Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zvětšení prsou na Moravě

Anonymní
sarvyko
Brno · Vytvořeno: 1. 11. 2018 · Poslední odpověď 4. 3. 2019

Dobrý den, měla bych pár dotazů ohledně zvětšení poprsí. Jsem ze Zlínského kraje, ale zatím u mne vede dr Vřeský v Ostravě nebo dr Paciorek v Havířově. Pokud máte doporučení u na někoho dalšího, budu ráda ta každou informaci. Jdem po dvou plně a dlouze kojených dětech, 3 a 4 roky. Prsa dostala zabrat a jsou řádně vycuclá. Řekla bych něco mezi vel B-A. Přála bych si takové pěkné plné céčka, a ať jsou hooodně přirozené. Žádné semafory ? Moje zásadní otázky jsou: 1) Péče o děti a domácnost po návratu domů, a co bylo pro vás nejtěžší? 2) Jaká jsou pro vás, respektive partnera prsa má dotek? 3) Měla některá z vás možnost zůstat déle na klinice? 4) Sedí Vám běžné podprsenky z obchodu jako např Astratex, Triumph, Intimisimi.....? 5) Měla některá z Vás zaručené doktorem, že nebude mít např nepřirozené trčáky či bradavky každou na jinou stranu apod? 6) Kdo má pod žlázou a je spokojenost i po delší době? 7) Při operaci měla jste některá třeba náhle rýmu nebo nachlazení? 8) Něco, co by jste změnily nebo udělaly jinak?

Děkuji všem za jakoukoli informaci k tématu, doporučení či fotku! ??

9 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Motiva
    4. 3. 2019

    Dobrý den, Sarvyko,

    viděla jste video od Barusminky? https://www.estheticon.cz/video/moje-zkusenost-se-zvetsenim-prsou-po-kojeni
    Na většinu svých otázek v něm naleznete odpovědi a také má implantáty pod žlázou.
    Jinak chirurgové dobrá volba, ještě můžete zkusit MUDr. Jiřinku Šilhánkovou v Prostějově. Má na klinice apartmány a možnost delšího pobytu umožnuje.

    Pokud byste potřebovala více informací rádi poskytneme.
    ***************

  • Anonymní
    Dulcinella
    Doporučený člen
    18. 2. 2019

    Dobrý večer, nevím, jestli je to ještě aktuální? Mohu sdílet svoje postřehy. 1) první 3-4 dny jsem se o děti nepostarala, ale pomohla mi sestra a manžel. Asi po týdnu už jsem mohla vařit, lehce uklízet, ale mladší dceru jsem opravdu 2 měsíce nezvedala. Ruce nad hlavu tak po měsíci. 2) na dotek jsou pevná, ale pořád taková studená, oproti zbytku těla.3) byla jsem jen na 1 noc, déle netřeba. 4) sedí mi podprsenky z Etam, Yamamay (nejvíc), Victoria Secret. 5) tohle mě ani nenapadlo řešit. Prostě jsem mu věřila a spoléhala, že je udělá hezký. Požadavek byl přirozeně vypadající trojky.6)nemůžu hodnotit, mám pod sval 7) ne, šla jsem zdravá 8) možná bych zvolila i větší, tak 450ml ;-) mám široký hrudník, sneslo by se to.

  • Anonymní
    Waju3
    7. 12. 2018

    Dobry den ja jsem byla v Surgalu u pana doktora Justana zvetsoval mi prsa Nagory a nikdy bych jinam nesla

  • Anonymní
    sarvyko
    6. 11. 2018

    Cena je dobrá, tak nějak s tím počítám. Na fotku se budu těšit ?.

  • Anonymní
    Sabreen
    6. 11. 2018
    Nejlepší komentář

    Cena 65000,-
    fotku až budu moci ?

  • Anonymní
    sarvyko
    6. 11. 2018

    Děkuji Vám za informaci, je dobře, že k tomu přistupujte pozitivně. Tak by to mělo být ?. Fotku a cenu by jste nevložila prosím? CD by se mi také líbilo. Já mám celkové hrudník cca 38 vel, a spodek 40-42. Takže plné prsa by dělala postavu souměrnější.

  • Anonymní
    Sabreen
    6. 11. 2018

    1) mám dceru 13 let, takže v tomhle ohledu jsem byla v pohodě. Ale mám skvělého manžela a on by se postaral!Vy první dny moc neuděláte, jako lehké věci ano, ale nezvednete je.
    2)už jsem měsíc po a jsou jakoby byly moje a krásné a příjemné na dotek!!ještě více změknou ale manželovi se líbí i na dotek!!!
    3) u pana doktora Paciorka po domluvě můžete zůstat i více dní, vše si domluvte na konzultaci!
    4)podprsenku jsem ještě nakupovala, jelikož mám ještě 2 stahovací a sportovní, ale vím že třeba Triola sedí a vím že i v HaM koupím, už jsem zkoušela ?
    5)Toho jsem se nebála, pan doktor Paciorek mi vše vysvětlil a nakreslil, pokud máte své prsa symetrické, tak vám tak i po operaci zůstanou, on Vám je nepředělá, jen nadzvedne do požadované velikosti. Ale jak říkám pán doktor je velice ochotný a vše srozumitelně vysvětlí!!!!!!
    6) mám pod žlázu přichyceno svalovou fascií , ale teprve měsíc tak nemohu ohodnotit jak budou třeba za 2 roky, ale dle pana doktora se implantat nehne, zůstane na místě!
    7) nebyla jsem nemocná ani před ani po operaci , pouze jsem menstruovala, takže i na sále jsem byla s tamponem a vše v klidu
    8)NIC bych neměnila a šla bych do toho znovu kdybych se měla znovu rozhodovat.
    Nicméně!!! Musíte si to umět nastavit v hlavě!!! Já jsem velice pozitivní a tak jsem vůbec neuvažovala že by něco mělo dopadnout špatně, ani jsem nekoukala na žádná videa, recenze přečetla jen některé a pak už jen mluvila s panem dokrorem. Řekla jsem mu, že mu plně důvěřuji, že to nechám na něm a že kdyby bylo potřeba na sále přidat více ml...tak ať to udělá...opravdu jsem mu důvěřovala, přece jen je to odborník s mnohaletou praxí...a výsledek? Mám překrásné plné C-D, které vypadají přirozeně a líbí se jak manželovi tak i mým nejbližším kamarádkám ?? ( až si člověk říká "škoda že je neuvidí víc lidí ??)
    Nebojte se, myslete na krásný výsledek! A hlavně je to o komunikaci s doktorem?

  • Anonymní
    Waju3
    1. 11. 2018

    Dobry den, ja jsem byla u pana doktora Justana v Surgalu vybrala jsem si implantaty Nagor, po tydnu jsem byla schopna fungovat, nic me nebolelo pan doktor je vynikajici jsem hrozne spokojena prsa mam presne, jak jsem chtela a implantaty jsou perfektni

  • Anonymní
    sarvyko
    1. 11. 2018

    Mimochodem, omlouvám se za překlepy, bohužel se mi příspěvek uložil okamžitě, bez překontrolovaní textu a nepodařilo se mi jej znovu otevřít.
    Aktuální je, že jsem objednána na konzultaci v půlce ledna k dr Vřeskému. Nestihla jsem ani do původního příspěvku přidat, zda je možné dělat pod jednou narkozou více plastických operaci. Pokud by to okolnosti dovolily, podstoupila bych zároveň i septoplastiku s úpravou té měkké části nosu. Tak uvidím, jak to pan doktor vyhodnotí.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama