Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zkušenosti s Aptos

Anonymní
Radmila
Jílové u Prahy · Vytvořeno: 20. 5. 2019 · Poslední odpověď 20. 5. 2019

Dobrý den. Už dlouho jsem zde nebyla a nechala plynout čas. Nastal čas, kdy vidím, že je načase trošku se nechat vylepšit a pomoci právě tomu času, který jde proti nám. Rozhodla jsem je pro APTOS. Máte s tím nějaké zkušenosti? Tak sem s nimi......Byla jsem už na konzultaci a termín mám 8.6. Nebojím se, jen jsem přemýšlela, co nitě a hlavně tento způsob umí a ráda bych znala názory lidí lidí, kteří to mají za sebou. Děkuji Radka :)

1 komentář

Reklama
  • Anonymní
    Radmila
    20. 5. 2019

    Dočetla jsem se, že je někdy před aplikací nitě nutné použít speciální přípravky s obsahem aminokyseliny či kyseliny hyaluronové, které se dají aplikovat injekčně nebo ve formě drinku a které podkoží zregenerují a nastartují tvorbu kolagenu. Teprve pak je možné zákrok provést a předpokládat pěkný výsledek. U příliš tenkého podkoží, což je asi můj případ, může niť prosvítat, její zoubky se nemají kam uchytit a výsledek nemusí být ani pro jednu stranu uspokojivý.Zažil jste to někdy někdo? Díky za odpovědi.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama