Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Jak spát po augmentaci?

Anonymní
Radka_r_mova
Kolín · Vytvořeno: 30. 9. 2021 · Poslední odpověď 3. 10. 2021

Ahoj, dobrý den. Jsem 4 dny po zákroku zvětšení prsou. Chci se zeptat na nějakou vychytávku, jak spát na zádech. Já vydržím ležet max 15 minut a hned si musím sednout. Doufám že to nebude trvat dlouho, ale teď to fakt nedám. Nemáte někdo dobrou radu?

1 komentář

Reklama
  • Anonymní
    Jana_p
    3. 10. 2021
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, s bolestí zad jsem se potýkala asi 5 týdnů, tedy po celou dobu, kdy jsem musela spát pouze na zádech. První týden jsem spala v polosedě, to znamená, že jsem měla 2 velké polštáře a jeden maličký. Ten maličký jsem si podkládala hlavu , střídavě po stranách. Přes den jsem zkoušela přenést váhu na jednu stranu hýždí a druhou nohu překřížit přes tu druhou. Na chvilku se mi ulevilo od bolesti v bedrech a jedné strany hýždí. ( toto jsem opakovala i na druhou stranu). Bohužel jsem se v noci budila co hodinu a musela jsem vstát z postele a trochu se projít, ale výbornou pomůckou byl pro mě gymnastický míč, který mám v ložnici a tam jsem chodila sedávat, abych uvolnila bolavá záda.
    Od druhého týdne jsem odložila jeden velký polštář a zůstal mi jed jeden velká a ten maličký. Takto spím dodnes( 3 měsíce po operaci), protože i když už mohu spát na boku, maličký polštář mi pomáhá podkládat hlavu a rameno, abych se nepřetočila na břicho a netlačila si na prsa.
    Bohužel to musíte, s těmi zády , vydržet až do doby, kdy se budete moct přetočit a spát na boku...to se vám skutečně uleví.
    Držím palce, Ať to co nejlépe zvládnete a rychle vám toto nepříjemné období uteče.
    Stojí to za to:-). Jana

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama