Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Motiva nebo Polytech

Anonymní
Karoll
Doporučený člen
Hradec Králové · Vytvořeno: 23. 2. 2021 · Poslední odpověď 26. 2. 2021

Dobrý den ráda bych uvítala každou zkušenost.Vybírám ze dvou druhů implantátů a ráda bych věděla který je asi lepší, který jste si dali vy nemůžu se rozhodnout tak pokud máte konkrétní zkušenost budu ráda děkuji

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    tesina
    26. 2. 2021

    Dobrý den, jsem 11měs. po OP prsou - modelace + augumentace - implantáty zn. MOTIVA Round a jsem velmi spokojená. Prsa mám hezky nahoře, drží tvar, jsou krásně měkká, poddajná, chovají se vlastně jako přirozená prsa ženy (v lehu, předklonu, úklonu). Žádné problémy nejsou a nebyly, hojení velmi dobré. Za sebe velká spokojenost a doporučuji. Jen doplnění - M.Round je na vyplnění spíše horní části a M.Ergonomix jsou kapkovité tvary, vlastnosti jinak úplně stejné. Já chtěla spíš vyplnit tu horní část, neb kleslosti prs jsem si užila dosti a pan doktor to tak taky viděl. Držím pěsti pro správně rozhodování, za mě tedy MOTIVA. :-)

  • Anonymní
    kakachnicka
    24. 2. 2021

    Dobrý den, Karoll, jsem teprve 2 měsíce po augumentaci prsou a zvolila jsem implantát Polytech sensitive 255 ml vysoký profil. S implantáty jsem velmi spokojená, dělají hezký tvar prsou, prsa už příjemně měknou, žádnou tíhu na hrudníku necítím. Po dobu hojení se žádné komplikace neobjevily. Za sebe mohu polytech vřele doporučit. Hezký večer 🙂

  • Anonymní
    IvanaNetolicka
    24. 2. 2021
    Nejlepší komentář

    Dobrý den,

    já mám nově polytech replicon a velká spokojenost.Společnost funguje také dobře na facebooku, kde mi pomohli vybrat správný implantát. JSem 6 týdnů od operace a prsa už krásně měknou a vypadají skoro jako by byla moje. :-)

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama