Dobrý den byla jsem na konzultaci a byli mi navrženy implantáty značky Motiva 245-265ml demi kuli mirne asymetrii. Mě se to zda velmi malo. Zajímá mě nejaky názor prosím.
Ano 4.5 mám termín a nic platit nebudu
Dobry den Kik,tak Vam preji,at se korekce jizev podari a Vy jste spokojena.Uz mate termin a budete si neco hradit sama?
Pan doktor mě z pravého prsu odevere trosku kůže prý by to mělo stačit ale nevím nevím
Dobry den Kik a co ta asymetrie prsou,jak ta se bude resit?
wild6148000
pan doktor nedoporučil nebo jste si sama rozmyslela?
Dobrý den tak žádná reoperace se konat nebude ? pouze korekce jizev
Dobry vecer Kik,tak jak pokracuje Vase reoperace prsou,ptam se proto, protoze se taky v brzke dobe chystam na modelaci prsou a tak bych chtela vedet,jak se k tomu pan doktor postavil,dekuji za odpoved.
Dobry vecer,objednejte se k panu doktorovi na konzultaci a tam to s nim vsechno proberte,ve Vasem pripade si myslim na reoperaci mate narok,je to vylozene chyba operatera,drzim palce.
Dobrý den volala jsem panu doktorovi a plánovanou agmentaci jsem nakonec odrekla ale momentálně silne uvažují o tom ze by mě nejspíš udělal reoperaci ale nejsem si jistá jestli by pan doktor nebyl proti
Dobry den, i laik vidi bohuzel nevzhledne odvedenou praci u niz bude potreba modelace, a pak zvetseni. Preji Vam dobreho, uspokojiveho porizeni.
Dobry den Kik,nejsem plasticky chirurg,ale kdyz kouknu laickym okem,tak si myslim,ze u Vas jen augumentaci neziskaze pozadovany tvar prsou,podle me by jste si mela napred nechat udelat reoperaci prsou u toho stejneho chirurga,co jste byla na modelaci a potom s odstupem 3-6 mesicu augumentaci,moc Vam preji krasna prsa,protoze je to sen kazde zeny,tak to neuspechejte.
Mně se dle fotodokumentace spíše zdá, že by bylo třeba prsa upravit celkově. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobry vecer,jen jsem se chtela zeptat,kde jste byla na modelaci?Dekuji za odpoved
Dekuji pane doktore, ja jsem to tam nezmínila jsem po modelaci prsou. Myslíte když se provede jen augmentace ze prsa se povolí?
Dobré ráno,
tak jste jen po modelaci prsů? Na fotografiích jsou vidět jizvy pod dvorcem.Usuzoval jsem jen podle fotografií, i tak bych asi při augmentaci novou modelaci doporučoval.
Hezký den
Kulhánek
Dobrý den nevím jestli jsem sparavne pochopila co jste napsal ale momentalne žádné implantáty nemam.
Dobrý den
podle fotografií bych doporučil hlavně novou modelaci prsů se zkrácením dlouhé vertikální jizvy a zpevněním tvaru prsů. Implantáty jsou v ´dolní polovině prsu a jedná se o bottoming up deformitu prsů. Podle fotografie jste štíhlá velikost maximálně kolem 300 ale to se bez porovnání s postavou, šířkou ramen a podobně špatně odhaduje.
Hezký večer
Kulhánekl
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.