Dobrý den, váhám s výběrem velikosti implantátů. Měřím 157 cm, váha 55 kg, pod prsy 78 cm - prsa menší s mírným poklesem (po dvou kojeních). Postavu mám sportovní, ramena a záda širší, hodně sportuji, velikost podprsenky nyní 75B. Jsem rozhodnutá pro implantáty Motiva Ergonomix, navrženo vložení pod sval a rozmezí 250 - 300 ml. Přikláním se spíše k těm 300 ml ale nevím, jestli by to na moji výšku nebylo moc? Přála bych si pěkné trojky, které budou vypadat přirozeně k mé výšce. Děkuji
ano mám kulate
Dobry den, ano, mam kulaty implantat zn.Mentor, 275 ml, vysoký profil
Dobrý den ,mate kulatý implantát ?
tak mi nabidl hned 300ml a jsem spokojena
Určitě si dej těch 300ml, 250ml je málo, budeš litovat. Já si dala 270ml a hned bych brala 300!!!
jakou fotku bys chtěla?
Ahoj prosím nemáš fotku? Taky cvičím.
Hezké:-)
wild6148000
Ahoj Markizo :-) napiš panu doktorovi své vlastní hodnocení - prsa máš krásná :-), pochlub se a pomoz tak ostatním: https://www.estheticon.cz/chirurgove/ondrejka-peter#client-reviews
Super!!
Mentor 275 ml kulaté vysoký profil. Na pravém prsu mám jeste mírný otok z důvodu redukce žlázy. Měla jsem asymetrii. Proto mi doktor delal redukci v tom pravém prsu, aby mi mohl dát stejnou velikost implantatu do obou prs....nechala jsem vse na něm. Byla jsem v Olomouci.
Děkuji za pochvalu. Předtím jsem měla 75 A....ted mám jednu podprsenku 75 D a druhou 70 E. Záleží jaký výrobce. Stejně ale nejvíc nosím sportovní. Tech mam asi sedm?....a jsou nejpohodlnější...
Ještě jestli můžu... jaké máte implantáty (značku a profil)? Děkujiii :-)
Super!!! Vypadají taky moc dobře! :-) a jestli se můžu zeptat... Jaká byla původní velikost podprsenky a jaká je teď?
Klidně foto hoďte, budu ráda! :-) Foto co hodila slečna (markiza) - fakt super!!
Moc děkuji Betty:-)
Moc chválím Vaše krásná prsa. Mám 275 ml.(mentor)..a výšku 157 cm. Zkusím hodit také foto
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.