Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Uprava tvaru rtů pomocí trvalé chirurgické augumentace

Anonymní
nanuk
Karlovy Vary · Vytvořeno: 24. 1. 2017 · Poslední odpověď 4. 12. 2021

Uprava tvaru rtů pomocí trvalé chirurgické augumentace (vyříznutí proužku kůže nad/pod rtem) Absolvovala jsem tento zákrok x let zpět ,v mých 18 letech v Brně ...,jizva je dodnes velmi patrná ,bledá, nepropigmentovaná ...a s výsledným tvarem rtu stejně nejsem spokojená..Je možné provést opravu tak aby se vytáhl o malinko (cca 2mm) výš cupidův oblouk v středu horního rtu ,aniž by se mi vytvořil nežádoucí tah horního rtu směrem nahoru(odhalily by např.přední zuby,.ret by se pořád pootvíral nebo by se dostavil efekt králičího pysku či dojmu rozštěpu..)) to bych nerada...děkuji všem za radu...příkládám foto souč.stavu a mé představy

7 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Jolana
    4. 12. 2021

    Já jsem šla teda do zákroku a nic takového nehrozí :/ hlavně jsem šla na jistotu k paní doktorce na Aether kliniku.

  • Anonymní
    nanuk
    28. 2. 2017

    ohledně hojení to u mě bylo uplně bez problémů...dokonce se nedostavila ani žádná bolest....oba rty horní i dolní mám jakoby zapadlé dovnitř..možná by stačilo je nějak povysunout ..nevím zda existuje nějaká metoda aby se ret víc \"ukázal\" ale jak píšete  chce  to jemnou detailní práci a tak hledám..stále hledám))

  • Anonymní
    nanuk
    28. 2. 2017

    ahoj...no výplně jsou vstřebatelné časem a já bych raději něco trvalého do čeho už nebudu neustále muset investovat

  • MUDr. David Tomášek

    · 1. 2. 2017

    Výsledek se musí vidět zblízka. Problém je v tom, že může být chirurg sebevíc pečlivý, nemusí se klient dobře zahojit a veškerá zodpovědnost přechází na posledního operatéra. Proto to budete mít asi těžké někoho najít.
    Nicméně držím palce...
    Zdraví Dr. Tomášek

  • Anonymní
    nanuk
    1. 2. 2017

    děkuji všem za reakce.....
    Pane Tomášku,děkuji za odpověd... mě už je 39let ,operace proběhla v 18 letech...jizva tam je bohužel,takže té už se nezbavím..akorát bych potřebovala opravit ten tvar a možná tím pádem i onu jizvu... jak píšete ,netuším ale kým... pravděpodobně se na to nikdo necítí..vyžadovalo by to velmi jemnou detailní práci ..vůbec netuším na koho se obrátit..ale i tak děkuji moc za váš čas

  • MUDr. David Tomášek

    · 26. 1. 2017
    Nejlepší komentář

    Je vůbec smutné, že jste podstoupila tento výkon. Já to totiž považuji za trvaklé poškození. Tu jizvu Vám nikdo nikdy neodstraní. Dotvarovat to lze možná tukem jako výplní, ale tvar Kupidova luku lze ovlivnit jen novým řezem a excisí původní jizvy, když už jí tam máte. Doufám, že jsem pochopil dotaz.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Já ovšem tento typ operace neprovádí, neboť je nepovažuji zvláště u mladého děvčete za vhodné.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…



  • Anonymní
    intuicia
    Doporučený člen
    25. 1. 2017

    ahoj, nie som odbornik, ale nevyriesil by to skor vyplnovy material aplikovany do strednej casti hornej pery? vyhli by ste sa dalsim jazvam...

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.