Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Které implantáty jsou přirozenější na dotek?

Anonymní
Mamina2016
Praha · Vytvořeno: 13. 8. 2019 · Poslední odpověď 10. 2. 2020

Dobry den, rozhoduji se mezi Mentor a Nagor kulatými a zajimalo by mě, který jsou ve výsledku přirozenější na dotek? Nebo to hlavně určuje umístění, pod sval nebo pod žlázu? Jde o to, ze se manzel boji ze je pak uciti při každém doteku. Dekuji za pomoc

19 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    alic6177046
    10. 2. 2020

    Ahoj Dano, už ses rozhodla jaké implantáty si vybereš ? Je těžké se rozhodnout vid..Obě značky jak Nagor, tak Mentor jsou velmi dlouho na trhu, stojí za nimi klinické studie a spokojení zákazníci. Když jsem si ale implantáty načítala, líbila se mi docela transparentnost sdílení dat Mentoru a jedna statistika řešila velmi důležitou věc, a to spokojenost po letech od operace - z té vyšlo, že 97% pacientek je s výběrem implantátů Mentor spokojená i 10 let po augmentaci. Je taky dobré vědět, že implantáty Mentor mají jedny z nejširších záruk pro pacientky v případě komplikací, aniž by bylo nutné se do nich registrovat. Už máš datum operace ?

  • Anonymní

    wild6148000

    16. 1. 2020

    Pošlete si to skrze soukromou zprávu - lze to klikem na jméno uživatele. Je to lepší, než psát veřejně email, aby nedošlo k nějakému zneužití. Kopie soukromé zprávy přijde na email také, ale máte to bez rizika :-).

  • Anonymní
    KatRu
    15. 1. 2020

    Dobrý den a můžete mi poslat email, na který to poslat?

  • Anonymní
    KatRu
    15. 1. 2020

    Dobrý den, tak si u pana doktora řekněte, zda vám je může ukázat:) pokud stále vybíráte, určitě nebude mít problém..

  • Anonymní
    Dana854339
    14. 1. 2020

    Dobrý den, mohu prosím poprosit také o fotku? Dr.Skála doporučil 250ml Mentory. Nagory mám v hlavě také, ale nikdo mi je zatím ze 3.konzultací nenabidnul. Zkusím ještě jednou pana dr.,ať mohu porovnat.

  • Anonymní
    Dana854339
    14. 1. 2020

    Dobrý den, pridávám se k vaší otázce, také váhám zda Nagor / Mentory. Byla jsem u dr.Skaly, akce Mentor, Nagory jsem v ruce neměla a ráda bych.

  • Anonymní
    Mamina2016
    29. 8. 2019

    Dekuji? už jsem rozhodnuta pro Nagor?

  • Anonymní
    Dulcinella
    Doporučený člen
    28. 8. 2019

    Zdravím, já mám tedy anatomy Mentor a při volbě jsem tedy pohmatem měkkost/tvrdost nijak neřešila. Byly mi doporučeny operatérem a přesvědčil mě zejména jejich záruční program Mentor Promise. Ano, moje jsou tužší, ale je to dáno hlavně tím, že moje vlastní tkáň nad nimi je téměř nulová (vrozená vývojová vada prsní žlázy).

  • Anonymní
    Mamina2016
    28. 8. 2019

    Muzu teda poprosit o foto a celkovou cenu?  Dekuji

  • Anonymní

    wild6148000

    28. 8. 2019

    KatRu, napíšeš panu doktorovi tvé vlastní hodnocení? Bylo by super mít ho ucelené ve vlastním vlákně, pro ostatní pacientky, které to budou hledat a rozhodovat se stejně jako ty...https://www.estheticon.cz/chirurgove/martin-skala#client-reviews

  • Anonymní
    KatRu
    28. 8. 2019

    Dobry den, to je dobre, ze si tam dojdete, urcite se presvedcite, ze Nagor je spravna volba:) a pana doktora Skalu taky muzu vrele doporucit, ma lidsky pristup a opravdu pri konzultaci vnimal, co si preju a chci a doporucil velikost a typ tak, abych byla spokojena. Akci na Nagor jsem nemela, ale i presto byla cena operace v pohode. Fotku mam, ale to bych pripadne poslala do sz:))

  • Anonymní
    Mamina2016
    28. 8. 2019

    Moc dekuji za info? taky jsem prave byla u dr Skály a teď jdu znovu na konzultaci abych si osahával i Mentor ale podle toho co jsem zatím cetla půjdu do Nagor? muzu se zeptat zda jste využila akci na Nagor? A nemáte fotku před a po? Moc dekuji

  • Anonymní
    KatRu
    27. 8. 2019

    Dobrý den, jsem již přes rok po operaci. Řešila jsem úplně to stejné, Mentor vs. Nagor. Byla jsem u Dr. Martina Skály na OB Klinice. Nakonec jsem zvolila Nagor, mám 260 ml anatomicky tvar, pod svalem a jsem absolutně spokojená. Už při rozhodování mi přišly na omak mnohem přirozenější a měkčí, prostě nepůsobily tak „uměle“. I pritel si libuje, a to byl ze zacatku zasadne proti;) Pokud byste potrebovala vic informaci o Nagorch, o bezpecnosti a nejake prakticke info, vse jsem bez problemu dohledala na Googlu. Tenkrat jsem si stahla i brozurku, kde bylo take dost informaci. Kazdopadne držím palce, ať operace dobře dopadne:)

  • Dobrý den,
    souhlasím, že je rozhodující množství tkáně nad implantáty. Rozdíl na dotek mezi těmito implantáty umístěný pod sval nebo žlázu je minimální. Na osobní konzultaci s lékařem získáte kompletní představu o výsledku. Můžete se objednat i k nám na tel. čísle *********** nebo e-mailem ************

    S pozdravem
    MUDr. Issam Al Awa
    ***********

  • Anonymní
    Mamina2016
    19. 8. 2019

    Moc dekuji ? vím ze jsou v testech nej ale slyšela jsem ze jsou tvrdší než Nagor....Dr mi doporučil kulaté 270-300ml. Tak porad nevim...

  • Anonymní

    mich6149667

    19. 8. 2019
    Nejlepší komentář

    Ahoj,
    např. Mentor vyvinul pro každý typ implantátů jiný gel s cílem dosáhnout co nejlepších vlastností daného typu implantátu a krásných estetických výsledků. Proto je Mentor MemoryGel v kulatých implantátech o něco měkčí než v anatomických.

    Hmatnost implantátu v těle však významně ovlivňují hlavně faktory jako tloušťka podkoží, žláza, tj. jaký typ postavy máš a jakou máš kvalitu kůže, % tuku apod.

    Co by pro mě asi bylo rozhodující, je ale bezpečnost. Všechny implantáty na českém trhu musí splňovat velmi přísná kritéria, pro to aby se mohly používat, ale právě jen Mentor má certifikaci i pro americký trh, což jiné značky prodejné v Čechách nemají. To může být signálem.

    Obě značky jak Nagor, tak Mentor jsou velmi dlouho na trhu, stojí za nimi klinické studie a spokojení zákazníci. Když jsem si implantáty načítala, líbila se mi i transparentnost sdílení dat Mentoru a jedna statistika řešila velmi důležitou věc, a to spokojenost po letech od operace - z té vyšlo, že 97% pacientek je s výběrem implantátů Mentor spokojená i 10 let po augmentaci. Obdobnou studii jsem pro Nagor nenašla, takže nemohu doplnit číslo zde, třeba někdo jiný...

  • MUDr. David Tomášek

    · 19. 8. 2019

    Nemyslím, že pod svalem či žlázou rozpoznáte rozdíl mezi jakýmkoliv implantátem. Záleží totiž na množství Vaší tkáně nad implantátem. Tedy jste -li "superštíhlá" (hubená) nebo "silnější" - pak se toho na omak moc nepozná.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    Mamina2016
    17. 8. 2019

    Dekuji za nazor. Bohuzel dr kterého jsem si vybrala používá jen Mentor a Nagor. Vaše práce se mi také libi ale Brno je daleko.

  • MUDr. Petr Hýža Ph.D.

    · 17. 8. 2019

    Dobry den, na dotek jsou nejprirozenejsi implantaty Motiva s ergonomickym gelem ( Ergonomix). Mezi implantaty Nagor a Mentor ne pohmatove minimalni rozdil.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama