Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zvětšení prsou podle fotky

Anonymní
jana_a_roman781333
Brno · Vytvořeno: 21. 2. 2019 · Poslední odpověď 1. 7. 2019

Dobry den, rádi by jsme se informovali o zvětšení poprsí. Manželce je42let 181cm 69kg po dvou dětech a žádné už neplánujeme, by chtěla zvětšení jak je na foto, které je v příloze kde jsou použity silikonové implantáty HP 650. Další dvě fota jsou manželčiné. Máme dotaz jestli lze takové zvětšení provést. Víme, že konzultace být musí, ale ptáme se na prvotní názor. Máme zájem buď o kulaté implantáty Mentor UHP 590 a nebo HP 650 dali by jsme na Vaše doporučení. Každopádně by měl být výsledek jako na fotografii.

18 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    1. 7. 2019

    Dobrý den, konzultace už jsme měli a termín máme také ale až v prosinci. Mně pan doktor řekl že pod min jak 550ml by určitě nedával, že to vidí tak na 625 - 650 ml jsem totiž vysoká a mám i vcelku větší hrudník, pod prsy 82,5cm takže mensi implantáty by se ke mě nehodili. Každopádně jsem ráda že se přiblíží fotografií kterou mám v profilu.
    Tak Vám držím palce ať vše dopadne jak má a ať jste spokojena s výsledkem :)

  • Anonymní
    Kopretinka91
    29. 6. 2019

    Dobrý den. Přidám mou zkušenost. Navštívila jsem celkem tři doktory. Moje prsa jsou menší, blíž od sebe než má vaše manželka.
    1)pan doktor navrhl implantáty 320-360ml značky polytech B-lite, kulaté nebo anatomické.podle sizeru by větší vylezaly ven(106.000,-)

    2)druhy doktor mi navrhl implantáty mentor pod žlázu kulaté něco kolem 420ml (80tis)

    3) třetí pan doktor, udělal mi 3D vizualizaci kde šlo vidět, ze při implantátu 400ml by bradavky trcely směrem dolu a opravdu by to nevypadalo hezky.. zde byly navrhnuty implantáty motiva částečně pod sval, až při operaci pan doktor zjisti, zda použije anatomické nebo kulaté. Při anatomických se mi tam vleze kolem 365ml, u kulatých něco mezi 320-360ml. Cena 75.000,- + 12.000,- vložením sáčkem minimální jizvou...

    Tím chci říct, ze každý lekar pracuje s implantáty, které zná. Mé přání bylo mít prsa kvůli manželovi co největší a nikdo mi je nad 400ml moc nedoporučoval. Hlavně záleží jak prsa vydají před operaci, jak jsou postavené a jak daleko od sebe a podobně. Hodně cvicim a tak jsem chtěla kulaté, aby se impl. časem neotocil a na přirozenost si také s manželem moc nepotrpim a nakonec budu mít anatomické/ergonomické. Na každém vypadají jinak, proto doporučuji osobní konzultaci kde se zjisti stav žláz atd. Objednavala jsem se v únoru na konzultaci, termín jsem dostala koncem března. Záleží jakou kliniku si vybere, někde termín operace od konzultace trvá měsíc, dva a můj doktor mi dal termín začátkem září. Sice bych je nejradši hned, ale kdo si počká, ten se dočká

  • Anonymní
    kacka1212807198
    21. 6. 2019

    Zdravím, už má manželka po operaci? Jak to dopadlo :)?

  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    8. 3. 2019

    No je to mazec teda. A máte pravdu že zhruba víme co chceme. A je to fakt, operace nestojí pár korun, takže výsledek by měl stát za to. K panu Vřeskému jsme objednaní na konzultaci, tak uvidíme co nám řekne a co doporučí. Také nechceme žádné extra balony, ale když už tam člověk jde a zaplatí ty peníze, tak chce nějakej výsledek že ano.
    Také se držte a ať Vám to tentokrát dopadne podle Vaších představ.

  • Anonymní
    Evka642363
    8. 3. 2019

    Přesně.Jedinou vyjimkou je kdyz sr dela s augumentaci zaroven modelace prsu..to by velky a tezky impl.zpocatku znicil celou praci..vcera jsem byla na konzultaci a chvilemi jsem mela pocit ze se na medivaji jakonanejaky individuum ze chci porad vetsi.Ja jechtela od zacatku a vysvetlivala jim ze mam hrudnikvypkavanej a ramena pres cely zada..
    Ale ja tomela s modelaci.Chtela jsem puvodneaspon 450 ale rekli mi ze by to nebylo pekny.tak dali jen 400
    Ok tak jsem dala 85 za to ze mam porad prsa mensi nez nevlastní 13 ti leta dcera.A opravdu nechci zadny balony...jen normalni prsa tak akorat muj muz ma ruce jak medved tak at ma za co chytnout ze ?No tak dam zase dalsi prachy a uvidime...
    Drzte se a nenechte se odradit je naVas videt ze vite co chcete.
    Jsou ale lekari kteri Vas podpori.Ja si psala s jednou co ma pod prsy stejne jako ja ma 570 a ted by taky sla do Vetsich.
    Nelekejte se po op.Az oplasknou otoky bude vse jinak.Ja mela ty prsa krasny tak akorat sokud nesplaskly otoky...a pak jsem byla stadtna a vdecna ze mi pani doktorka udelala z mych vytahanych pytlíků sice krasny prsa ale prostě maly.
    A kdyz uz clovek da tolik penez melo by byt na co koukat ne? ja ani nemusela nikomu nic tajit nikdo na me nic nepoznal ani v praci ani doma Proste jsem jen odlozila puschapku a vzala si normalni podprdu a svete div se nektery mi byly dokonce veliký.
    Drzte se.
    Treba vim ze pan DR.VRESKY DELA RAD VETSI PRSA TAK ZKUSTE JESTE JEHO.

  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    8. 3. 2019

    Přesně tak jak píšete, náš názor s manželkou je takovej, že spousta klinik doporučuje doleko menší implantáty aby se klient znovu vrátil a šel opět na operaci. Prostě je to byznys. To je náš názor. A co jsme četli tak se týká spousty klientek.

  • Anonymní
    Evka642363
    8. 3. 2019
    Nejlepší komentář

    Zdravim malokdo tady rekne ze je dukezity obvod pod prsy....
    Ja jsem taky velika a troufam si rict ze ne tlusta.Presto mam obvod pod prsy 96 cm.Nechala jsemna odbornikovi kolik...ml a presto ze jsemrikala ze touzim po vetsich prsou ne obrich ale tak D...mam 400 ml a po opadnuti otoku acroku od operace jdu na reoperaci na590- 650 lidi tady i nazory si neuvedomuji ze na zenske ktera ma obvod hrudi o 20 cm vetsi nez je obyčejné vypadají ty 400 ml jak dva kubanske pomeranciky a na zenske co ma pid prsy70 cm uz jsou to nádherný prsa tak akorat

  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    8. 3. 2019

    Na konzultaci jsme objednáni, každopádně nepůjdeme mín jak 500ml. Manželka je také veliká :-) ale je pravda, že těch 590 nebo 650 by bylo asi hodně. Z tohoto důvodu jsme sem i psali, zajímá nás každej názor. Z každého si můžeme něco vzít. Zdravíme, Jana a Roman

  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    8. 3. 2019

    Moc děkujeme za Váš názor, jistě si z toho něco vezmeme, od toho jsme tady dali tenhle dotaz, určitě je třeba přemyšlet i nad jinýma věcma, které jste popsal, možná asi ubereme, ale pod 500ml asi nepůjdeme. Manželka je vysoká a pod prsy má 82cm, takže když na zvětšení, tak né na 350ml nebo tak něco. Každopádně Vám děkujeme za Vaší reakci. S pozdravem Jana a Roman

  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    8. 3. 2019

    Dobrý den, jsme k Vám na kliniku objednáni na 24.5. už se těšíme. S pozdravem Jana a Roman

  • prim. MUDr. Bronislav Vřeský

    · 25. 2. 2019

    Ano , je možné zvětšení dle foto
    zdraví prim. MUDr.B.Vřeský

  • Dobrý den , při konsultaci vám lékař vyzkouší na místě různé velikosti gelů a v prádle pak posoudíte, co se k postavě paní nejvíce hodí .
    Podle fotky se poradit opravdu nedá . Pouze , že prsa, která si nyní přejete ,jsou podle mně příliš velká na normální občanský život maminky dvou dětí . Nebude vám věčně 42 , a padesátiletá a starší žena s obrovskýma prsama určitě nevypadá dobře. Samozřejmě , že lze velké gely později odstranit a dát malé, nebo žádné , ale za cenu jizev , které nemusí být vždycky pěkné .
    Přeji uvážlivé rozhodování , prim dr Alena Schmoranzová

  • Dobrý den,
    opravdu je rozhodující osobní konzultace s lékařem. Můžete se objednat i k nám na tel. čísle ************** nebo e-mailem **********. Též se ale přikláním k názoru, že se jedná o příliš velké velikosti implantátů.

    S pozdravem
    MUDr. Issam Al Awa
    ************

  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    22. 2. 2019

    Takže si myslíte, že by vypadaly jako na fotografii kterou jsme vložili? Nejnižší hranice co manželka chce je 550ml protože podle fotografii co jsme tady viděli, tak ženy které mají např. 450 - 500 zdaleka nejsou tak vysoké a nemají ani takovej velkej hrudník 83cm pod prsy, takže si myslíme že těch minimalně 550 by mohlo být v pořádku, a je možnost že tahle velikost bude v implantátech B-lite to ještě uvidíme.

  • MUDr. Jiří Paděra

    · 22. 2. 2019

    Také si myslím, že jsou to příliš velké omplantáty. Zcela jistě budou prsa hodně přesahovat přes vnější strany hrudníku, což asi nebude působit moc přirozeně. Dr. Paděra

  • Anonymní
    jana_a_roman781333
    22. 2. 2019

    Ještě jsme zapoměli dopsat, obvod pod prsy je 83cm

  • MUDr. Janka Točíková

    · 22. 2. 2019

    Velikost 590 ev 650ml jsou pro primární operaci příliš velké nešla bych nad 400ml.

  • Anonymní
    Lucia719474
    22. 2. 2019

    Podle fotky vám nikdo nic neřekne dojdete si na konzultaci kde s vami vše proberou. A podle mě prsa velikost co chcete budou veliká a nepřirozena takové ty porno prsa ?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama