Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zkušenosti a fotky z implantátem B-lite

Anonymní
Veronika82
Brno · Vytvořeno: 4. 8. 2017 · Poslední odpověď 29. 11. 2017

Dobry den, v polovine srpna jdu na modelaci s augmentaci. Jelikoz mam velky pokles prsou po kojeni a chabou kuzi, rozhodli jsme s lekarem, ze bude lepsi pouzit odlehcene implantaty B-lite. Rozhodla jsem se pro tvar kapky, velikost jsme kvuli poklesu zvolili radeji mensi (cca 300 ml), ulozeni pod sval, profil ted resime, zda stredni nebo vysoky. Nemate nekdo stejnou zkusenost ci typ implantatu a foto? Dekuji moc. :)

4 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    ver614864
    29. 11. 2017

    ahoj, jak dopadla operace? rozhodla si se pro b-lite? můžu poprosit o zkušenosti případně foto?

  • MUDr. David Tomášek

    · 6. 8. 2017
    Nejlepší komentář

    Implantáty B lite jsou u nás velice krátce a výrazné zkušenosti s nimi nejsou také proto, že jejich cena se pohybuje úplně jinde, než ceny standardního implantátu.
    Velikost 300 cc je u někoho veliká a u někoho malá, musí se to vidět a vyměřit. Vysoký profil je pro ženu, která má OPRAVDU plochou žlázu a často trčí - tedy jsou vidět výrazněji vleže. Tak na to pozor.
    Já osobně bych asi šel cestou standardního implantátu podle vhodnosti. Čas ukáže, zda byl implantát vhodný a později lze za B lite vyměnit a i zkorigovat velikost i projekci. Jsem si vědom nákladnosti postupu, ale záleží na tom co Vás uspokojí na mnoho let dopředu.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    Veronika82
    4. 8. 2017

    Dobry den, Luci. :)
    Dekuji moc za odkazy. Rada bych se toho dozvedela co nejvice, nez zakrok podstoupim. Bylo mi doporuceno priplatit za B-lite, jelikoz mam hodne chabou kuzi a prsa budou mit tendenci klesat. Jinak by mi lekar dal implantat Motiva, ktery vychazel financne uplne jinde. Pokud dobre dopadnou vsechna predoperacni vysetreni, mela bych mit operaci za necelych 14 dni. Jakmile budu mit po operaci, vlozim info. V. :)

  • Anonymní

    wild6148000

    4. 8. 2017

    Ahoj Veroniko, pošlu hodnocení pacientky i s fotkou - https://www.estheticon.cz/pacienti/480830/zvetseni-prsou-implantaty-b-lite-i172829

    A kdy přesně máš termín? Budeš tak hodná a dáš nám sem informace? Přeci jenom jsou implantáty novinka a hltáme každou novou zkušenost?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama