Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda si nestavím vzdušné zámky svou představou. Jsem více jak 5 let po kojení a má prsa jsou úplně zničená. Chtěla bych se zeptat zda je vůbec reálné s mými prsy aby byla krásně pevná a kulatá zhruba jako na přiložené fotografii.
Bolesti se nebojím, ale zklamání nic víc asi si tím procházela každá, než je poprvé viděla.....
Zdravím Sisi budu moc ráda když mi napíšete soukromou zprávu, čím více odpovědí na mé otázky tím líp.
Každá operace bolí,ale opravdu bych to tady nerozváděla do podrobností.
Každá žena má jinak vysoký práh bolesti a u každého je to jiné.
Dobrý den.
Kamarádka mých dcer měla kdysi anatomický tvar implantátů a po zjištění, že jsou závadné, je musela dát odstranit. Rozhodla se tentokrát pro kulaté a je nadšená. Rozhodně mi doporučovala implantáty kulaté a větší. Když jsem toto oznámila svému lékaři, tak s tím zásadně nesouhlasil a doporučil mi spíše implantáty anatomického tvaru a menší /200 ml/, aby vše působilo přirozeně. Též jsem argumentovala krásným výstřihem, ale pan doktor mě přesvědčil o opaku...
Výsledek je opravdu přirozený, není patrné, že bych měla implantáty i na dotek jsou prsa příjemná a měkká. Manžel je nadšený.
Pokud budete mít Hanko zájem, mohu Vám někdy příště popsat i pooperační průběh, který nějak nekorespondoval s tím, co se všude píše. Byla jsem ráda, že jsem si na operaci nechala celou dovolenou, protože mi dlouho nebylo dobře. Je proto potřeba počítat i s delším časem pro rekonvalescenci! Za 14 dnů bych do zam. rozhodně nemohla jít!
Moc Vás zdravím! Sisi
Děkuju Ireno
Dobry den
Kulaté
mohu se optat zda vam byly po odkojeni doporuceny kulate ci anatom. chci mit plny dekolt a bojim se ze toho s timto tvarem prsou nedosahnu....
Mohu opravdu plastiku doporučit.Měla jsem stejný problém a jsem maximalne spokojená a prsa jsou nádherné
Všem velice děkuji za odpovědi.
Milá Hanko,
měla jsem ještě menší prsa než Vy a celý život jsem to moc neřešila, protože manžel byl vždy velmi spokojený a nebyly ty možnosti, které jsou dnes. Nyní mi je 56 let, mému manželovi je 71 let a najednou měl problémy s erekcí. Moc ho to trápilo a tak mě napadlo, že bych mu mohla pomoci.
Zašla jsem si proto za plastickým chirurgem, poradila jsem se s ním a už jen ta představa nás oba naplňovala štěstím a velikým očekáváním. Manželova erekce se dokonce zlepšila již před operací. V červenci jsem absolvovala augmentaci /pan doktor mi doporučil implantáty kapkovitého tvaru a jen 200ml/. Mohlo to být o trošičku více, ale protože jsem drobná a štíhlá, prsa jsou tak přiměřená k mé postavě a jak pan doktor napsal - jsou ušlechtilého tvaru!
Manžel je nadšený, dokonce i můj gynekolog byl nadšený a já si dnes říkám, že jsem to měla udělat už dávno ! Mám v intimních chvilkách více sebevědomí, nemám starost s plochým hrudníkem u šatů a manžel má vyřešený problém! Všichni jsou tedy spokojení!
Jen bych možná doporučila nedělat augmentaci v letních měsících, protože je teplo a v elastickém, zdravotním prádle, které jsem musela dlouho nosit mi nebylo vůbec dobře!
Držím pěsti, aby i u Vás vše dobře dopadlo!
Dobrý den,
k zodpovědnému zhodnocení je nutné podstoupit osobní konzultaci. Jen podle fotek se mi jeví, že Vaše prsy jsou volnější a dvorce jsou větší a níže než na přiloženém snímku požadovaného výsledku po augmentaci, což by mohlo znamenat, že máte i poddajnější žlázu. Vaše prsa mohou být po augmentaci velmi hezká. Úplně stejná asi nebudou. Pacientka na přiloženém snímku měla pravděpodobně pevnější a možná i menší prsy, evidentně má kulaté implantáty. Umístění implantátů bych určitě doporučil dual-plane nebo pod žlázu. Pokud Vám nevadí větší prsa (C-D), s největší pravděpodobností nebude ani nutná modelace. Ve Vašem případě bych také zvážil anatomické implantáty, které by lépe pozvedly dvorec nahoru, ale s těmi by prsy měly jiný tvar než na přiloženém snímku. Dekolt by byl plošší. Cest k pěkným prsům bude ve Vašem případě několik, proto je vhodnější osobní konzultace.
Přeji hezký den, dr. Hýža
Dobrý den.Prsa nemáte tak hrozná jak to vidíte vy ale pokud chcete řešit pevnost prsou obraťte se na plastického chirurga a objednejte se ke konzultaci. Zdraví Mudr Šulcová
Dobry vecer.Nemyslim si,ze prsa jsou Tak spatna a s pouzitim dobre zvoleneho prsni ho implantatu lze dosahnout Vami pozadovany efekt. Zdravi ️dr vraspirova B
Upřímně řečeno ve srovnání s naší populací matek, které k nám přicházejí se stejným problémem, jako máte Vy, to ve Vašem případě tak dramatické není. Prsa jsou prostě prázdnější, je to po odkojení v zásadě normální. Jde o to se s tím jen sžít, nebo to řešut u nás.... Nutné je však osobní vyšetření plastickým chirurgem, protože je nutné zjistit kvalitu jak kůže tak žlazového tělesa a pak je možné zodpovědně situaci řešit. To co ukazujete na třetí fotce je možné jen s použitím implantátu, avšak otázka je jak pevná je Vaše žláza a co s ní... Rozhodně bych takováto prsa neřešil primárně plastikou, protože jizvy (kolem dvorce, dolů a pod prs) jsou po plastice neodstranitelné a na plastiku je vždy času dost.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Centrum estetické plastické chirurgie je umístěno v ************************
Na konsultaci (500,-.)
Zdraví Dr. Tomášek,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí...
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.