Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Neinvazivní lifting obličeje neboli facelift bez skalpelu

Anonymní
Boubelka86
Doporučený člen
Plzeň · Vytvořeno: 15. 7. 2021 · Poslední odpověď 27. 7. 2021

Zdravím vás všechny,

ráda bych se s vámi poradila ohledně některých omlazujících zákroků. Jsem si jistá, že se zde najdou ženy (možná i muži) kteří stejně jako já mají hrůzu z injekcí, skalpelu a anestezie, ale již by jim nějaký menší zákrok přišel vhod. Je mi 35 let, myslím si, že moje pokožka vypadá dobře, ale již pociťuji malé známky stárnutí, jemné vrásky okolo očí a na krku a celkově zmiňované oči již nemají takový pohled jako před pár lety. Dočetla jsem se, že neinvazivní lifting je určený právě pro moji věkovou hranici. Mám tu nějaké vrstevnice/vrstevníky (nebo kohokoli), kteří mají s faceliftem zkušenost? Budu ráda pokud napíšete a společně si pomůžeme. Krásné léto všem ☀️

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Boubelka86
    Doporučený člen
    27. 7. 2021

    Dobrý den mize, moc díky za tip. Na kolik prosím těch 5 sezení vyjde? Bude lepší je podstoupit až na podzim, že?

  • Anonymní
    mize6189762
    27. 7. 2021
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, mám dobře zkušenosti s radiofrekvencí- protégé elite. Již po prvním sezení je pleť svěžejší..po dalších pravidelných již vypnutější, méně vrásek. Doporučuje se 4 sezení, 5- té po měsíci, protože ještě měsíc po posledním -4tém sezení pleť " pracuje", Tvoří se kolagen. A navíc procedura je příjemná, takže klientky chodí rády opakovaně :-)

  • Anonymní
    Martinaa6
    Doporučený člen
    22. 7. 2021

    Ahoj, taky mám o něco podobného zájem. O pleť se dost starám takže tam si myslím by mi stačil vitamínový koktejl nebo něco podobného, ale na krku už mám vrásky.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama