Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Příšerné jizvy po temporal liftu

Anonymní
Okulinka
Brno · Vytvořeno: 12. 6. 2020 · Poslední odpověď 13. 7. 2020

Dobrý den, zajímalo by mě, zda jsou normální takovéto škaredé dlouhé(6-7cm) a široké jizvy po temporaliftu běžné? Tč. 2 měsíce po zákroku... Mě teda přijdou dlouhé a hlavně viditelně roztažené. To sem skutečně nečekala. A vlasy v této zjizvene oblasti už asi ani neporostou, že? To už si nikdy neudělám culik?:(( Lze jizvy něčím ještě nějak zmenšit. Používala jsme Contratubex s tímto výsledkem... Prosím o názory odborníků a zkušenosti ostatních, kteří tento zákrok absolvovaly.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Okulinka
    13. 7. 2020

    Díky, na p.doktora jsem se obrátila, podle něj jsou jizvy standardní, ale tzv. "naštvané", nevyzrálé, mám vydržet dokud nevyzrají, tj.cca 1/2 roku od zákroku a mazat NewGelem, pak se to budeme ev. řešit dál.

  • Anonymní
    bryjanka
    17. 6. 2020
    Nejlepší komentář

    Kdopak Vám to provedl ? Temporal lift dělají v Brně, Arte clinic.

  • prim. MUDr. Blanka Vraspírová

    · 15. 6. 2020

    Dobrý den,
    nevím přesně, kdo Vám zákrok prováděl, myslím, že jizvy jsou atypické a dlouhé a doporučuji se obrátit na lékaře, který Vám zákrok prováděl.
    Zdraví dr. Vraspírová

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.