Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Modřiny po blaferoplastice

Anonymní
Luci_L_
Hradec Králové · Vytvořeno: 23. 12. 2022 · Poslední odpověď 26. 12. 2022

Dobrý den, dnes mám již pátý den po oparaci horních víček a stále mě trápí nezvhledné, na některých místech až neoříjenné modřiny tmavě fialové barvy. Po celou dobu poctivě leduji, spím na zádech a věšinu dne prosedím v posteli a samozřejmě poctivě dodržuji i klidový režim včetně “šetření” očí.Z léku beru Aescin Teva, který jsem nasadila druhý den po operaci.Moje otázká tedy zní, nemáte prosím nějaký tip jak modřinám pomoci se lépe aa rychleji hojit? Například nějakou další medikací a je ješě vůbec užitečné ledování pátý den po operaci? Předem moc děkuji za odpoveď!

1 komentář

Reklama
  • MUDr. Vlastimil Víšek CSc.

    · 26. 12. 2022

    Vážená slečno, tkáně víček jsou mimořádně jemné a citlivé. Tedy různě velký hematom doprovázený otoky nikdy není považován za komplikaci. Tak, jako každá jiná modřina se vstřebá, tak to bude ni u Vás. Doba vstřebávání je velmi individuální, do 2 týdnů by mělo být vše v pořádku. Při potížích se poraďte při vyndavání stehů s operatérem.
    Buďte v klidu, přeji Vám krásné Vánoce.
    Prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.