Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Co s sebou do nemocnice na zvětšení prsou?

Anonymní
Horalka384983
Praha · Vytvořeno: 5. 9. 2016 · Poslední odpověď 5. 9. 2016

Tak jsem pevně rozhodnutá! Za 22 dní tedy 26.9.2016 půjdu na svou první operaci, první narkoza, první plastika, první podobný zákrok. Za 11 dni laborka, za 15 dni interna, sono prsou mam za sebou je diky bohu OK. Ted uz jen zdárně ve zdraví doklepat do termínu. Začínám se vic než bolesti děsit toho, ze dostanu kašel, rýmu, opar nebo podobný moribundus :-) Právě dobírám antibiotika na zánět močového měchýře (kdo by to byl čekal...3 roky nic a ted pred operaci...). Přítel je od samého zacatku proti...tak jen doufám, ze ho nenapadne koupit někde v krabičce nějaké bacily a nadelit mi je :-D ,,to je samozřejmě vtip" :-D

Honí se mi v hlavě stále dokola po přečtení snad všeho co jste která napsala: co si určitě nezapomenout vzit sebou? jaké zvolit pyzamo aby se po operaci dalo obléci? jaké oblečeni na cestu domu? jak zabránit tomu abych onemocněla? jaká to bude asi bolest?- nikdy jsem neměla nic na svém tele rozrizleho, sakra co čekat? mam si mazat prsa pred operaci, abych zabránila striim? jak si dlouho naplánovat volno z prace? jak přítele naklonit na svou stranu? Miliony otázek...myslím, ze se každé z vas co to mate za sebou a mate svá vysněná prsa honili v hlavně a na spoustu z nich jste asi svou zkušenosti našli odpoved- budu moc rada když mi ulehčíte a podělíte se, poradíte :-) Uz jsem tady psala, ze se chci rozhodnout zda Polytechy nebo Nagory...po poslední konzultaci s MUDr Kydlíčkem jsem se rozhodla, ze to nechám jen a jen na něm. Co bude vhodnější, lepší a hezčí to tam budu mít. Drzte mi palce holky! Dekuju za tyto stránky :-)

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Horalka384983
    5. 9. 2016
    Nejlepší komentář

    Dekuji moc za milá slova :-) a vyčerpávající info jste parádní.

  • Anonymní
    DakovaCh
    5. 9. 2016

    Miso, hlavne si nic neprivolavejte, nemyslete na to a bude to ok! :) Ja jsem rada, ze jsem na operaci mazala tyden po konzultaci a nemela cas na nejake uvahy moc :D Jak si naklonit pritele? Jen ho nechte, az uvidi vysledek, on se jeste milerad nakloni sam, to mi verte! :D :)
    Jinak s sebou jsem si nic moc nebrala, jen sprchovy gel protoze jsem se sla jeste pred operaci osprchovat, ciste spodni pradlo a veci na odliceni. Priprava jako pred spanim :D Jinak mi vsechno dali, zupan, takovy bily "habit", jidlo, piti, vsechno. Jen na druhy den si urcite vemte neco, do ceho se neoblikate pres hlavu. Idealne nejakou kosili nebo cokoliv na knofliky nebo zip treba. Po operaci se nesmi zvedat ruce a je to i trosku nemozne. Bolest - no je to takove zavazicko na hrudi trosku a me osobne teda nehorazne bolela i zada ale co by clovek pro tu krasu nevydrzel :) Jinak taky jsem predtim nikdy na zadne operaci nebyla, ani jsem nemela nic zlomeneho treba, tak jsem sla taky s takovym pocitem. Jen jsem od okoli vedela, ze to bude STRAAAASNE bolet, a meli bohuzel pravdu, no :D ale spousta slecen tady mela uplne jiny prubeh, ono je to fakt individualni, treba budete patrit k ten stastnym a bude to ok :) Jinak ja osobne teda nemazala nijak extra, strii se snad ani nemusite bat, mozna bude spis jen sem tam nejaka ta modrinka :) A ja osobne se teda tyden setrila a polehavala a druhy jsem pracovala z domu, kdyz uz bylo lepe. Ale myslim ze ten tyden doma obecne staci, pokud nemate nejakou fyzicky narocnou praci :) Hlavne at se operace povede a vysledek je dle vasich predstav :))

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama