Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Posunutí podprsní rýhy

Anonymní
Aldahalda
Liberec · Vytvořeno: 9. 8. 2018 · Poslední odpověď 15. 2. 2019

Dobrý den. Prosím o radu i od jiných lékařů. Před měsícem jsme byla na zvětšení 425ml Motiva pod sval. Z důvodu předchozí asymetrie prsou mi byla posunuta podprsní rýha. Prsa jsou na pohled krásná ale když je zvednu, levou jizvu mám níž než pravou. Kompresní podprsenku nosím neustále. Když jsem si zkusila podprsenky normální nebo sportovní, tak levé prso mi kvůli tomu v košíčku nesedí. Je ještě šance, že se levé prso ještě nějak "usadí"? Na poslední kontrole mi doktor řekl, že to je ještě brzo a že se to srovná. Nyní je můj doktor měsíc pryč, proto hledám radu zde. Děkuji za odpověď.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Aldahalda
    15. 2. 2019

    Dobrý den. Ano, prsa i podprsni rýha se srovnaly :) menší ale nepatrná asymetrie tam je ale to je většinou vždy a na první pohled to není vidět, dokud nezvednu bez podprsenky ruce nahoru. Takže nemějte obavy. Taky jsem se strachovala a zbytečně.

  • Anonymní
    Jack1
    11. 12. 2018

    Dobrý den, mohu se zeptat, zda se Vám ty jizvy nějak výškově srovnávají? Mám něco podobného :-(

  • MUDr. David Tomášek

    · 25. 8. 2018

    Moc se omlouvám, že jsem nezareagoval dříve, nebyl jsem moc v kontaktu s internetem. Tedy reaguji až dnes.
    Při asymetrii bude i nadále něco asymetrické, třeba řezy, nebo podprsní rýhy. Musí se to vidět, aby se to dalo dobře zhodnotit. Počkejte rok a uvidíte jak si to sedne, mějte trpělivost, řezy jsou pěkné jizvy lehce zaniknou.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama