Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Sono prsou co nejdříve?

Anonymní
Milis
Praha · Vytvořeno: 17. 8. 2017 · Poslední odpověď 10. 9. 2017

Zdravím, 27.9 jdu na konzultaci ohledně zvětšení prsou , s tím ze poté bych chtěla hned termín na operaci , sono ale u nás má ceekacku 3 měsíce :-/ je nějaká možnost třeba v Praze kde jde sono udělat poměrně rYchleji ? Děkuji

13 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Chrissy
    10. 9. 2017

    Já jinak doporučuji Mamografii ve Svitavech, tam se nikdy nečeká . Objednali mne na sono do týdne a úžasný personál! :)

  • MUDr. David Tomášek

    · 18. 8. 2017

    Otřesné zkušenosti s Prahoz jsou úproto, že je nás tu moc a ještě se sem stahují lidé z okolí. Kolegové nestíhají a pak to takto vypadá.To je spíše omluva té "Prahy".
    Já osobně se domnívám, že předoperační vyšetření tak trochu i věc pracoviště, které výkon provádí. Sám mám vždy velkou snahu své klientce zajhistit urychleně všechny vyšetření abych uspokojil její poptávky a brzy operoval.
    Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga (nebojte se zeptat zda a jak dlouho je atestovaný v oboru)se zkušenostmi v této problematice. Ideální je projít si konsultace na více pracovištích a vybrat si svého operatéra.
    Můžete se stavět také u nás.
    Na konsultaci (500,-.).
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

    Prosím, hodnoťte naše odpovědi

  • Anonymní
    Milis
    18. 8. 2017

    Holka moc děkuji taky sem se procoala na Prahu 4 dva dny před konzultackou tak pak už rovnou uvidíme :)

  • Anonymní
    janca86458
    18. 8. 2017

    smutné to je jsem chronicky nemocný pacient, takže chtě nechtě občas někde ve špitále skončím a opravdu Praha otřesné zkušenosti.... když jsem čekala prcka, měla jsem vybrané Hořovice, kdyby měli stop stav hodlala jsm pokračovat do Plzně, hlavně ne tu.... určitě je to i o lidech, pak jsem ale asi měla smůlu, nějáká vyjímka se najde viz Vy... jinak já se procpala na Prahu 4 jako samoplátce také za 300kč.... to jsem i včera paní v jiné diskuzi doporučila.o)

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    18. 8. 2017

    Tohle je skutečně smutné..
    Mě tedy neodmítli ani v Praze konkrétně v FN KV.
    Byla jsem tam na konzultaci na plastické chirurgii. MUDr mě poslal na sono s tím, že až budu mít výsledky mám mu je dovézt. Jelikož bydlím kousek od Plzně nechtělo se mě s výsledkem zpět do Prahy jet. Zkusila jsem to tedy hned ten den na Vinohradech. Na dveřích stálo, pouze na objednání. Byla jsem troufalá a i tak zkusila klepnout s tím, že mě při nejhorším odmítnou. Ve stručnosti jsem řekla oč jde. Sestřička vše pochopila a byla i tak usměvavá. To samé i mladá lékařka. Vzali mě ihned i když měli v čekárně dost lidí. A já během 1 hodiny odjížděla z Vinohrad domů ( a to jsem byla u lékaře 2x + na tom sono). Takže buď mám štěstí a nebo záleží na tom na jaké lidi člověk narazí.
    Trochu jsem nyní odbočila od tématu, ale dle mě Vám sono prsou před operací udělají. Pokud to Váš plastik bude vyžadovat tak to ani jinak nepůjde. Můžete jít na sono jako samoplátce. Bez doporučení.. V Plzni sono prsou bez doporučení stojí 300kč..
    Hodně štěstí přeji

  • Anonymní
    janca86458
    18. 8. 2017

    bez nadsázky ano..... v pátek mě v praze odmítli ošetřit akutní blokace zad... skončila jsem v berouně ve stavu nad kterým kroutila hlavou i dr... přijde mi, že vše lépe funguje jinde než v Praze.... Beroun, Plzen, Kladno, Hořovice špička.o)

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    18. 8. 2017

    Tak u nas v Plzni mame asi lepsi zdravotnictvi nez v jinych koutech zeme.

  • Anonymní
    janca86458
    18. 8. 2017

    tak s takovým přístupem jsem se nikdy nikde nesetkala ani na sonu ani jinde... spíše člověka i s akuntním problémem nechají čekat...

  • Anonymní
    Milis
    18. 8. 2017

    Mě bohužel bylo řečeno když sem se chtěla objednat ze tím ze to není akutní a nemám problém tak si počkám

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    18. 8. 2017

    Ja jsem pani psala mou zkusenost.U me to tak bylo.

  • Anonymní
    janca86458
    18. 8. 2017

    tak vzhledem k tomu, že termíny jsou měsíce až tričvrtě roku, tak pochopitelně paní se chce někde objednat již ted, rozhodně to není součást předoperačního vyšetření a když řekně, že chce na plastiku neznamená, že ji někde hned vezmou..... nevezmou!!!!

  • MUDr. Jiří Paděra

    · 18. 8. 2017
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, sonografie prsů není standardní součástí předoperačního vyšetření, neprovádí jej intetnista a termíny záleží na vytíženosti pracoviště. Čekací doby mohou byˇt různé. Dr. Paděra

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    18. 8. 2017

    Sono prsou je soucasti predoperacniho vysetreni.Je zbytecne tedy na nej chodit nyni.Pokud tedy nemate nejake problemy.Staci si ho obehat pred operaci.A to Vas vezmou vsude kdyz reknete duvod vysetreni.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama