Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Kontraindikace galvanické žehličky

Anonymní
anonym115981
Hradec Králové · Vytvořeno: 30. 8. 2012 · Poslední odpověď 26. 3. 2021

Dobrý den, existuje nějaká lékařská diagnoza, při které se použití galvanické žehličky nedoporučuje či přímo zakazuje?

5 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Boubelka86
    Doporučený člen
    26. 3. 2021

    Dobrý den Maruško, já bych se asi rovnou objednala na konzultaci nebo zavolala na kliniku kde tento zákrok dělají. Seznam naleznete zde - https://www.estheticon.cz/chirurgove/galvanicka-zehlicka-regenerace-pleti
    Dejte určitě vědět jestli se zákrok doporučuje nebo ne. ;)
    Hezký víkend

  • Anonymní
    MarieDol
    22. 3. 2021
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je kontraindikací pro použití galvanické žehličky na obličej prodělané onkologické onemocnění (NH lymfom v břiše, 1 rok od ukončené léčby). Děkuji. Marie D.

  • IP Beauty

    · 29. 3. 2013

    Pri kojeni muzete galvanickou zehlicku pouzivat, je ale treba precist informace ke gelum, zda neni kontraindikace u nich. Na jizvy ji muzete pouzivat, ale ucinek bude minimalni... spise zadny. Volil bych excizi jizev. Poradte se ovsem se svym plastickym chirurgem

  • Anonymní
    Zlata196052
    27. 3. 2013

    Prosím,může se galvanická žehlička používat když kojím? A dále - mohu ji používat na keloidní (vystouplé) 3 roky staré zhojené jizvy na břiše- jizvy zůstaly po vyjmutí mateřských znamének. děkuji,Zlata.

  • Anonymní
    rodenka
    15. 10. 2012

    Dobrý den,
    kontraindikací může být například kardiostimulátor, rovnátka nebo jiné kovové implantáty. Použití galvanické žehličky také zvažte, pokud trpíte epilepsií, jinou vážnou nemocí nebo jste těhotná. Galvanickou žehličku také nepoužívejte na pokožku v místech, kde máte nějaká otevřená zranění.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama