Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Motiva ergonomix vs Nagor

Anonymní
Baby16
Praha · Vytvořeno: 19. 7. 2018 · Poslední odpověď 11. 1. 2020

Dobrý den, V září se chystám podstoupit augmentaci. Toužila jsem po ní vždy, ale také mě odrazoval nepřirozený vzhled prsou v leže a hlavně na dotek. Když jsem se dozvěděla o ergonomickych implantatech Motiva, chtěla jsem jít hned. Nyní jsem ale narazila i na implantáty Nagor, které jsou také velice pružné a údajně měkké na pohmat. Chtěla bych tedy znát názory na tyto dva druhy implantátů... Má cenu se rozmyslet na implantáty Nagor z hlediska toho, ze jsou déle na trhu? Je jejich kvalita a bezpečnost srovnatelná? Děkuji za každou odpověď

35 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Popelka
    11. 1. 2020

    Já mám 250 a 315 kvůli asymetrii a trošku lituji, že jsem si nedala větší. Jak to pak splaskne, je to 1,5 až 2 vel dolů. ?

  • Anonymní
    Reny87
    11. 1. 2020

    Ja jdu v pondeli na zvetseni nagor 260ml a 300ml anatomicky. Stale mam obavy jestli to neni malo :/

  • Anonymní
    Waju3
    7. 12. 2018

    Doporucuji nagory mam foto pridane a jsem naximalne spokojena

  • Anonymní
    Waju3
    1. 11. 2018

    Ja mam Nagory a rozhodne nejsou tvrde jako kamen, jsou krasna pevna prirozena

  • Anonymní
    Nina123
    2. 10. 2018
    Nejlepší komentář

    Chystám se na to :) az budu mít chvíli vložím

  • Anonymní
    andy802
    28. 9. 2018

    Samozřejmě až bude chvilka času, ráda přidám recenzi a hodnocení :-)

  • Anonymní
    andy802
    28. 9. 2018

    Ahoj, jsem šest týdnů po augmentaci. Mám Motiva Ergonomix 275 ml full profil a jsem nadmíru spokojená!! Prsa krásně měknou a opravdu se chovají přirozeně a i tak vypadají. Nelituji, super značka!

  • Anonymní

    wild6148000

    26. 9. 2018

    Nino, vložíš vlastní recenzi na zvětšení prsou, prosím: https://www.estheticon.cz/create-review

  • Anonymní
    Nina123
    25. 9. 2018

    Ahoj Baby, já mám Motiva Ergonomix, cca půl roku a jsem nadšená. Naprosto přirozené, dokonce můj manžel říká, že kdyby nevěděl, tak by nepoznal :)
    Volila jsem Motivu protože hodně sportuji a jsem naprosto bez omezení, jsou jako moje. Mám i malinkou jizvičku, operoval mě dr. Hýža s tím speciálním sáčkem na vložení implantátu.
    Hodně štěstí při volbě. Kdy jdeš?

  • Anonymní
    Waju3
    12. 9. 2018

    Mam take Nagory a jsou vzhledove krasne pevne, ale rozhodne ne zadne tvrde boule, za me urcite doporucuji

  • Anonymní
    Waju3
    12. 9. 2018

    Dobry den, mam implantaty Nagor a jsem nadsena, prsa jsou nadherna pevna a zaroven super na pohmat, zadne tvrde boule?

  • Anonymní
    KatRu
    27. 8. 2018

    Ahoj, nevím, zda jsi již rozhodnutá nebo ne.. ale podělím se se svou zkušeností.
    Augmentaci jsem podstoupila před půl rokem a rozhodla jsem se pro implantáty Nagor - anatom. Pan doktor mi dal na výběr ze značek Mentor a Nagor. Aniž by mi řekl, který implantát je který na omak mi byl mnohem příjemnější materiálem, povrchem a měkkostí jeden - samozřejmě jsem si řekla "super, to je určitě ten dražší" Ale k mému milému překvapení to byl Nagor:) Takže pak jsem neváhala ani minutu a už vůbec nezkoumala dál. Prsa mám půl roku a jsou nádherný, chtěla jsem přirozený vzhled a ne žádný prvoplánový nacpaný výstřih:) Komu jsem prsa ukázala byl z nich nadšený. Na omak jsou prsa také příjemná a měkoučká! Upřímně, když tu čtu o tvrdosti jako kámen.. nechápu to. V leže se prsa chovají přirozeně, nemám žádné trčící balony:) Pro představu mám velikost 260ml - anatom, doktor mi tuto velikost i tvar doporučil, prý by mi více ani nešlo dát, jelikož by to prsa nevypadala přirozeně a "nevešlo" se to tam:) Po čtení všemožných diskuzí jsem váhala, jestli to není strašně málo - jiný doktor mi doporučoval 300 -320ml, prý je jedno jestli anatom nebo kulatý. Poslechla jsem pana doktora a jsem za to šťastná, že jsem tak udělala. S implantáty Nagor 260ml z mé velikost A až malé B kupuji podprsenky velikosti D (a i ty mi jsou občas dost těsné) - takže myslím plně dostačující:) Pokud bys měla zájem, mohu poslat nějaké foto, ale pouze do soukromé zprávy. Za mě bych se tedy Nagorů nebála, jsem spokojená!

  • Anonymní
    ajjjka33
    21. 8. 2018

    Dobrý den, mám Nagory vysoký profil 240 a 270ml kulate kvůli asymetrii měla jsem i modelaci. Implantát jeden se posunul ke středu prsou a druhý zase ujíždí do boku....tudíž jeden prs se ani nehne a ma divný tvar a druhý se zase hýbe moc....tudíž ty implantáty jsou cítit hodně. V září jdu na opravu....po pul roce.

  • Anonymní
    Motiva
    15. 8. 2018

    Dobrý den Baby,

    je jednoduché tady tvrdit, že máme nejlepší implantát na trhu :) uvedu Vám tedy pouze fakta. Poslední studie uvádí míru komplikací s implantáty Motiva pod 0,1% což je naprosto mizivé. Lékaři, kteří s Motivou pracují od počátku distribuce v ČR a na Slovensku jej používají právě proto, že s nimi nemají téměř žádné koplikace a spokojené klientky to jen potvrzují.
    Oproti jiným značkám je rozdíl nejen v měkčím gelu, ale především v povrchu, který neobsahuje žádné cizí materiály jako je sůl nebo cukr, nedráždí tudíž okolní tkáně a nezpůsobuje komplikace. Povrch implantátů Motiva je tištěn Nanotechnologií a nevrůstá do okolních tkání. Ikdyž je Motiva relativně nová značka (cca 8 let) její vývoj vycházel ze zkušeností z jiných značek a letitých výzkumů.

    Jak radí Premier clinic, je fajn si na konzultaci osahat více značek. Uvidíte sama, rozdíl je patrný. Lépe si tak dovedete představit co v prsou budete mít a jak se "to" bude chovat :)

    Více info o implantátech se dozvíte na našich sociálních médiích IG: Motiva_cz_sk, FB MotivaImplantaty nebo webu ********************
    Přejeme hodně štěští!
    Tým Motiva

  • Anonymní
    Motiva
    30. 7. 2018

    Dobrý den,

    ano, mluvíte o Motiva implantátu Ergonomix. Je kulatý, ale přizpůsobuje se pohybu těla ženy, díky speciálnímu gelu. Ve stoje tvoří přirozenou kapku a v leže se jakoby "rozleje". Působí naprosto přirozeně a z mnohých referencí dam je patrné, že často okolí vůbec nepozná, že jde o implantáty.

    Rozdíl už vysvětlili lékaři v diskusi a pokud byste měla jakékoliv další otázky, klidně se na nás obraťte nebo info najdete na webu ****************

    Reference klientek vč. fotografií najdete také na našem Instagramu **************

    S pozdravem,
    Tým Motiva

  • Premier Clinic

    · 25. 7. 2018

    Dobrý den,

    od značky Nagor existuje typ implantátu jménem Impleo, který má také hodně měkký gel. Je tedy jistým způsobem alternativou k Motiva Ergonomix. Vzhledem k drsnější texturaci povrchu se ale musejí vkládat přes trochu delší řez než u implantátů Motiva Ergonomix. U implantátů značky Motiva je velice nízké riziko vzniku kapsulace - nejen proto s Motivou pracuji mnohem častěji, než se značkou Nagor. Nicméně u nás na klinice máme k dispozici vzorky obou implantátů - u konzultace u mě nebo u mé kolegyně MUDr. Lucie Zárubové si je můžete případně osobně osahat.

    Zdraví MUDr. Juraj Payer, PhD., plastický chirurg Premier Clinic Praha 1

  • Anonymní
    Baby16
    23. 7. 2018

    Jojo, to jsem zkoušela a tam se mi zdály zepředu docela malý ? ale z boku dobrý. Payer na mě působí hodně pečlivě a sympaticky. Rikala jsem, ze nechci žádný mega prsa, proste jen dofouknout... tak to bude snad v pohodě. Prý ale ženský chtějí menší a potom lituji, ze si nedaly větší ??

  • Anonymní
    Nina123
    23. 7. 2018

    To ne, doktor mi říkal ze 50 ml je okem skoro nerozpoznatelne. Taky jsi vysoká, 270 na tebe podle mě úplně nevhodné. Ale fakt je asi nejdůležitější vybrat doktora, kterému člověk věří a nechat na něm.
    Zkoušela jsi v té zkoušecí podprde? Já jo a v reálu v těle jsou ještě trochu menší.

  • Anonymní
    Baby16
    23. 7. 2018

    Já měla původně navrženy mentor anatom 305ml nebo 270ml a to se mi zdálo v pohodě. Ale těch nějakých 30ml už asi nebude takový rozdíl ??‍♀️

  • Anonymní
    Nina123
    23. 7. 2018

    Jj přesně, ale u Payera bych se nebala ? jeho “prsa” se mi taky moc líbí. Taky jsem nechtěla prave aby to bylo poznat a kdo nic neví, tak neví ?? ale jako kdo mě viděl v plavkách před, tak tuší... v oblečení nic poznat není

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama