Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zánět pod implantatem v kapse

Anonymní
JanaDunkova
Vysoké nad Jizerou · Vytvořeno: 10. 12. 2022 · Poslední odpověď 15. 12. 2022

Dobrý den,jsem 3 měsíce po augmentaci s implantáty pod sval.Leve prso stále pobolívalo a jizva se špatně hojila opakovaně vyhnisavali stehy na různých místech.Zacalo bolet více zvetsilo se přidala se horečka zimnice tak jsem běžela k doktorce ta udělala CRP které vyšlo 50 poslala mě ihned na sono a tam se ukázalo že mám v dolní části kapsy anechogenní kolekce o šířce 20mm. A implantát prý neporušen.Dostala jsem antibiotika.Myslite že to antibiotika zachrání nebo mně čeká ještě něco dál?

1 komentář

Reklama
  • MUDr. Vlastimil Víšek CSc.

    · 15. 12. 2022

    Vážená slečno,
    silná širokospektrá antibiotika mohou pomoci v počátcích zánětu. Z Vašeho popisu to spíše vidím na odstranění implantátu. Pak se oblast nechá zahojit a mnoho měsíců projizvit. Aplikace nového implantátu by pak přicházela v úvahu ne dříve, než 1 rok po skončení zánětlivého procesu. JIstě jste v péči svého operatéra, při nejbližší kontrole s ním vše prodiskutujte, moje věty jsou totiž pouze na teoretické úrovni.
    Držím Vám palce,
    prim. DR. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama