Ahoj, je tady někdo, kdo podstoupil zvětšení z nulek nebo vyschlých jedniček na 375 ml? Chtěla bych vidět foto, byla mi navrhnuta tato velikost a já mám strach, že ty prsa budou velké. Děkuji všem kdo mi poodhalí svá ńadra :-)
ja mám 300ml a jsem spokojena a neměla jsem skoro žadné prsa
Děkuji ?
wild6148000
Dala jsem Vám tu soukromou fotku pryč :-)
Víš já bych strach neměla, ale byla jsem před dvěma týdny na labioplastice a můžu ti říct, že nechybělo moc a nemusela jsem ti tady odpovídat....ale to je na jiné téma. Jen si říkám, že jsem asi za svou marnivost docela trestaná.
Nadherna prsa!!!
Děkuji vyřídím sestře ?
A děkuji i za pochvalu nového poprsí,já mám mentory ale profil netuším,nikdy jsme o tom nemluvili s mým operátorem,strach jsem měla taky šílený ? ale opravdu nemáš se čeho bát. . prostě jen mrknes s očima a máš najednou tvoje vysněné prsa?? ..... ten první týden je těžký, musím se přiznat, že jsem několikrát litovala proč jsem na to šla ?....
Po každém novém dni jsem začala cítit mírné zlepšení a teď si říkám proč jsem to neudělala už dřív!? Držím palce,neboj zvládneš to a ani nebudeš vědět jak a budeš mít tvé vysněné prsa
Ještě se zeptám jaký typ máš a profil?
:-) první fotka je taky pěkná :-) máš pěkné prsa. Já jdu až v červenci, ale začínám z toho mít strach. Děkuji za fotky
Ups.. první foto nešlo vymazat
Ahoj, je pravda, že hodně záleží na postavě ženy. I mne doktor říkal, že 360ml u mne je jiné než u ženy, která měří 160cm. Já měřím 180cm a mám 61 kg. Před jsem měla taky 75 A a nyní jsem na 75 C. Já jsem měla podmínku, že chci prsa. Nechtěla jsem je kvůli nikomu, nechtěla jsem být nijak vyzývavá - tudíž nic velkého a nepřirozeného. Já bych na tvém místě věřila doktorovi, což já jsem udělala a jsem spokojena. Tak držím palce:-)
Ahoj, mohla bych se prosim zeptat, jakou ted momentalne nosis velikost podprsenky? Ceka me v kvetnu zvetseni. Mam ted prsa 1 takze podprsenka 75A. Doktor mi rekl, ze by se mu na me libily plne B, jenze popravde nevim, co si pod tim predstavit. Kdyz jsem se ptala, na ml, tak mi rekl, ze to bude resit az na sale, co mu tam padne. Merim 160 cm a vazim asi 52kg a bojim se, ze kdyz se rozhodnu pro C, ze to bude na me moc. U tebe to vypada fakt moc pekne a prirozene, asi tak bych si to predstavovala.
Já bych se právě ovlivnit dala a tak když jsem to chtěla prvně vytroubit do světa, uvědomila jsem si, že díky tomu jsem si v životě moc snů nesplnila. Tak jsem si zalepila ústa mlčím jako hrob :-) Děkuji
wild6148000
tak príma :-)
Luci děkuji, hodnocení dám, čekám na fotky, co mě má poslat přímo doktor ?
Jo v tom máš pravdu, že jsem se s tím názorem setkala, že jestli vím co dělám, jestli si to nechci rozmyslet, abych nelitovala, ale nedala bych se ? to spíš já sama jsem to chtěla zrušit jednu dobu, jak jsem byla zoufalá z toho, že nevím jakou velikost ? držím palce ať vše dobře dopadne a jste spokojená ??
wild6148000
péto, nechceš napsat vlastní hodnocení? Určitě tím pomůžeš i doktorovi a prsa máš krásný na to se s nima pochlubit ostatním :-) : https://www.estheticon.cz/pacienti/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika
No jasné. Taky bych si to přála. Uvažovala jsem i o úpravě bradavek, ale doktor je nijak neřešil, jen mi řekl, že ji mám taky o 5 mm níže. No uvidíme a až budu po, tak se tu taky vyprsím. Snad vše dobře dopadne. Ještě jednou děkuji :-)
Oba nezávislí doktoři, jak jsem byla na konzultaci řekli, že ta levá bradavka je o 0,5cm níž, ale víš co, každá jsme jiná a asi apriori nemůžeš říct, že ty to budeš mít stejné. U každé ženské je ta elasticita kůže jiná a třeba se to sprarví. Moc ti to přeji:-)
Jo to chápu, ale já to neřekla spíš z toho důvodu, že by mě ty řeči druhých mohly ovlivnit a to já jsem nechtěla. Určitě bych se na to vyprdla, kdyby do mě každý hučel, že jsem blbá a malicherná atd.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.