Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

"V shape lift" lifting nitěmi (3D kanylové) - či alternativy

Anonymní
Elinor
Hradec Králové · Vytvořeno: 3. 12. 2019 · Poslední odpověď 11. 2. 2020

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se dá oválný podlouhlý obličej drsnějšími nitěmi poupravit do tvaru " srdcového" nebo " diamantového", viz. fotografie, a pokud ne, jaké jsou jiné možnosti. V Koreji je to běžné, avšak výsledky se liší a já sama se neodčtu, jestli není výsledek podpořen kombinací nějakých dalších zákroků. Vím, že se provádí i operace, ale ta je podle všeho vhodná jen v případě, že je potřeba osekat kosti, což by zřejmě nebyl můj problém. U mě by asi také bylo třeba vyplnit spánkovou oblast vedle očí? Pro info - je mi 20 let. Prosím o názory na toto téma. Děkuji.

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    alenkacz80669
    11. 2. 2020

    Jde to i neoperativne, ale zvazte si, zda vam za to tolik penez stoji. Reakce na foto v komentari - Je to kombinace botoxu zvykacich svalu, v extremnejsich pripadech odoperovani butalnich tukovych vacku z ustni dutiny, do toho vypln lici (min 2x1ml) a konturace spodni casti obliceje + brady a to jste na dalsich minimalne 2ml, obvykle spis 3. A vysledek neni trvaly a vyplne se nevstrebavaji rovnomerne.

  • Anonymní
    LEONA123
    9. 2. 2020

    Taky se snazim zjistit jak to delaji. Nasla jsem i jine vysledky.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama