Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nazor na mou asymetrii a velikost

Anonymní
Lucy447583
· Vytvořeno: 16. 1. 2017 · Poslední odpověď 3. 10. 2020

Dobry den, chtela bych se zeptat na nazor okoli na ma prsa. Mam docela asymetrii:( jak se porad prohlizim, uz ani nevim, jestli je to jeste v norme nebo to nevypada dobre... Proste to nedokazu objektivne posoudit:( Na prsa jsem se moc tesila a ted to porad resim a jsem trochu zklamana. Je to podle me videt i v obleceni. Mela jsem asymetrii nejspis i pred operaci, ale nijak mi to nevadilo, lekar mi na to neupozornil a ted se trochu divim, ze to muj operater nevyrovnal sam od sebe. Jedno je plne a druhe nic moc. A pri tom jsem si vybrala vyborneho atestovaneho lekare jen s kladnymi recenzemi...

Dale resim i velikost. Urcite bych snesla vetsi implantaty. Prijdu si, jako bych na zvetseni ani nebyla a to mam 320ml anatom na postavu 163/45. Pod prsy mam 70 mozna ani to ne. Nektere divky maji stejne i min, jsou mohutnejsi a prsa maj vetsi nez ja... To mi nejde do hlavy:/ A zaklad jsem docela take mela. Tak dvojky, ale po kojeni celkem povolene a prazdne:) Proto bych chtela poprosit o nazor, zda je moje asymetrie nepekna a celkovy nazor na prsa jako takove. Nemuzu vyhnat z hlavy plany na dalsi operaci. Nyni jsem 3mesice po zvetseni. Dekuji

36 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Ali916511
    3. 10. 2020

    Já teda žádnou asymetrii nevidím. Prsa nejsou dvojčata. Mate je krásné, buďte za to rada.

  • Anonymní
    Lucy447583
    14. 8. 2020

    Prsa mam uz par let, tak uz to tolik neresim. Jsou cim dal tim prirozenejsi, i kdyz to asymetrii nesrovnalo. Rekla bych, ze se casem snad jeste zmensily. Nyni jsem tehotna, a tak vim, ze se urcite jeste na jednu operaci odhodlam a uz budu vedet, co presne chci. Jinak, abych odpovedela na tvou otazku... Implantaty mam znacky Polytech. Moc jsem znacku neresila, ale kdyz jsem vedela, ze ji operater pouziva, tak jsem mezi jinymi zvolila prave tu, protoze jsem ji znala od kamaradky, ktera mela prsa krasna:)

  • Anonymní
    VeroEstheticon
    14. 8. 2020

    Ahoj Lucy447583!

    Tvoje prsa jsou nádherná! Myslím si, že tato velikost ti moc sluší a nepotřebuje žádné úpravy! Jaké implantáty sis vybrala? Řešila jsi to vůbec, nebo jsi to nechala no lékaři? Ptám se, proto, že různí lékaři pracují s různými implantáty, ale když jsem se dívala na výběr, viděla jsem, že se v ledasčem liší. Třeba Mentor mě zaujal, že je na trhu nejdéle a certifikáty, které jiné značky nemají...ale sama prsa nemám udělané, ale zvažuji to – tak se ptám, co vzít v úvahu.
    Měj se krásně!

  • Anonymní
    Jenn
    29. 4. 2020

    Podľa mňa úžasné ? až by som také mala,bola by som happy.

  • Anonymní
    tesina
    28. 4. 2020

    Mate krasna prsa. :)

  • Anonymní
    Dulcinella
    Doporučený člen
    19. 4. 2019

    Vždyť jsou krásná! Nejste na sebe moc přísná? :-)

  • Anonymní
    Lucy447583
    17. 4. 2019

    Presne tak!

  • Anonymní
    Allima
    17. 4. 2019

    jako vím co řešíte. Před zákrokem žádná asymetrie, nebo o ní nikdo aspoň nemluvil. Dva měsíce po operaci také jedno prso výše a druhé níž. Prádlo to zamaskuje, ale bez podpory je to prostě vidět. Mám masírovat spodní část. Trochu si to sedá, pomáhá to. Jak dalece to ještě povolí nevím a doufám, že budou symetrická. Nikdo nechce rozdílná prsa, o to víc, když jde pod kudlu, tak věří, že budou nejen větší než původní, ale také souměrná, že implantáty budou sedět stejně. Mě osobně například toto vůbec nenapadlo, řešila jsem jiné věci. :-)

  • Anonymní
    Klarixa
    11. 4. 2019

    Dobry den, Lucy, prsa mate i podle me moc krasna, mirna asymetrie tam je, to je pravda,ale tim spis vypadaji prirozeneji.
    Velikost je akorat, vypadate sexy. I kdyz chapu, ze byste ted radeji vetsi, ja samotna jsem tri mesice po augumentaci a ted, kdyz uz opadly otoky a prsa si sedaji a ja si zvykla na to, ze prsa vubec mam :D tak jsem si nekolikrat povzdechla, ze nemam vetsi :)
    Pritom jeste par dni po operaci jsem byla vydesena, jak velka prsa jsou :D
    Prsa mate top, vypadaji na Vasi postave prirozene a opravdu sexy.
    Uzivejte si je

  • Anonymní
    Lucy447583
    11. 4. 2019

    Ahoj, je to porad stejne... nekdy mam dny, kdy mi to vadi, nekdy vubec. Chce to se na to moc nezamerovat a je dobre:) Okoli to nevnima tak jako my. Ale do budoucna bych chtela jit stejne jeste na zvetseni a tam uz si to pohlidam a s doktorem to dusledne proberu:)

  • Anonymní
    michaela25786563
    11. 4. 2019

    Ahoj Lucy, mám to také tak, jak píšeš. Řešila jsi to nějak nebo se to po té době samo zlepšilo/usadilo? Já mám také asymetrii, o které jsem nevěděla, protože předtím nebyla vůbec patrná. Jedno prso mám o dost větší. V upnutém tričku, je to vidět, jak dole, tak ve výstřihu. Pravá strana je o dost naducanější. Jsem měsíc po operaci a ještě mám otoky, ale zajímalo by mě, jestli se tvůj stav zlepšil?

  • Anonymní
    Gabriella
    11. 4. 2018

    Mate krasna prsa...nic nemente...

  • Anonymní
    Anonymous491718
    10. 4. 2018

    Za mě máte prsa opravdu nádherná. Větší určitě ne. Tato velikost mi k vaší postavě sedí dokonale. Užívejte opravdu krásného výsledku ?

  • Anonymní
    Okulinka
    10. 4. 2018

    Máte je parádní, vypadají krásně, plné a přirozeně mírnou asymetrii se zbytečně netrapte a pod kudlu znova nechoďte, ještě byste zaplakalq ?krásná práce, pana doktora chválím?

  • Anonymní
    Nika623886
    9. 4. 2018

    To si urcite jeste sedne a srovnaji se vice,je to kratka doba zatim. Vsichni rikaji,ze nejdrive po pul roce se prsa jakztakz srovnavaji. Jinak jsou teda totalne,ale totalne luxusni!!!!! Me to ceka 3.5. ,bude se mi vyrovnavat asymetrie 305ml a 350ml anatom pod sval , vcetne modelace,po odkojenych detech a to mam 161cm,53kg,pod prsy 70cm, a uz se nemuzu dockat ???

  • Anonymní
    mara240912
    Doporučený člen
    8. 4. 2018

    Prsa krásná, větší to by byl hnus nepřirozený.. žádnou asymetrii nevidím. Lékař odvedl krásnou práci.

  • Anonymní
    Diuss
    8. 4. 2018

    Podle mě máte ty prsa hezké ;)

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    11. 2. 2017

    Vaše prsa jsou přímo super, také se stále rozhoduji , hlavně kam a ke komu. Vaše původní jsou hodně podobná mým, jen asi budem každá jiný ročník, můj je 71, takže přemýšlím dost dlouho :)). Byla jsem teprve na jedné konzultaci, kde mi lékař nabídl Polytech senzitiv 400-445, co se týče mého širšího hrudníku a výšce 177cm. Vůbec nemám představu , jak by má nová prsa vypadala. Ty vaše jsou fakt krásná a k té štíhlé postavičce SUPER a akorát.

  • Anonymní
    nika461022
    11. 2. 2017

    V pondělí jdu též na operaci a příjde mi , že mám téměř stejná prsa jako Vy před operací. Jestli budu mít takový výsledek i já, tak budu šťastná.

  • Anonymní
    alexandra114411
    22. 1. 2017

    Vase prsia su nadherne...len vy mate velmi sebakriticky pohlad.Su naozaj krasne, nepokusala by som osud a nic by som nemenila.Parada..skvela praca chirurga.Ja mam 375 ml a vacsie ako Vase nie su.Budte spokojna....su naozaj nadherne.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama