Dobrý den, hledám zkušeného chirurga, který by mi odstranil 3 roky staré prsní implantáty s kompletní kapsulektomií a modelací prsou z důvodů BII, a byl by ochotný mi odstranění pouzder natočit či nafotit.
Dobrý den Angeliko.
Mohu se zeptat, po jaké době jste si nechala implantáty vyjmout a jak byly velké? No a samozřejmě...jak prsa vypadala? Já se také rozhodla pro vyjmutí po 7 letech z důvodu velkých potíží s dýcháním...no nevím, na co se mám připravit...určitě modelace...malá prsa mi nevadí, spíš bych si moc přála hezký tvar, jizvy přežiju.
Moc děkuji za odpověď.
Markéta
Dobrý deň nasla som vás príspevok o podozrení na bia alcl. Chcem sa spýtať ako to s vami dopadlo? Potvrdilo sa u vás podozrenie na toto ochorenie? Mam podobne takmer totožné príznaky ako ste mala by preto ďakujem za každý názor ?
Dobrý den,můžete mi prosím poslat na co se mám připravit? A jak velké jste měla prsní implantáty a po jaké době jste si je nechala odstranit?Všude píšou, ze už to není taková bolest jako po augmentaci. MOC děkuji za vyjádření.
Dobry den a je Vam uz dobre? Ja jsem měsíc po operaci a zatim nic moc.......
Dobrý den,
jsem cca 4 měsíce po zákroku -kompletní vyjmutí prsních implantátů.
Šok, nejsem snad žena, těžký masakr. Můžete , prosím poradit ,co se dá dělat?
Ráda bych žila plnohodnotný život jako před operací.
Dobry den, chtela jsem se zeptat, jak to s vámi dopadlo, mela jsem stejný problém.
Dobrý den,popravdě vůbec tomu nerozumím co znamená breats implants illnes.Také nerozumím tomu postupu testů na ALCL.Vím máte svých problémů dost a ještě z mé strany takové otázky.Asi by se to všechno dalo přeložit ale nevím si s tím popravdě řady.Kdyby jste byla tak moc hodná a vysvětlila mě to jako laikovi.Pokud ne chápu...moc by mi to pomohlo v mém začarovaném kruhu s augmentovaným prsem.Prostě nevím jak pokračovat sono výsledky v pořádku,magnetická rezonance taky,krev v pořádku ale proč mě prso bolí 10měsíců na to fakt nikdo nemá odpověď.Jsem 10let po augmentaci a nikdy žádný problém až teď před 10měsíci.V prsu se objevila tekutina pomalu se vstřebala ale prso je stále větší a bolí.Kdyby jste prosím našla čas a chtěla mi vysvětlit jak na testy ALCL budu vám moc vděčná.
Už vím je to stupeň té kapsuli.Každopádně zajímá mě jak na test když je podezření na ALCL?To se přece musí vzít tkáň a dát na rozbor nebo se pletu?v krvi se nic nepozná?Co sono nebo magnetická rezonance ta to taky nepozná?
Co znamená ta zkrátka BII ??
Dobrý den,prosím vás.Teď jsem z toho v šoku.Vůbec jsem netušila že je i forma rakoviny z implantátů.Prosím vás jak se tyto testy dělají?Mě jedno prso poslední rok také zlobí,taky jsem unavená atd.Prosím o víc info děkuji a držím vám pěstí
wild6148000
uf, dejte prosím vědět,až budete mít výsledky...a co ukázalo sono prsou?
Dobrý den, potíže jsem začala mít asi tak po roce a půl, začaly mi vypadávat vlasy, oslabená imunita, bolesti kloubů, žádná energie a celkové oslabení. Všechny testy mi vyšly v pořádku až na málo lymfocytů a krevních destiček, z nevysvětlitelného důvodu, jak řekl doktor. Posledních pár týdnů mám natelké a bolavé jedno prso a mám obavy z ALCL (ANAPLASTICKÝ VELKOBUNĚČNÝ LYMFOM) což je forma rakoviny, způsobená prsními implantáty. Dnes jdu na testy.
wild6148000
Dobrý den Kamcho, můžu se zeptat po jaké době se Vám potíže objevily a jaké? Pod BII se uvádí velké množství potíží na internetu...jaké jste měla vy? Řešila jste problém i s Vaším operatérem?
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.