Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Rizika při aplikaci mezonití

Anonymní
haafx
· Vytvořeno: 18. 12. 2013 · Poslední odpověď 5. 10. 2018

Dobry den, rada bych se zeptala na pripadne komplikace u mezoniti. Pri spatne aplikaci mozne krabaceni kuze, lze opravit? Jaka jsou rizika? Dekuji!!

219 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    JaJa221366
    5. 10. 2018

    Ahoj Sáro, jaké jsou známe negativní účinky Aptos nití?

  • Anonymní
    Lenka711437
    8. 6. 2018
    Nejlepší komentář

    Dobry den, trapi me stejny problem. Mam boule a dulky po aplikaci niti :( Jsem z toho psychicky uplne vyrizena. Doktorka tvrdi, ze to potrebuje cas. Dnes msm 10 dni po aplikaci a zmena k lepsimu zadna a to nosim kuklu stale. Moc dekuji za odpoved. Lenka

  • Anonymní

    jitk6146382

    31. 1. 2014

    Dobrý den všem, jak zde bylo již řečeno, je čas...Diskuze se nám zbytečně vzdálila od tématu, ačkoli byla primárně určena jako dotaz na lékaře. Pokud budete chtít dál řešit problémy plnohodnotně s lékaři, založte nové vlákno s vystihujícím dotazem. Pokud ne, nemusíte dotaz směrovat na lékaře a můžete si založit nové vlákno, kde můžete sdílet postřehy jen s jinými uživatelkami.
    Děkuji.

  • Anonymní
    kovajda
    31. 1. 2014

    Já to prosím sdělila dokonce 2x a popsala jsem průběh zákroku. Jenomže mě ihned někdo převálcoval:-)

  • Anonymní
    Janininka
    30. 1. 2014

    "Byla jsem na podzim na mezonitích..." tak začíná Monika a další, Naza, Janyvo, Sona, Kovajda. Všechny píšou, že na nitích byly a jejich pocity z toho. A ty nevíš, zda sdělily, že mají mezonitě ?

  • Anonymní
    Janininka
    30. 1. 2014

    Ahoj Libik, to byl ústřel..to nemělo být na tebe, já byla rozhozená z těch fotek Sáry. A proč stále odvádí pozornost jinam a poukazuje na jiné.
    Jak to vypadá Sára prohodila fotky před a po, a psala, jak jsou nitě na nic a ať si dáme pozor. Proč si někdo přeje, abychom rušily objednávky na mezonitě a nešly na ně? A používá k tomu tuto "diskuzi"....Asi mi už začíná svítat a děkuji Sierral, že sem vstoupila se svým odborným názorem. Věřím, že hodně lidem to pomůže se zorientovat.

  • Anonymní
    ilka1
    30. 1. 2014

    Já jsem opravdový diskutující, bohužel nejsem ani expert přes fotky, bohudík ani majitelka mezonití. Za sebe můžu říct, že mě od aplikace neodradila ani Sára ani jiní s negativními zkušenostmi, ale právě ty vyrojivší se pozitivní, aniž by vůbecsdělily, zda mezonitě mají nebo ne

  • Anonymní
    Sierral
    30. 1. 2014

    Alo, ja ten rozbor fotek tady opravdu nedela naschval. V kazde diskuzi se najde nekdo, kdo predstira byti nekym jinym, vymysli si problemy (protoze proste psychicka porucha) nebo je za tim konkurence. To je cele. Hodne fotek tu je originalnich a pravych, ktere dokazuji, ze ne vzdy se zakrok povede. To je jako s liposukci ci botoxem. Preste nekdy doktor ustreli a bohuzel ty nasledky neseme my, jejich platici zakaznici. Kolik jsem uz videla zfusovanych liposukci na jinych serverech (propadliny, celulitidu na brise). Holt s kazdym zakrokem prichazi i nejake to riziko, bohuzel.
    Je mi lito, ze se to nekomu nepovedlo a zvlast na obliceji. Vse se da schovat do obleceni, ale oblicej? Me to urcite dalo brouka do hlavy. Na druhou stranu prosim neverte kazdemu prispevku, ktery tu je. Ridte se selskym rozumem.

    BTW, reakci pani Sary nebudu radsi ani komentovat - misto aby se snazila vysvetlit, tak radeji kompromituje a ukazuje na druhe. Pardon, nemusim mit vystudovanou psychologii, abych vedela odkud vitr fouka.

  • Anonymní
    libik
    30. 1. 2014

    misicka, nene k dr. V. jsem měla jít na mezonitě, ty jsem zavrhla, na tohle mám svoji doktorku kam chodím už nějaký ten rok :-)

  • Anonymní
    misicka
    30. 1. 2014

    Libiku, ty fotky co jsi sem dávala, jsou to ty výplně po oči? U dr. V?

  • Anonymní
    sara213126
    30. 1. 2014

    Alo, díky za fotku, je to prostě vidět - je to jak žížala pod kůži, podle mě už se na nit obalila a z toho abych řekla pravdu mám právě trochu obavy ale doufej, že to časem zmizí, jinak já myslela, že si tady alespoň poreferujeme jak to eventuelně probíhá dále a jak to bude vypadat třeba za pár měsíců ale taky tady končím a přidám se k Janině, dejte si mezonitě ještě dnes třeba budete spokojené. Mě tady ta diskuze mi akorád odčerpává energii, protože nemůžu zrušit upozorňování na mail a pořád mě to otravuje v telefonu, nu jdu se znovu pokusit to vypnout. S některými holkami jsme naštěstí schopny si pokecat jinde...

  • Anonymní
    kovajda
    30. 1. 2014

    Byla jsem zklamaná z diskuzí a holky na pokec, přišlo mi to vše vždy jak skrytá reklama a s prominutím slepičárna. Tady jsem si až do této diskuze myslela, že jde o odborný web.:-(
    Chtěla jsem se podělit o svou zkušenost a byla jsem převálcována, pak byla převálcována ta druhá strana a tak stále dokolečka. Holky tohle vážně není v pořádku.

    Shrnutí

    Pozitiva - moje zkušenost, zpevnění pokožky a i kvalita pokožky je lepší, Menší liftingový efekt u spodní části obličeje. Výraznější efekt mám u vytaženého obočí, nepadá mi kůže na víčka a ještě nemusím na operaci. Liftingový efekt daleko výraznější než u spodku. Nitě mám cca 3 měsíce a větší efekt jsem pozorovala asi po 2 měsících. U očí dřív.

    Negativa -rizika jsou a budou ve formě prosvítajících nití, hrbolků. Zubaté nitě daleko víc bolí a jsou po nich modřiny asi větší a hojení má delší průběh. Tady asi zbývá jen čekat až se vše vstřebá. Proč se tak děje jsem se z této diskuze nedozvěděla.

    Fotky před a po jsou na webech i upravované a bohužel s jistotou nemohu říci, že se tak nestalo i tady.
    Tak třeba příště:-)

  • Anonymní
    Ala212952
    30. 1. 2014

    Mrzí mne to, ale po přečtení výše uvedeného tady končím...
    Jak už jsem psala - já sama moc dobře vím, co mám na obličeji a že už bych to nepodstoupila... a co jsem chtěla vědět, to už taky vím...
    A jak píše Janina - ať si každý se svým obličejem (či jinými částmi těla) dělá, co chce... třeba bude patřit mezi ty štastné s úžasným výsledkem...
    PS: jo, a fota jsou moje...ač jsem už nechtěla, tak jedno poslední - dnešní s podepřenou bradou...

  • Anonymní
    Janina212986
    30. 1. 2014

    Toto je forum o Rizicích, ale někteří (...) diskutující se zde vehementně stále snaží, aby se mezonitě vychvalovaly do nebes... Proč asi? Zamyslete se.
    Už jsem to tady psala a opakuji znovu: pokud nevěřící Tomáš nevěří ať se přesvědčí sám.
    Objednejte se na mezonitě ještě dnes!
    A pokud bude výsledek s nulovým efektem a budete mít pocit, že jste desetisice za zákrok vyhodily oknem - nestěžujte si.
    Pokud budete mít po aplikaci navíc zdravotní problémy či viditelnou újmu na vzhledu - nestěžujte si.

  • Anonymní
    libik
    30. 1. 2014

    a jejda, fotka Soni :-)

  • Anonymní
    libik
    30. 1. 2014

    Janininka a proč ta otázka je položena na mně? Já s ničím nemanipulovala :-) naopak, schválně jsem vložila včerejší fotky pro Sierral aby udělala diagnozu :-D že jsou pravé.
    Nechápu o co tady jde, myslela jsem si , že to jsou rady PRO PROTI, zkušenosti a ne nějaký komerční boj.
    Nicméně si nemyslím, že by Sára s něčím manipulovala, nebo si vymýšlela a protože moje profese není fotograf a vlastně nerozumím tom u rozboru od Sierral a Karly, tak nevím čemu tady vlastně věřit, takže na to kašlu.
    Pište si co chcete.......

  • Anonymní
    Janininka
    30. 1. 2014

    Sáro, ty umíš vyjet histogram ? Já tedy ne, takže ani nevím, co v něm někdo umí změnit.
    Nicméně, pokud by tam bylo něco špatně, už by nám dvě expertky jistě daly vědět.
    Třeba se ještě vyjádří, zda jsou fotky v pořádku.
    Za sebe bych byla ráda, kdyby alespoň někdo byl v této "diskuzi" opravdovým diskutujícím a ne nasazeným manipulátorem. Uvidíme.

  • Anonymní
    Janininka
    30. 1. 2014

    Ahoj Libik,
    často jsem diskuzích, nicméně v této jsem poprvé a jsem, no jak to říci, zklamaná ?
    Ale i to je slabé slovo..
    Vždy jsem si myslela, jak je to super, že máme možnosti, vybrat si z omlazení, to, co naše babičky neměly...
    Ale pokud tady někdo manipuluje s fotkami......proč, opravdu ten konkurenční boj stojí za to ?
    Komu tím pomůžete - sobě, kamarádka udělá zákrok zdarma nebo vás pozve na Maledivy ? A vy se nebudete stydět, že jste ostatní podvedly...opravdu si myslíte, že ten zbytek světa je negramotný a neumí si dát dvě a dvě dohromady ?

  • Anonymní
    sara213126
    30. 1. 2014

    ano, ano, všimněte si datum vytvoření fotky Soni :), co si mám o tom myslet?

  • Anonymní
    Rebeka213579
    30. 1. 2014

    Páni....
    takže jedná se o snahu o to, aby "klienti" na toto ošetření mezonitěmi nechodili...
    no, to je tedy nářez...
    my Češi jsme v tomto experti...
    opravdu se občas stydím, že jsem Čech.....

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama