Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Názory na injekční výplně

Anonymní
MarcelaEstheticon
Doporučený člen
Praha · Vytvořeno: 1. 3. 2021 · Poslední odpověď 29. 7. 2022

Zdravím vás všechny!! Ráda bych se dozvěděla jaký máte názor na injekční výplně.

Pro ty co již specialistu na výplně navštívily a hlavně pro ty co stále ještě váhají mám malé shrnutí.

🔝 Velké plus tohoto zákroku je, že výsledek ošetření kyselinou hyaluronovou je vidět okamžitě a lze vyhladit jak obličejové vrásky, propadlé tváře, svraštění kůže tak i určité typy jizev. Mimojiné může být použita k dosažení plnějšího a smyslnějšího vzhledu rtů. A z mého pohledu největší výhodou je, že návrat k běžným aktivitám je možný bezprostředně po zákroku.

Velká většina osob, aplikaci injekčních výplní velmi dobře snáší, v opačném případě se k anestezii užívá znecitlivující krém, jehož účinek nastupuje do půl hodiny.

A co Vy?

❓Již jste výplně podstoupila? Pokud ano, jaký byl důvod pro toto ošetření?

❓V jaké části a jakou značku kyseliny jste si nechala aplikovat?

❓Jak moc jste spokojená?

❓Doporučila byste tento zákrok své nejlepší kamarádce?

7 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Leporel_Lepo_
    29. 7. 2022

    Určitě zákrok doporučuji, je to poté vidět, že je zlepšení stavu pokožky. Není proč se bát, trochu štípne při injekci, jak se říká - pro krásu se trpí, ale tady to není o trpení. Spíš se jedná o peníze., zákroky nejsou moc levné, navíc - musejí se opakovat, pokud chcete mít obličej stále bez vrásek.

  • Anonymní
    Leporel_Lepo_
    1. 7. 2022

    Já bych určitě toto doporučila, pomáhají na výplně vrásek, obličej pak vypadá lépe, ale někdy jsou modřinky. Jakou značku, to záleží na dermatologovi, který aplikuje, jaký mají výběr, atd.

  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    27. 10. 2021

    Dobrý den Yasmin, nechtěla byste se o Vaší zkušenosti podělit v sekci "Sdělte nám svůj příběh"? Budeme rádi, když napíšete kde jste zákrok podstoupila, kolik Vás stál a když budete chtít tak přiložit i fotky 😉
    Přímý odkaz naleznete zde
    👉 https://www.estheticon.cz/create-review
    Budeme se těšit

  • Anonymní
    Yasmin
    10. 3. 2021

    Jo a propadlina mezi očima je způsobena mracenim..někdy stačí botulotoxin a problém je vyřešen,někdy se ještě k tomu udělá výplň.Zalezi jak to vypadá když se botoxem čelo uvolní..

  • Anonymní
    Yasmin
    10. 3. 2021

    Moc dlouho me trápily kruhy a otoky pod očima,každý mi stále říkal že vypadám unaveně ikdyz jsem byla vyspala.Nedokazu tady spočítat kolik jsem utratila za oční krémy..používala jsem jen ty nejlepší.Bohuzel bez efektu.Nastvala jsem se,našetřila jsem 7000 a nechala si aplikovat výplň s kyselinou hyaluronovou a mám pokoj.Nebojte se.Samozrejme mírný otok či modřina být může,je to přecejen citlivá oblast ale za 3 dny je to pryč.Za 2 roky půjdu znova..

  • Anonymní
    Petra_Hor
    4. 3. 2021
    Nejlepší komentář

    Ahoj,

    mne zajímalo, jak moc je to bezpečné, moc ráda bych se zbavila vrásky (propadliny?) mezi očima. Moc mně to trápí, ale taky se bojím.

  • Anonymní
    lucinkaHvezdicka
    Doporučený člen
    3. 3. 2021

    Ahoj, já jsem ještě nebyla, ale chystám se. Zajímalo by mě hlavně jak dlouho efekt vydrží?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama