Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zvětšení prsou 1600ml

Anonymní
Dianas6
Brno · Vytvořeno: 22. 9. 2021 · Poslední odpověď 29. 4. 2023

Uvažuji o zvětšení prsou. Nyní mám 800 ml. Měla bych zájem o minimálně 1600ml. Pro někoho to je extrém. Mě se to líbí, protože mám široký hrudník. Má, prosím, někdo zkušenost nebo prosím o doporučení na lékaře. Děkuji

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Dankadana
    29. 4. 2023

    Mně prsa dělal pan doktor Patzelt z pražské ABClinic. Doktora jsem vybírala opravdu hodně dlouho, byla jsem i na více konzultacích a u pana doktora jsem hned po konzultaci věděla, že k němu půjdu. Moc se mi líbil jeho přístup a slyšela jsem na něj samou chválu. To se mi všechno naštěstí potvrdilo, protože prsa mám perfektní a vše bylo bez komplikací. Myslím, že základ je si vybrat doktora, kterému budeš důvěřovat, takže se neboj zajít klidně na víc konzultací ;) jinak kdybys uvažovala taky o téhle klinice doporučuju kouknout na jejich stránky, mají teď zase po roce akci na prsa, kterou jsem já minulý rok využila a ta sleva je opravdu pěkná ;)

  • Anonymní
    Alizee
    27. 4. 2023

    Já bych byla vděčná za doporučení na doktora v Praze, chci si nechat zvětšit prsa a ráda bych někoho komu budu moct důvěřovat, že mi dokáže i dobře poradit co na mě bude vypadat nejlépe a kdo hlavně opravdu ví co dělá.

  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    7. 10. 2021

    Dobrý den Dianas, jak jste se rozhodla? Již jste byla na konzultaci?
    Díky M

  • Anonymní
    Boubelka86
    Doporučený člen
    27. 9. 2021

    Dobrý den,
    jak říká prim. MUDr. Bronislav Vřeský. "V současné době nelze používat individuálně vyrobených mammarních implantátů, lze použít jen takové, které jsou vyráběny standardně. Největší, pokud je mi známo – firmou MOTIVA 1.050 cc, s těmi mám vlastní zkušenosti. Pokud jsem pátral, větší snad jen o cca 20 až 30 ml má v nabídce firma POLYTECH, s těmi však nepracuji.
    Celý rozhovor naleznete zde:
    https://www.estheticon.cz/novinky/nejvetsi-prsni-implantaty-jsou-1050-ml-kdo-si-je-dava

  • Anonymní
    MICHAELAaA
    23. 9. 2021
    Nejlepší komentář

    Dobrý den , mám 89 cm pod prsy 1050 ml Motivy a je to dostačující, tolik ml kolik si přejete se snad ani nevyrábí ne ? Ještě jsem neslysela , že by bylo možné vložit tolik ml ...

  • Anonymní
    Dianas6
    22. 9. 2021

    Prosím o kontakty.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama