Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Pochybení lékaře, implantáty s polytech s microthane povrchem

Anonymní
marketa88
Písek · Vytvořeno: 15. 2. 2024 · Poslední odpověď 15. 2. 2024

Dobrý den, V prosinci jsem byla na reaugmentaci, kvůli mikroruptuře na implantátu. Doktor při operaci pochybil, implantát mi špatně uložil (horní okraj implantátu skočil nad sval, přitom implantáty mám pod svalem) a sval vytlačuje implantát ven, tudíž je na první pohled vidět okraj implantátu. Na červen mi naplánoval reoperaci (kterou si nejspíš budu muset z části hradit sama, i když je to jasné pochybení doktora).Mám implantáty polytech s microthane povrchem a všude píšou, že tyto implantáty lze operovat až po roce a já mám naplánovanou operaci po půl roce. Reoperace implantátu s tímto povrchem předpokládám znehodnotí jeho výjimečnost a tím pádem ztratím kvalitu implantátu, protože mi tam doktor chce dát ten samý, který vyřízne. Nevíte prosím co s tím mám dělat? Mám nějaké právo na nový implantát v tomto případě zdarma? Může vůbec reoperace po pouhém půl roce být úspěšná? Moc Vás prosím o odpověď od lékaře, který problematice opravdu rozumí. Pokud někdo s těmito implantáty pracuje, ráda si u něj zaplatím konzultaci. Děkuji.

1 komentář

Reklama
  • Anonymní
    MarieSelska
    15. 2. 2024

    Dobrý den, nemám s tímto bohužel zkušenost, abych vám mohla poradit, ale mohu se prosím zeptat na jméno doktora ať se mohu obloukem vyhnout? budu vám přát ať vám vše nakonec dopadne jak nejlépe jde

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama