Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zvětšení prsou Praha

Anonymní
Anicka12
Praha · Vytvořeno: 26. 4. 2023 · Poslední odpověď 20. 10. 2023

Ahoj, vždycky jsem si říkala, že až budu mít po dětech nechám si konečně udělat prsa. Teď hledám nejlepšího chirurga na prsa v Praze a budu proto vděčná za vaše zkušenosti. Prosím pište nejen u koho jste byli, ale také o průběhu, hojení atd. Mockrát díky :)

4 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    VerkaM
    20. 10. 2023

    Ano souhlasím, u pana Justana jsem byla teda v Brně na konzultaci, chtěla jsem hrozně nová prsa, ale nechtěla jsem implantáty. Takže jsme zvolili zvětšení pomocí vlastního tuku. :) Což je za mě super, to je totiž takový dva v jednom. Oni Vám udělají liposukci a tuk pak vloží do prsou. Takže se mi vzal tuk z bříška, kde jsem měla stejně problém jej shodit. Samozřejmě je to takové ošemetné, když zhubnete, tak Vám prostě půjdou i prsa. Ale za mě to není tolik invazivní zákrok. Prsa se nechali ještě vymodelovat a já jsem s výsledkem moc spokojená. :)

  • Anonymní
    Jajinka4
    16. 10. 2023
    Nejlepší komentář

    Já jsem byla v Praze na augmentaci u pana doktora Justana. On je teda spíše Brněnský, ale v Praze také provádí operace, byl mi doporučen kamarádkou, která u něj byla na reoperaci, jelikož je prsa co měla zlobila a nakonec se zjistilo že ta měla nějak jeden implantát přetočený. Byla nadšená jak z přístupu doktora tak i z výsledku, takže jsem šla na jistotu a jsem za to moc ráda. Pan doktor je velmi šikovný, mluví s vámi na rovinu. Domluvily jsme se na tvaru kapky s vložením pdo sval. Po operaci bylo pár dní bolestivých, ale dalo se to přežít. Konečný výsledek je skvělý! Jsem hrozně spokojená. :)

  • Anonymní
    Anicka12
    29. 5. 2023

    Moc ti děkuju za odpověď, zní to báječně takže jsem se už objednala na konzultaci a už se na to těším, snad mě to taky přesvědčí a konečně budu mít svá vysněná prsa, už mám o tom tolik načteno že se mi o tom každou druhou noc zdá :D

  • Anonymní
    Jitkanov
    28. 4. 2023

    Ahoj :) tak ti sem píšu moji zkušenost, snad ti to pomůže. Byla jsem před cca rokem na augmentaci u pana doktora Hendrycha na pražské klinice ABClinic. Šla jsem k němu na doporučení kamarádky. Už po konzultaci jsem věděla, že jsem si vybrala dobře, pan doktor byl moc vstřícný, naslouchal, všechno mi vysvětlil, bylo znát, že opravdu ví o čem mluví. Operaci jsem měla za asi 2 měsíce od konzultace, potřebovala jsem si to naplánovat i kvůli práci. Byla jsem docela nervózní když jsem přicházela, ale sestřičky i celé prostředí na klinice mě nakonec uklidnilo. Všechno proběhlo v pořádku, na klinice jsem byla jenom přes noc a dopoledne mě po kontrole propustili. První dva týdny jsem byla ještě taková unavenější a bolavá, ale potom už to šlo všechno celkem rychle, hezky se to hojilo. Chodila jsem pravidelně na kontroly, pan doktor se vždycky hodně zajímal, bylo vidět že mu na tom záleží. No a já mám teď dokonalá prsa, ještě krásnější než jsem si dovedla představit, ani po jizvách už není skoro ani památky :)

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama