Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Kdo byl po augmentaci úplně bez problémů?

Anonymní
Makronka
Olomouc · Vytvořeno: 30. 10. 2017 · Poslední odpověď 18. 12. 2017

Dobrý den,zajímalo by mne jak časté jsou komplikace po augumentaci prsou.Přes diskuze jsem zjistila že skoro každá žena má po této operaci problémy hnis opakovaně dávají dreny stěny a pod.Je tady někdo kdo se zapojil úplně bez problémů a mohl za cca 3 týdny plně fungovat?

22 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Pavli
    18. 12. 2017

    Já myslím že každá žena co má implantáty tak je spokojená tedy pokud nejsou na začátku komplikace.Bohužel taky musí počítat že ty komplikace příjdou za pár let tak či tak.Nemyslím tím výměna ale třeba bolesti bez příčin prostě tak to je.Já třeba nosím implantáty 10let pohoda bez komplikací a pak to přišlo z ničeho nic nutná reoperace.Bolesti už se nezbavím a je potřeba se s tím smířit a žít.Tohle už nikde nepíšou a je nás velká většina.Prostě pokud jednou člověk do sebe nechá řezat je jasné že věkem to bude jen horší.Ať si každý říká co chce prostě my holky co už jsme takzvaně letky(nositelky inplošů několik let) nebo po reoperaci po několika létech víme své.Vím kdysi splnit si svůj sen a mít zase seběvědomí to je nepopsatelné proto si dokud nejsou komplikace implantátů užívejte.Časem se životní priority mění.Já vám všem držím pěstí ať nedopadnete jako my krásné a bolavé.

  • Anonymní
    beautyholic
    17. 12. 2017

    Já jsem byla a jsem (ťuk ťuk) absolutně ok. Ještě před op jsem si to hodně nastudovala, po operaci od 6ti týdnů jsem mohla už vše ale pro jistotu jsem byla ještě velmi opatrná. Na op jsem byla 22.5.2017 a ačkoliv jsou prsa zatím mnohem větší než jsem čekala, vypadají i při pohybu jako přirozená. Také na pohmat jsou měkká. Co doporučuji je posilovat jen malé váhy, hodně prsní svaly protahovat a hlavně nosit kvalitní podprsenky které vám sedí. Sice je to prádlo drahé, ale vyplatí se to tím pohodlím. Jizvy ošetřuji tlakovými masážemí s. přírodními oleji, třeba i jen olivový.

  • Anonymní
    Adrianka464797
    18. 11. 2017

    Takže vám je musely implantáty nakonec vyndat??

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    18. 11. 2017

    Zdravim, tak moc drzim palecky. Muzu se zeptat z jakeho duvodu musely jit ven? Mela jste problemy od pocatku, nebo kdy pi operaci nastaly? Jak prsa vypadaji po vyndani, byt i po tak kratke dobe(2 mesice) a jak dlouho jste mela prosim dreny? Moc dekuji za odpovedi

  • Anonymní
    ellen_page530801
    18. 11. 2017

    Já měla komplikace a po dvou měsících mi je museli vytáhnout teď,? jsem bez nich musím se dat do kupy a zase by se měli max 3 až 6 měsíců vloží zpět.

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    18. 11. 2017

    Plne souhlasim, pokud mate tu moznost, tak je lepsi byt co nejdele doma. Jee, to mate krasnou praci:) pracovat se zviraty by se mi moc libilo, kdyby to bylo placene, jak s lidmi, tak se nerozmyslim :))
    Hlavne vam muze zduchnout do prsa nejaky velky cumak:) a to zvedani pejsku...radsi budte doma, co muzete

  • Anonymní
    Luczinka
    18. 11. 2017

    No ja mam jit na kontrolu 1.12. takze jsem pocitala s tim ze to mam dodrzet do te doby minimalne a tak to i odpovida. Budu do kontroly doma a pak se uvidi. Ja mam salon pro psy a nekdy manipulace se psy neni snadna i pro cloveka ktery je v pohode. Hlavne prudke pohyby ale i to zvedani no. Takze kdoviii jestli nezustanu pak doma jeste dyl Chci mi top vysledek a ne ze si to sama zkazim :-)

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    18. 11. 2017

    Presne vam nereknu , ale 14dni urcite, radsi se zeptejte lekare, ale ja jsem tento pohyb omezovala skoro mesic, vyjimka bylo cesani a myti hlavy. Prvni tyden mi ji myl pritel :) uprimne, ja jsem sr lekare na tohle neptala, ale mysli, ze jsem to tady nekde vycetla. Ono pri tech kontrolach clovek zapomene na tolik veci, na ktete se chce zeptat... :))

  • Anonymní
    Luczinka
    18. 11. 2017

    Ja citila extremni bolest na hrudi hned po probuzeni a tez jsem to prirovnala a to k hrudniku rozdrcenymu valcem a kudlama v kazdem prsu. Leve me bolelo o hodne vic a jeste jsem nemohla dychat. Ja skoro jen lezim takze nezvedam. Akorat jak uz to neboli tak jsem se v noci pristihla s rukou nahore:-/ snad se nic nestalo. Jal dlouho nebudu moct dat ruce nad hlavu ani zvedat?

