Omluvenka do práce případně neschopenka..Může ji vystavit i plastický chirurg (v případě zákroku) ? nebo ji vystavuje obvodní lékař (a co v případě,že nechci obvodního lékaře o těchto zákrocích vůbec informovat) děkuji
Je to kosmetická operace na co se neschopenka nevztahuje, bud tedy opravdu takto choit do práce nebo si vzít dovolenou jiná možnost není....
Zdravim, neschopenka nelze, jedine ze byste sla marodit treba se zadama...vetsina si bere dovolenou
Neschopenku ti opravdu nevystaví ,budeš muset za obvodákem. Já si na augmentaci prsou brala 14 dní dovolenou. Adri
Dobrý večer,já to napsala asi špatně,myslela jsem potvrzení ,že jsem byla na u lékaře...Ikdyž si dost dobře nedovedu představit jak třeba s oteklým nosem nebo tváří jde pacient do práce:))
Kolega Paděra má pravdu.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, pokud je důvodem kosmetická operace, nelze vystavit pracovní neschopnost, neboť tato nepodléhá sociálnímu pojištění. Dr. Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.