dobrý deň, podarilo sa vám zmenšiť peru?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.