Dobrý den, jak je to s rozjížděním implantátů různých značek při lehu či pololehu? Jsou implantáty, které drží víceméně na místě? Mě se takto rozjíždí motivy ergonom, sjedou do podpaží na hrudníku mi pak vystoupí kostí a mám tam rampu pro letadla. Stačí si treba jen opřít ruce dozadu. Jak je to u jiných značek?
Ahoj Allimo!
Také bych řekla, že mírné rozjíždění do stran bývá normální i u přírodních prsou, tak mi dává smysl, že se to do nějaké míry může dít i u implantátů.
Řekla bych ale, že je důležité, jestli drží tvar s tím, jak plyne čas. Proto bych asi volila Mentor, který zaručuje stabilitu implantátu po řadu let. Zatím mám prsa svoje, ale přemýšlím... Kdyby ses chtěla dozvědět více o těchto implantátech, tady ti nechám odkaz pro info: https://www.estheticon.cz/video/proc-je-pevnejsi-gel-v-anatomickych-implantatech-zadouci
Přiznám se, že mi je teď jeden pan doktor nabídnul, resp. mluvil o nich. Mrknu na stránky. Děkuji
Dobrý den a už jste slyšela o polyuretanovém povrchu implantátů Polytech? Mají speciální vlastnost, že díky "semišovému povrch" do nich okolní tkáň vroste a implantáty drží krásně na místě. Díky tomu odolávají rychlému poklesu a minimalizují riziko vzniku kapsulární kontraktury.
Hezký den
Váš Polytech
Mám to samé . Motivy ergonomy pod žlázou a jak lehnu mám taky přistávací plochu pro letadla ?
Když to tedy není rozjížděním implantátů, je to tedy jejich umístěním, způsobem jaká byla vytvořena kapsa a jejich uložení? Nebo materiálem implantátů? Proč mi píšou ženy, že jim implantáty drží a tohle nedělají, a že i vleže pořád drží na svém místě nebo je posun tam minimální, že takový velký přechod tam nemají? děkuji za názor
Tak to teda nevím, čím jiným by to jinak bylo. Prsa se mi s implantáty roztíkají a sjíždějí do stran. Myslím,že vidět je to hodně.
Ahoj, já mám Motiva a mám prsa hezky u sebe. To nebude značkou implantátů.
Prsa se Vám nerozjíždí, implantáty jsou na správném místě pokud jsou dvorce ve středu implantátu, což u Vás jsou. Dal-li by\ se implantát více dovnitř, pak dvorce budou "šilhat" zevně a to je ještě více nepřirozené.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Zkonzultováno, i přirozená prsa se rozjíždějí, takže v pořádku. Měl paní s mentory a taky se jí tak rozjížděli. Já vám nevím, nějak mě to neuspokojilo. Je to rok a půl po prvním zvětšení. Podprsenka to stáhne., bez ní nic moc.
Dobrý den,
doporučuji zkonzultovat osobně se svým operatérem. Značka implantátu na to vliv nemá.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Dobry den Alimo,
Vysledek operaci s pouzitim ruznych znacek implantatu bude pri stejne operacni technice operatera de facto stejny..
Jsou jiste “kvalitni” znacky - jako u aut, ale to vetsinou u implantatu neprizna zadna firma, ze oni jsou “ta lidova “ znacka...
je vsak potreba si i o tomto aspektu chirurgickeho vykonu primluvit se svym chirurgem v ramci konzultace..
Nicmene vse se da “opravit”...
S pozdravem
PP
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.