Dobrý den, dnes sem 7 dni po augmentaci, z rány mi vytéká žlutá tekutina, bez krve. Když prso zmáčknu, tekutiny vytéká hodně. Teploty nemám, prsa nějak zvlášť nebolí. Psala jsem svému operatérovi, ten řekl, ze je to normální a ať jen desinfikuju. Prosím o radu, co s tím. Děkuji
Dobrý den,
můj stav je již v pořádku. I bez kontroly operatéra, můj operatér napsal, že ten stav je normální a ať rány jen desinfikuji
Píšu později, ale domnívám se, že to chce co nejdříve OSOBNÍ kontrolu u operatéra. Zajímá mne, jak jste na tom nyní.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Ahoj, tak u mě teda ještě něco úplně malinko teče, až mě to už otravuje, ale nezkousela jsem brat nic...ani operater mi nic nedoporucil. Jen už jizvy teda mazu, kde jsou zcelene, nebudu už čekat.
V Ostravě
Ahoj, děkuju moc za odpověď.
Přesně to jsem delala, začala brát wobenzym a mužů říct, ze to pomohlo a nic neteče a jizvy se krásně hojí a žádný problém není.
Mohu se zeptat, kde jste byla operovaná?
Ahoj, já jsem měsíc od operace a prsa jsem prebalovala desinfikovala 3tydny...ze začátku jsem nevěděla, operater taktéž, ze je to normalni a chytla jsem do obou zanet. Takže desinfikuj, výměnuj krytí!
Dobrý den, normální to jistě není. Pravděpodobně se jedná o serom. Déle trvající vytékání by mohlo způsobit otevření operační rány či infekci. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.