Zdravím všechny, ráda bych znala názor, jestli je vhodnější a trvanlivější Art filting nebo Technika Serdev lift. Je mi 43 let a trápí mě spodní část obličeje, mám dost odolnou a pevnou kůži, nemám již tak pevné kontury obličeje, koutky úst padají a kůže povoluje. Pročetla jsem info o obou technikách a vím, že každá je trochu jiná. Pokud má někdo zkušenosti, ráda bych znala jeho názor, která z technik by mohla mít viditelnější a trvanlivější efekt u zpevnění kontur obličeje a koutků. Děkuji za názory a odpovědi. Mata
Poslite mi vasu adresu do sukr. spravy
dobry den, nemohli by ste mi poslat foto (pripadne orezane foto) pred a po do sukromnej spravy? tiez premyslam o vylepseni vzhladu touto technikou, mam 46 rokov. na stranke arteclinic som podrobne info k tejto technike nenasla. vdaka, s pozdravom.
Re: juanita
Dobrý deň, no asi najlepšie bude, keď si to prečítate na stranke kliniky ************
Uplne laicky a v skratke - nerobia sa tu žiadne rezy, len vpichy a šitie. Samotný výkon nebolí, robi sa v lokalke, ale neprijemná je jej aplikacia. Dnes som 1 den po a bola som cely den v praci. Ked máte dlhe vlasy, zakryjú všetko co maju, pretože opuchy na krku a okolo uší mám, aj vo vlasoch. Pooperačné bolesti tiež, dávam ibalgin. Výsledok je výborný, koža napnutá, samotný výkon trval 45 minut. .
Co to je za metodu Serdev lift. Můžete prosím napsat něco bližšího. Právě přemýšlím o zlepšení svého vzhledu.
bolí to, jak dlouho po zákroku budete moci mezi lidi???
Art f. nepoznám, ale som po Serdev lifte a odporúčam všetkým, ktorí o ňom rozmýšlajú,alebo pochybujú. Výsledok je fantastický, aj keď ešte zatial som v štádiu hojenia, zmeny sú jasné a výrazné. Absolútna spokojnosť bez najmenšej pochybnosti.
I tak děkuji, pane doktore.
Mata
Bohužel zkušenosti s výsledky této metody neznám...
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Pane doktore, děkuji. Po přečtení reakcí vše znovu důkladně zvážím. Ráda bych viděla i výsledek, ač zatím spíše méně invazivní metodou.
Mata
Pane doktore, děkuji za Vaši reakci. Určitě absolvuji více konzultací, než se definitivně rozhodnu. Píšete, že o Sedrev liftu něco víte, přináší tedy podle Vás, kromě poslední dobou větší propagace, také výsledky?
Moc děkuji
Mata
Dobrý den,
tak, jak zde uvádí kolega Tomášek, toto nejsou oficiální názvy tohoto typu operace.
Marketing a lákavé, tzv. inovativní názvy inovativních postupů.
Více k tomu není co dodat. Objednejte se na konzultaci s atestovanému a zkušenému plastickému chirurgovi, pouze tak se dozvíte co bude vhodného právě ve Vašem případě.
Hodně štěstí.
MUDr. Pavel Hlava
Marketingové názvy postupů zvláště v estetické medicíně moc neznám, tedy pojem "art.lift" nepoužívám, tedy nevím co to je, protože tento postup nepootřebuji znát - provádím jako plastický chirurg standardní lifty, které něco vydrží. O Serdev liftu něco vím, provádí jej Dr. Serdev, tuším v Brně a propagace jeho individuálního postupu přináší své ovoce, což kolegovi přeji.
Nicméně doporučuji: Určitě se obraťte se svým problémem (ne metodikou) na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.