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    18. 11. 2017

    Kazda jsme opravdu jina a bolest kazda vnima jinak, ja ji po operaci stale ocekavala, vzpominam si, jak nejaka modelka prirovnavala silenou bolest na hrudniku, jako kdyz ji tam lezi kamion...stale jsem po op cekala a nic neprislo :) zadne bolesti. 6.den, to uz je super ne, hlavne nezvedat nic tezkeho a nedavat ruce nad hlavu :) Preji vam bezproblemove uzdraveni a hodne radosti z novych prsou :)

  • Anonymní
    Luczinka
    18. 11. 2017

    Ja to mela tak s dreny no desne sem se bala a ono to vyndani nakonec nebolelo. Ja tu taky cetla hodne a bolest jsem ocekavala ale ne tak extremni jakou jsem mela. Ale uz je to dobry dneska 6.den :-)

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    18. 11. 2017

    Zdravim, o komplikacich zde je toho strasne moc publikovano. Urcite je dobre o nich vedet, ale zalezi na cloveku, ja jsem zde byla orad a hltala vsechny mozne informace, hlavne o komplikacich, protoze jsem porad byla na vazkach, ale diky tomu vsemu prectenemu, jsem byla pred vykonem akorat vystresovana a i na sale se mi chtelo odejit a rikala jsem si , co blbnu, co tady delam, ze si nevazim zdravi , vsechny ty strasne komentare uzivatelek, co mely nebo maji komplikace, se mi tam vybavily...Mela jsem strach, ale nakonec jsem se zacala uklidnovat a myslela jsem jen na to, jak si plnim hooodne letity sen. Takze doporucuji VEDET, ale jak se rika, vseho moc skodi....

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    18. 11. 2017

    Zdravim, ja jsem byla na augmentaci 2.10. a nechci nic zakriknout..., ale dodnes je vse super. Bolesti jsem nemela opravdu zadne a to neprehanim, jen takivy jakoby tezky pocit na prsou , kdyz jsem byla v obvazech, bala jsem se poradne narovnat, ale po sundani a nasledne noseni spec.podprsenky, se silene ulevilo, mela jsem pocit, ze jsem o nekolik kilo lehci, opravdu, to byla nejvetsi uleva, ale spis z takoveho tiziveho pocitu, bolesti urcine ne. Pak jsem se trosku bala vyndavani drenu, ale zbytecne, sestricka byla strasne setrna a vubec to nebolelo, coz me hrozne prekvapilo. Ja jsem doma 2mesice, takze super cas na zhojeni a doma jsem dodrzovala klid : prvni tyden jsem nedelala vubec nic, pak jsem oplachla alespon nejake nadobi, ale luxovani a vytirani jsem fakt vynechavala, protoze tahat tezky lux v ruce, nebo 5l kybl s vodou, to by asi nebylo moc stastne. Hodne zde ctu, jak nektere jiz po par dnech plne fungovaly vc.starani se o male deti, no dle meho nazoru, to neni dobre. Implantat a vubec rana potrebuje cas na zhojeni a veskera namaha, to muze zkomplikovat. Chapu, ze ne kazda si muze dovolit byt 2mesice doma, ale mela jsem usetrenou dovolenou, tak jsem toho casu vyuzila. Navic ma prace je hodne namahava- zdr.sestra, manipulujeme i se 140kg pacienty a treba resuscitaci bych asi po 14dnech nedala, nebot se hodne zapojuji prsni svaly. To bych pak mohla ocekavat komplikace... Pokud nekdo sedi v kancelari, tak chapu, ze i po 14dnech muze do prace. Kazdopadne se ridte radami a doporucenim lekare a poslouchejte sve telo

  • Anonymní
    Luczinka
    18. 11. 2017

    ahoj ja jsem teprve 5 dni po operaci a prosla jsem si prvni dva dny opravdu extremnimi bolestmi. Dreny vyndali treti den a jsem uz doma bez bolesti. Vse je ok. Dnes napisu sem pribeh :-)

  • Anonymní
    Adrianka464797
    18. 11. 2017

    Dobrý den po augmentaci prsou jsem měla první dny bolesti (což je jasný ),dreny mi vytáhly po 8 dnech a pak i stehy.Vse úplně bez problémů ?

  • Anonymní
    Malnik
    17. 11. 2017

    Vse bez problému, 4.den jsem kousek ridila (no bylo to divny) , 8. den bez problemu. Po tydnu jsem se sama plne starala o deti 1a 4 roky . Zadny hnis , krasne ciste rany , nebyla jedna jedina komplikace .

  • Anonymní
    Ema417902
    6. 11. 2017

    Dobry den. Jsem rok po augmentaci. Zadna komplikace, vse naprosto v poradku. Jen ty 3 tydny mi prijdou na rekonvalescenci docela malo ?. Ja byla relativne fit po 6 tydnech. Byla jsem v Medicom clinic ?

  • Anonymní
    Makronka
    4. 11. 2017

    Děkuji za odpověď snad budu taky bez potíží

  • Anonymní
    Netta
    3. 11. 2017

    Hezky den Makronko, plne souhlasim se Simi. Urcite augmentaci bez pooperacnich problemu je daleko vic. Spise se resi problemy nez nadseni. Ja patrim mezi ty nadsene a bez komplikaci!? Preji ti, at jsi taky spokojena.

  • Anonymní
    Makronka
    31. 10. 2017

    Děkuji za odpověď jsem ráda rada ze čtu i něco pozitivního,protože mi psalo dost holek,které měli potíže tak jsem z toho celkem vystrašena.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama