Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Vysoko posazené bradavky

Anonymní
modre_oko
Praha · Vytvořeno: 22. 2. 2016 · Poslední odpověď 26. 11. 2020

Dobry den, na konci dubna 2015 jsem byla na augmentaci implantaty Motiva 450ml, vse jsem po operaci striktne dodrzovala, podprsenku nosim na noc doposud. Nelibi se mi, ze je mam "nizko" a bradavky vysoko, operaterka rekla, ze mi snizila moji puvodni prsni ryhu, ale ted, kdyz si vezmu jakoukoliv podprsenku ci plavky, tak mi kus bradavky "couha". Jak mam, prosim, postupovat? Nebo si musim proste vybrat jineho plastika a jit znovu na augmentaci? Po operaci jsem zadne komplikace nemela.

24 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Nokolcicka
    26. 11. 2020

    To je hrozný, když se na to dívám. Je mi to líto.
    Držte se..

  • Anonymní
    modre_oko
    27. 8. 2020

    Dobrý den Luuuca i ostatní, dlouho jsem zde nebyla, ale nikam jsem se ještě bohužel neposunula a prsa s overbotomingem "vesele" nosím dál...přeci jen, není to investice pár stokorun... v současné době jsem byla na konzultacich na jiných klinikách a ještě se chystám na další dvě, protože chci znát názory a případné doporučené postupy korekce od vícero doktorů. Zatím se všichni shodli, že se to dá opravit výměnou implantátů za menší (300-350 ml, která jsem měla mít původně) a správným sešitím jizev. Snad příští léto se nebudu stydět obléci si plavky s tím, že mi vylejzají všude jizvy a dvorce s bradavkami :))

  • Anonymní
    Luuuca
    16. 2. 2019

    Dobrý den, reaguji na váš starý příspěvek. Jsem v téměř stejné situaci jako vy, v listopadu jsem byla na augmentaci prsu 450 ml, Mentor a nyní po třech měsících po zákroku se mi posunuly jizvy směrem nahoru a bradavky jsou nepřirozeně vysoko. Jak prosím dopadl váš příběh? Byla jste na reoperaci? Děkuji za odpověď.

  • Anonymní
    Agnes641281
    28. 10. 2018

    Nehoraznost, nelze tomu ani uvěřit! Měli by se k tomu umět postavit! Tohle není korektní jednání ze strany kliniky, chtít další a další peníze za nekoneçné opravy s nepředvídatelným výsledkem.

  • Anonymní
    markiza
    28. 10. 2018

    Bingo a je to tady. Děkujeme.

  • Anonymní
    modre_oko
    28. 10. 2018

    Přesně...dost stresu, slzy, peněz také dost...neudělám nic. Budu doufat, že až nasetrim na reaugmentaci, tak mi jinde ten můj sen splní a budou toto vůbec chtít operovat. Níže jsem popsala, kde se věnovali s takovým výsledkem:-(

  • Anonymní
    modre_oko
    28. 10. 2018

    Dobrý den, jak říkám, dle kliniky vše ok, ještě mi na jizvy nabízeli laser asi za 10.000 Kč. Byla jsem v Ústí nad Labem, kde je jediná doktorka, paní primářka Vraspirova, která dělá různé zákroky. Bohužel vím o dalších ženách, co jim udělala vycuhujici bradavky a jediný způsob, aby nevycuhovaly, nosit o číslo větší podprsenku nebo sportovní a tím pádem mít prsa zakryta

  • Anonymní
    barborik_marce165862
    25. 10. 2018

    Prosím napište kliniku ať další ženy mohou rozmyslet

  • Anonymní
    barborik_marce165862
    25. 10. 2018

    Tohle teda je katastrofa ... ja bych jim dala dobře odvedená práce ... :(

  • Anonymní
    markiza
    23. 10. 2018

    Dobrý den všem. Normálně bych to zde napsala jméno doktorky a název kliniky. To je dost nekvalitní odvedena práce. Některým bych vzala licence. Spousta peněz, neskutečná bolest, stres, strach, pochyby a slzy a oni mají tu drzost nepřebrat odpovědnost za zpackaný zákrok. Ostuda.

  • Anonymní
    Allima
    23. 10. 2018

    Teda dořezali vás dost, objem vypadá dobře, to vám sekne, ale ty čouhajicí bradavky už ne. Teda tolik tisíc tam necháte a tak s vámi jednají?! Proboha co je to za kliniku?

  • Anonymní
    modre_oko
    30. 9. 2018

    nic prý špatně nebylo, dle všech na klinice je to výborně odvedená práce (že si nemůžu vzít normální podrsenku a vzít sebemenší výstřih je věc jiná)...jen se zvolila špatná metoda v mém případě...a jelikož se jedná o smlouvu o dílo nebo tak nějak, tak se vyreklamovat nic nedá...to že byl zvolen jiný způsob vložení implantátů a o více než 100 ml větší, než jsem chtěla na konzultaci, tak jsem taky neobstála...takže šetřím a šetřím a šetřím a až za sto let našetřím, tak si je nechám opravit, ale určitě jinde :-)

  • Anonymní
    Sarex
    30. 9. 2018

    Muzu se zeptat to nemate narok na nejakou reklamaci za spatne odbedenou praci?

  • Anonymní
    modre_oko
    30. 9. 2018

    a ted i na těch fotkách vidím, jak mám stále to pravé prso větší (na fotce vždy vlevo). To mi mělo být také upraveno, protože jsem i bez prsou měla znatelnou velikostní asymetrii...takže teď budu na nová prsa šetřit zase několik let a snad se dočkám lepšího výsledku:-)

  • Anonymní
    modre_oko
    30. 9. 2018

    ano, stále příliš vysoko...

  • Anonymní
    Damilinka
    30. 9. 2018

    No je fakt, ze ja jsem zatim krome sportovnich podprsenek nasla jen dve, u kterych mi bradavky nevylizaji :( Muzu nosit jen urcite strihy, hlavne ne pushup.

  • Anonymní
    Damilinka
    30. 9. 2018

    A bradavky jsou stejne porad vysoko? Nepomohlo to?

  • Anonymní
    modre_oko
    30. 9. 2018

    ať dám prsa do čehokoliv, tak ze všech čouhají...takže nosím jen sportovní podprsenky, což pod košili a halenku vypadá dost zle...

  • Anonymní
    modre_oko
    30. 9. 2018

    takto vypadá jizva, mám takové na obou prsou celý půlkruh, ač se snažím i teď po 2,5 letech mazat a masírovat, tak nic nepomáhá...

  • Anonymní
    Damilinka
    30. 9. 2018

    Dekuji za odpoved. Muzu se zeptat, jak se jmenuje dotorka, ktera vam to delala? Mate nejakou fotku, jak to ted vypada? Dekuji moc

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama