Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci a už teď zvažuju reoperaci.. Vím že to jak jsou prsa daleko od sebe ovlivní přirozená stavba těla a ne implantát, nicméně dají se prsa nějak upravit aby nebyly takhle od sebe, např. modelací? Když jsem měla malá prsa nebyla ta mezera mezi nima tak vidět, teď je to jak pěst na oko a jsem z toho nešťastná :(
Ale to víte, že jo, v podprsence takovy rozjezd nemám. Ale noste ji furt. Občas chcete jít na volno. Mě zajímá, jestli to tak ženy mají i s jinými implantáty mimo motivy. ? Vím, že i normální prsa se vleže rozjíždí,ale mě se to tak zdá až moc. Je mi to nepříjemné, boule u podpaží.
To je mi moc líto. Upřímně... byla bych taky nešťastná z toho výsledku. Podprsenka to nespraví? Neposune je k sobě?
S nemáte motiva? Mě tohle dělají, jak dám ruce v bok,tak se tak rozjedou. A ještě horší v lezže.
Muzu poprosit o fotku? Mam ten stejny problem a ted lituji ze jsem do toho sla
Daleko od sebe nejsou. Materiál má přesně ve středu dvorec. Pokud se implantát posune dovnitř, dvorce budou "šilhat" ven. Nědělal bych to....
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den,
na jakýkoliv další zásah je opravdu moc brzo. Souhlasím s kolegou, že další zásah by nemusel přinést jakékoliv vylepšení.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Moc hezká prsa. Opravdu.
Prsa mas krásná a z mezery si nic nedelej,ja mám to samé,před operací to tak vidět nebylo a teď mnohem víc,jsem předně rok po operaci a taky uvažuji nad zvětšením,protože si myslím,ze to je jediná možnost ,mám 315 motiva,hlavu vzhůru,prsa mas krásná ❤️
Dobrý den, rozhodně žádnou reoperaci nyní nezvažujte. Za prvé žádný soudný chirurg vám v takto čerstvém pooperačním období žádnou operaci neprovede, za druhé nic moc provést nelze s výjimkou ještě větších implantátů. Modelace by pro vás znamenala jizvy, které by estetiku prsou ještě daleko víc zhoršily než zlepšily. Mimochodem, není důvod ke smutku, výsledek je vzhledem k vaší anatomii velice příznivý.
S pozdravem,
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.