Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Ujíždění implantátu do strany rok po operaci

Anonymní
Avorejam
Plzeň · Vytvořeno: 3. 4. 2017 · Poslední odpověď 11. 4. 2017

Po zvětšení prsů je jedno prso posunuté výrazně do levé strany, při poutání se v autě, nošení tašky přes rameno pres střed, či mazlení se s dětmi je to až bolestivé, jak implantát ujede do strany. Jsem cca rok po operaci. Je možné stávají stav nejak upravit, pokud ano, co by mě čekalo???

9 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Avorejam
    11. 4. 2017

    Tak to buďte vděčná, že Váš lékař se k tomu staví kladně, pro mě by také bylo lepší, kdyby lékař řekl, že to také vidí a možnosti opravy jsou takové a makové a domluvili jsme se i za cenu toho, že to zaplatím já. Jenže když si stojí za tím, že je to pěkné a já za tím, že ne, tak nevím, jak se dobrat nějakého společného řešení. Já byla v Plzni, ale ne ve FN , na soukr. klinice. Do Fn chci jít te´d na konzultaci k Dr. Kydlíčkovi.

  • Anonymní
    raffy
    10. 4. 2017

    Musím teda říct ze si na přístup doktora nemohu stěžovat. Je ochotný milý a vše vysvětli. Věřím mu ze s tím něco vymysli. A hlavně vidí to co já. ?
    Budu držet palce ať vám to dobře dopadne

  • Anonymní
    raffy
    10. 4. 2017

    Ne ne v Praze perfect clinik. Mam kamarádku která byla na operaci před 5 lety a měla každé jiné a implantát taky jezdil. Po 2 letech masírovat i ji udělali reoperaci - posunuli implantát a teď je naprosto spokojena a prsa jsou stejne. Vám je dělali kde?

  • Anonymní
    Avorejam
    10. 4. 2017

    Je jiné, je takové nepřirozené, jako by trčí a je posazené na hrudníku, i mi více sjelo dolů než pravé a to pravé bylo před opkou malinko nižší , i jizva už není ani v prsní rýze a už je tak 0,5 cm jako na prsu. Bradavka mi jde zase maliko vzhůru a u druhého je rovně.Když je mám v podprsence, tak je to levé malinko menší, ale jinak to moc poznat není. Když prsa vyndám z podprsenky, tak jsou taky chvíli pěkná, pak to levé vezme svůj směr a uhne se. Já to viděla už po 6 týdnech od opky, pořád jsem masírovala a čekala a ničeho se nedočkala, bohužel ani lékař problém nevidí, tedy spíše vidět nechce, protože komu jsem to z přátel ukázala, tak ten to vidí. Kde jste byla na operaci, byla jste v Plzni???

  • Anonymní
    raffy
    10. 4. 2017

    A prsa mate stejná? V pot prstence jsou super ale když je vyndam a implantát mi vyjede nahoru tak to prso vypadá jako smutný klaun ? Je po vyšle. Vypadá menší, je ploché a bradavka sjede dolu. Na kontrolu jdu začátkem června tak jsem zvědavá jak to bude. Je pravda ze je to lepší už vydrží hezké třeba 2 minuty než spadne dolu, na začátku vůbec nezůstávají ve stejne poloze. Ale upřímně mi nepřijde ze by se kapsa okolo implantátů zmensovala.

  • Anonymní
    Avorejam
    10. 4. 2017

    Dobrý večer, cítím přesně to co popisujete, jen u mě je ten pohyb do strany výraznější než nahoru. Já zase celou situaci řeším tak, že si jako by prso v podprsence vypodložím vatou, aby tam prso bylo úplně na těsno a nehýbalo se, v noci spím stále s tou stahovací podprsenkou. Dle lékaře je to v pohodě, prsa jsou pěkná, uvolněná a problém vidí jen v tom, že se moc prohlížím. Mám si pro klid duše dojít na sono. Budu se objednávat na kontrolu ještě i k jinému doktoru. Mám z toho oči pro pláč :-( Já neměla komplikaci žádnou, naopak, levé prso bylo mnohem lépe zahojené než levé...

  • Anonymní
    raffy
    10. 4. 2017

    Dobrý den, mam stejný problém ale implantát mi kromě do strany jezdí i nahoru. Jsem po operaci kratší dobu než vy a pravděpodobně to mam zapříčiněno komplikaci která nastala. Díky krvácení se kapsa rozsáhlá a implantát dostal prostor se hýbat. Když implantát vyjede nahoru tak je to dost nepříjemné až bolestivé. Vzhledem krátkému času od operace čekám co to udělá. V tuto chvíli jediné co mi pomohlo jsou tejpy které implantát drží aspoň trochu v jedné pozici. Mohu dělat téměř cokoli a i když cítím ze se hýbe tak to neboli. Doktor mi zatím doporučil masáže aby se implantát dostal a usídlil tam kde má. Tak uvidím ? Co s tím dal. Jsem zvědavá co vám řekne lékař, kdyby vám to nevadilo dejte mi vědět co vám řekl a jaké navrhuje řešení.
    Hezky den

  • Anonymní
    Avorejam
    4. 4. 2017

    Děkuji za odpověď. Již jsem objednaná na kontrolu, jen jsem chtěla zjistit více info dopředu.

  • MUDr. David Tomášek

    · 3. 4. 2017

    To je velice zajímavé, to se ale musí vidět. Zajděte za operatérem a vysvětlete mu problém. Ten ví nejlépe, jak to vypadá "uvnitř".
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama