Dobry den, pred tydnem jsem byla na aplikaci kyseliny hyaluronove v oblasti nosoretnich ryh a horniho rtu. Hned po zakroku vse vypadalo dobre, ale uz druhý den zacaly nosoretky zase vykukovat a ted mam pocit, ze jsou vyraznejsi snad jeste vic nez predtim. V mistech vubec necitim zadne bulky nebo valecky jak je vzdy popisovano. Vubec tomu nerozumim. ? Prikladam foto z vecera po zakroku a 4. den po zakroku.
To druhé foto je ok..
Už čtu.. fota obráceně..
Nevím...já tam tedy nic takového nevidím.. 😱
Dobrý den,
doporučujeme se obrátit na pracoviště, kde vám výkon provedli a zkonzultovat Váš problém.
MUDr. Hana Smutková
primářka dermatologie
Dobrý den,
doporučuji se též obrátit na Vašeho lékaře a probrat s ním tuto situaci.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Dobry den pani doktorko, dekuji Vam za odpoved. Pristi tyden jdu na konzultaci, ale prave az pristi tyden a to cekani je nekonecne. Hezky den!
Jj...presne...prvni vecer pri otoku super a uz druhy den se to tam zacalo rysovat a vrasky byly zase zpet. Na nitky jsem koukala, ale na ty zatim nemam odvahu.?
Dobry den, dekuji za odpoved. Mam domluvenou konzultaci, ale az na pristi tyden a je to nekonecne, kdyz clovek nevi, co se stalo, jestli to tak ma byt mebo ne. Jsem z toho celkem nervozni, ptz to prece jen stoji nejake penize a z vysledku radost nemam, tak jsem chtela znat i jine nazory, jestli je to takto normalni nebo ne.
MUDr. Jaroslava Kačírková
· 4. 3. 2020
Dobrý den, záleží na tom jaký byl použit materiál, ale navštívila bych aplikujícího lékaře.
MUDr.J.Kačírková
Dobrý den, kontaktujte prosím Vašeho lékaře, který zákrok prováděl.
Zdraví Dr. Vraspírová
no presne tak jsem to mela ja,vrásky tam nebyly videt dokad tam byl par dni otok a pak uz to bylo zase stejne jak před zákrokem,myslim ze tento zákrok je o ničem,spis by bylo vhodné řešit problem odkad se ty vrásky berou,tudiz poklesem tváří by na to mohl spis pomoci nitový lifting aby povolenou tvar vytáhl zpět nahoru a tim se vyhladí i ty nosoretky
Druha foto je vecer po zakroku...prvni foto je 4 dny po zakroku.
Pro upresneni...fotky se mi vlozily obracene...druhe foto je z vecera po zakroku...tak by se mi to libilo. Prvni foto je vysledny efekt po 4 dnech. S tim spokojena nejsem.
Druha fotka je po zakroku...tak by se mi to libilo. Ale uz 4. den to vypadalo viz. prvni foto. To mi neprijde uplne v poradku.
Dobry den, ta druha fotka je hned po zakroku...tak by to bylo fajn. Ta prvni fotka je, jak to vypadalo 4. den po zakroku...vypln nikde.
Myslím, že bych to nevzdávala. Jsou i jiné výplně, nebo způsoby. Když chodíte pravidelně na výplně, tvoří se vám ve vráskách v místech, které ošetřujete něco jako sendvič. Tedy ta výplň jaksi vždy trošku zůstane. Při dalším doplnění se stav vrásky zase vypne. A tak dokola...Ale je to vše o penězích.
Nevím co se vám nezdá. Vrásky tam jistě nejsou a ty bulky, zatvrdlinky mohou být a nemusí. Zřejmě se vám dobře rozložily a kyselina je tam kde má a měla být. Myslím že splnila vše co jste od ní čekala a lékařka, to udělala dobře. Kyselina se vám do půl roku vstřebá určitě a pak teprve zjistíte, jak jste se zmýlila. :)))))
dyt to mate dobre,na te druhé fotce nosoretky vubec videt nemáte...jinak tento zakrok je jen vyhazování penez,chodila sem na to dva roky a stale tam vrásky byly a jsou,nebyla sem vubec spokojena a doktorka mi nakonec rekla jak tam ta vráska proste uz jednou je,nepujde ji odstranit uz nicim tak uz sem na to přestala chodit
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.