Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Kompresní podprsenka - jak dlouho nosit menší velikost?

Anonymní
Iriska786159
Praha · Vytvořeno: 27. 5. 2019 · Poslední odpověď 27. 4. 2022

Chtěla by jsem se zeptat, po augmentaci se obvykle nasazuje pacientkam pas a kompr.podprsenka, většinou o číslo i o dvě menší, právě z důvodu komprese implantátů, jak dlouho je nutné nosit tuto menší podprsenku..je možné po nějaké době nosit prádlo příslušící skutečné velikosti která je po augmentaci? Tedy asi po zahojení?

11 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    GonyPlayer
    27. 4. 2022

    Správná velikost podprsenky je opravdu důležitá, já si to uvědomila, díky průvodci na stránkách Bigbreast, ale až potom, co začaly mé zdravotní problémy a neustálé, nepříjemné stahování. Nikdy bych to asi neřešila, kdyby mě moje kamarádka neupozornila, že mé problémy mohou právě pramenit ze špatné velikosti a tvaru podprsenky. Po návštěvě specializovaného obchodu na podprsenky, jsem si odnesla 3 opravdu pohodlné kousky. Mé zdravotní problémy jsou rázem pryč.

  • Anonymní
    Nikol751517
    21. 4. 2020
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, já jsem také na klinice po zákroku dostala menší podprsenku - 70 B - a podle vašeho konfigurátoru mi vyšla velikost 75 D, což mi přijde tedy velký rozdíl...?
    Stávající podprsenka je mi těsnější jen pod prsy, jinak je mi pohodlná. Bojim se, že když si objednám Déčko, tak ta komprese nebude dostatečná...?

  • Anonymní
    Iriska786159
    31. 5. 2019

    Jinak musím ještě podotknout, źe klinika na kterė jsem zakrok podstoupila, je skvělá, ke všemu se staví zodpovědně, vše semnou hned řeší, ať telefonicky, nebo osobně i ohledně jizev,..nemohu zatim nic vytknout
    ani lėkarum, natoz personálu a prsa zatím krásná

  • Anonymní
    lipo6143828
    31. 5. 2019

    To nás moc těší :-) Krásný den

  • Anonymní
    Iriska786159
    30. 5. 2019

    Moc Vám děkuji za pomoc, moc jste mi pomohli a dnes mi přišla správná velikost od Vás, pro mě obrovská úleva,..teď se cítím pohodlně

  • Anonymní
    lipo6143828
    30. 5. 2019

    Dobrý den Irisko, zvolená pooperační podprsenka by měla vždy přímo odpovídat Vašim mírám (přes prsa a pod prsy). V případě, že budete potřebovat pomoci s výběrem, obraťte se telefonicky na náš zákaznický servis, kolegyňky Vám rády s výběrem poradí.

    Krásný den, LIPOELASTIC tým ☼

  • Anonymní
    Iriska786159
    30. 5. 2019

    Dobry den..14dni jsem chodila s podprsenkou o cislo mensi, hrozne tlacila, nasazeno po zakroku..dali 65..mam 75..pomohli z Lipoelastic

  • Anonymní
    Dulcinella
    Doporučený člen
    30. 5. 2019

    Dobrý den, tohle jsem po operaci také řešila. Na sále jsem dostala 80B, potom jsem objednávala druhou na střídání a v Lipoelastic mi poradili se správnou velikostí (75C). Teď už nosím klasické podprsenky 75D.

  • Anonymní
    Iriska786159
    29. 5. 2019

    Dobrý den p.dr., měla jste pravdu, a je někdy fajn, pokud na tomto portálu existuji cenné rady, a také mohu poděkovat zkušeným dámám z Lipoelasthic ..zjistili můj správný obvod komp.podprsenky a zaslali novou, která přísluší mým mírám a ve které se budu cítit pohodlně po další dobu léčby po augmentaci..děkuji Lipoelasthic

  • Anonymní
    Iriska786159
    28. 5. 2019

    Dobrý den, moc děkuji za odpověď, jsem 14 dní po augmentaci, a při dotazu na číslo komp.prádla, na klinice kde jsem zákrok podstoupila, mi byla zatím dána velikost menší a k tomu pas, právě pro kompresi, zřejmě v další fázi bude jiná, plánuji domluvu s lékařem, prsa zatim pracují a opadají otoky, jen je těsná,..tak doufám, že v brzské době budu moci objednat jinou..

  • MUDr. Helena Singerová

    · 28. 5. 2019

    Dobrý den,
    nemyslím si, že byste měla nosit menší podprsenku. Velikost podprsenky by měla přesně odpovídat velikosti vašich prsou, aby byla prsa dobře fixována a zároveň aby byla podprsenka dostatečně pohodlná. Měla byste ji totiž nosit po celou dobu 6 týdnů po operaci. Mnohé ženy ji pak nosí i mnohem déle, právě pro pohodlí, které jim poskytuje.
    Elastické podprsenky, které se používají po operaci, jsou šité speciálně pro tento účel a její číslování nemusí odpovídat jiným typům podprsenek.
    S pozdravem
    MUDr. Helena Singerová
    Plastický chirurg
    Asklepion – Institut klinické a estetické medicíny
    Plastická chirurgie
    ***************

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama