Dobrý den, váhám s výběrem velikosti implantátů. Měřím 157 cm, váha 55 kg, pod prsy 78 cm - prsa menší s mírným poklesem (po dvou kojeních). Postavu mám sportovní, ramena a záda širší, hodně sportuji, velikost podprsenky nyní 75B. Jsem rozhodnutá pro implantáty Motiva Ergonomix, navrženo vložení pod sval a rozmezí 250 - 300 ml. Přikláním se spíše k těm 300 ml ale nevím, jestli by to na moji výšku nebylo moc? Přála bych si pěkné trojky, které budou vypadat přirozeně k mé výšce. Děkuji

ano mám kulate

Dobry den, ano, mam kulaty implantat zn.Mentor, 275 ml, vysoký profil

Dobrý den ,mate kulatý implantát ?

tak mi nabidl hned 300ml a jsem spokojena

Určitě si dej těch 300ml, 250ml je málo, budeš litovat. Já si dala 270ml a hned bych brala 300!!!

jakou fotku bys chtěla?

Ahoj prosím nemáš fotku? Taky cvičím.

Hezké:-)

wild6148000
Ahoj Markizo :-) napiš panu doktorovi své vlastní hodnocení - prsa máš krásná :-), pochlub se a pomoz tak ostatním: https://www.estheticon.cz/chirurgove/ondrejka-peter#client-reviews

Super!!

Mám Polytech 280, anatom, nad sval. Operater- MUDr. Ondrejka Peter, Medicom.

Ahoj, já mám 164cm a 48kg a mám pod sval 375ml. Jsem 5tydnu po operaci. Předtím jsem měla po dvou dětech vykojene prsa. Myslim, že jestli máš nějaké prsa, tak těch 300ml je dobrá volba.

Mentor 275 ml kulaté vysoký profil. Na pravém prsu mám jeste mírný otok z důvodu redukce žlázy. Měla jsem asymetrii. Proto mi doktor delal redukci v tom pravém prsu, aby mi mohl dát stejnou velikost implantatu do obou prs....nechala jsem vse na něm. Byla jsem v Olomouci.

Děkuji za pochvalu. Předtím jsem měla 75 A....ted mám jednu podprsenku 75 D a druhou 70 E. Záleží jaký výrobce. Stejně ale nejvíc nosím sportovní. Tech mam asi sedm?....a jsou nejpohodlnější...

Ještě jestli můžu... jaké máte implantáty (značku a profil)? Děkujiii :-)

Super!!! Vypadají taky moc dobře! :-) a jestli se můžu zeptat... Jaká byla původní velikost podprsenky a jaká je teď?

Posílám slíbené foto. Mentor 275 ml....4,5 měs po zákroku

Klidně foto hoďte, budu ráda! :-) Foto co hodila slečna (markiza) - fakt super!!

Moc děkuji Betty:-)

Moc chválím Vaše krásná prsa. Mám 275 ml.(mentor)..a výšku 157 cm. Zkusím hodit také foto
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.