Dobrý den, jsem po zvětšení prsů společně s úpravou vypouklych dvorců téměř 2 měsíce. Práce není bohužel odvedena tak, jak jsem očekávala. Nehlede na to, ze se mi v jednom prsu tvoří vypotek. Je možná požádat mého chirurga o korekci?
Vid taky bych neverila,se tesim az uvidim dvorce zmenseny,ale myslim si ze za ty 2mesice nebou az tak plny ze ted jsou natekly
To je krásná práce! Nevěřila bych, že bez implantátu jde docílit tak pěkného objemu v horních částech prsou.
Moc pěkná změna ?
wild6148000
Bublino super! Konečně dle Vašich představ a čtu, že jste se znovu svěřila do rukou stejného operatéra :), je prima, když člověk lékaři důvěřuje. Někdy je hold potřeba jít do toho dvakrát :-). Jak velký časový rozestup jste mezi operacemi měla? Napíšete vlastní recenzi? https://www.estheticon.cz/pacienti/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika
Jsou ted tak akorat mi přijde .. na každém to vypada opravdu jinak
nie su prilis velke na vas hrudnik?
Ano, u stejného. Platila jsem jen vetsi implantáty. A dekuji ?
Chtěla jsem se zeptat zda jste byla u stejného doktora jako poprvé, nebo jste úplně změnila kliniku? Reoperaci jste si hradila sama znovu ? Pokud ano zajímala by mě cena. Jinak je mate konečně krásné ??
Novou fotku mám níže... no bohužel
Toto je nova fotka ted po operaci?Nechapu ze dr dokaze neco skazit,kdyz si platej zensky takove penize co,take se chystam
Proč si myslíte, že jsem byla na reoperaci :D
1prso velke a druhe male a dvorce osklive
V dubnu podstoupím reoperaci, včetně výměny implantátu a úpravy dvorců. Rovnou tedy zvažuji o větších, moc se mi nelíbí mezera mezi prsy. Není lepší v mém případě Mentor moderate plus profile? Mám teď Mentor vysoká profil 275ml.
wild6148000
no určitě nejsem v pozici to hodnotit :-(, ale uvidíte až promluvíte s operatérem, pak dejte vědět...držím palce, ať se domluvíte..:-) a napište
Příští tyden... co si o tom myslíte? Mam nárok na bezplatnou reoperaci?
wild6148000
Bublino, řešila jste to se svým operatérem?
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.