Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Plastika jednoho očního víčka

Anonymní
Pampeliska3
Brno · Vytvořeno: 16. 3. 2021 · Poslední odpověď 15. 6. 2021

zdravím, od malička mě trápí celkem dost povislé pravé víčko zatímco levé je ok. Vypadá to strašně na fotkách a celkově mi to dělá nesouměrný obličej. Chtěla bych se zeptat co byste mi doporučili a jaká by byla cena?

3 komentáře

Reklama
  • CAN CLINIC

    · 15. 6. 2021
    Nejlepší komentář

    Vážená slečno, stav , jaký popisujete známe v rámci chirugického léčení zevních vrozených vad. Pravděpodobně trpíte nejlehčí formou tzv. ptosy víčka. Lehčí formy je možno korigovat jednostrannou horní blepharoplastikou. Cena operace jednoho víčka se ovykle pohybuje /podle kliniky/ mezi 6-8 tisíci Kč. Určitě byste měla podstoupit předoperační konzultační vyšetření, při kterém s Vámi Váš budoucí operatér vše do detailu prodiskutuje.
    S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic, 725 566 402.

  • Anonymní
    Martinaa6
    Doporučený člen
    1. 4. 2021

    Ahojda, jak to dopadlo?? Našla jsi doktora co dělá pouze jedno víčko?

  • Anonymní
    lucinkaHvezdicka
    Doporučený člen
    29. 3. 2021

    Ahojda,
    určitě se dá něco dělat ;)
    Tady najdeš seznam klinik a lékařů z Brna - https://www.estheticon.cz/chirurgove/plasticka-operace-ocnich-vicek-blepharoplastika/ceska-republika/brno
    Rovnou přes kontaktní formulář si zažádej o konzultaci a je to :) Já jsem byla na obou víčkách a výsledek je boží. Stojí to zato a není se čeho bát

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.