Uvažuji o zvětšení prsou. Nyní mám 800 ml. Měla bych zájem o minimálně 1600ml. Pro někoho to je extrém. Mě se to líbí, protože mám široký hrudník. Má, prosím, někdo zkušenost nebo prosím o doporučení na lékaře. Děkuji
Mně prsa dělal pan doktor Patzelt z pražské ABClinic. Doktora jsem vybírala opravdu hodně dlouho, byla jsem i na více konzultacích a u pana doktora jsem hned po konzultaci věděla, že k němu půjdu. Moc se mi líbil jeho přístup a slyšela jsem na něj samou chválu. To se mi všechno naštěstí potvrdilo, protože prsa mám perfektní a vše bylo bez komplikací. Myslím, že základ je si vybrat doktora, kterému budeš důvěřovat, takže se neboj zajít klidně na víc konzultací ;) jinak kdybys uvažovala taky o téhle klinice doporučuju kouknout na jejich stránky, mají teď zase po roce akci na prsa, kterou jsem já minulý rok využila a ta sleva je opravdu pěkná ;)
Já bych byla vděčná za doporučení na doktora v Praze, chci si nechat zvětšit prsa a ráda bych někoho komu budu moct důvěřovat, že mi dokáže i dobře poradit co na mě bude vypadat nejlépe a kdo hlavně opravdu ví co dělá.
Dobrý den Dianas, jak jste se rozhodla? Již jste byla na konzultaci?
Díky M
Dobrý den,
jak říká prim. MUDr. Bronislav Vřeský. "V současné době nelze používat individuálně vyrobených mammarních implantátů, lze použít jen takové, které jsou vyráběny standardně. Největší, pokud je mi známo – firmou MOTIVA 1.050 cc, s těmi mám vlastní zkušenosti. Pokud jsem pátral, větší snad jen o cca 20 až 30 ml má v nabídce firma POLYTECH, s těmi však nepracuji.
Celý rozhovor naleznete zde:
https://www.estheticon.cz/novinky/nejvetsi-prsni-implantaty-jsou-1050-ml-kdo-si-je-dava
Dobrý den , mám 89 cm pod prsy 1050 ml Motivy a je to dostačující, tolik ml kolik si přejete se snad ani nevyrábí ne ? Ještě jsem neslysela , že by bylo možné vložit tolik ml ...
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.