Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Implantát až 750 ml a výrazné zmenšení dvorců

Anonymní
Nickname1234
Praha · Vytvořeno: 17. 3. 2017 · Poslední odpověď 14. 7. 2021

Dobrý den, na začátek bych uvedla, že jsem klasicka ženská a tak furt vidim neco co by se dalo zlepšit. :) 1. již jsem kdyby byla na zmenšení dvorů v lokale ( bylo to Mudr. P. v Brne, bez nasledne kontroly, hruza :( ) vstrebatelne stehy hnisaly, mela jsem osklivou jizvu, stehy mi dovyndali na konzim v Praze. a dvorce se ROZTAHLI ZPET

  1. minuly rok augmentace, Praha, doktor super, ale dvorce zmensovat nechtel, tedy jsme jen zvetsovali :) . Silikon sel pres soucasnout jizvu dvorcem a doktor mi to lepe sesil, tedy uz jizva vypada lepe. S operatrem i muj nynejsi dotaz proberu, jelikoz spokojena jsem byla.

  2. Prsa jsou na pohled po roce menší mi přijdou ,že byly po operaci takove nafouklejsi, urcite jsou vice poklesle nez co vidim u jinych holek, to muze byt tim, ze jsem mela prsa velka uz pred operaci - B. Dostala jsem 400 ml Polytech.

  3. Moje prani je mit opravdu MALE DVORCE proste jen kolem bradavky, aby se neroztahli! a sel by silikon posunou vice nahoru, aby meli vice umely tvar? pripadne premyslim nad zvetsenim cca 750 ml?? mam skoro 180 cm a jsem mohutnejsi postavy, proto nikomu neprijde, ze i ted s 400 nevypadam, že mam nejak velka prsa a ja velka prsa chci :)))

Jake řešení a postup navrhujete?? děkuji za nabídky. Vím, že konzultace osobní je nezbytná, ale zajímá me názor na metody.

8 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Boubelka86
    Doporučený člen
    14. 7. 2021

    Zdravím, co Vám bylo na klinice v Praze kde jste byla na zvětšení doporučeno?

  • Anonymní
    Barbora111
    14. 7. 2021
    Nejlepší komentář

    Uz jsem stihla zmenseni dvorců a nyni cekam do pristiho roku kvuli augmentaci. Domluvii jsme se na tom, ze to udelame na dvakrat, aby se dvorec roztahnul co nejmin. Nicméně, aktualne mam kazdy dvorec jiny s rozdilem 0,5cm a jizvu na pravé straně vystouplou. Po konzultacich na 4 přednich klinikách mi tedy bylo vsude sdeleno, ze dvorce se nakonec stejne “roztahnou”. Takze cekam a modlim se. Neuvazovala jsi o laseru nebo něčem podobném?

  • Anonymní
    Nickname1234
    14. 7. 2021

    Jinak to je stále můj původní příspěvek stále jsem to nedoresila a stav se zhoršil

  • Anonymní
    Nickname1234
    14. 7. 2021

    Dobrý den,

    měla jsem v roce 2017 augemnataci Polytech 400ml v jedné pražské klinice.
    Dale rok na to opět zmenšení dvorcu v celkové narkoze.
    Dvorce se mi roztahli ještě více a teď v těhotenství mi jizva úplně vyjíždí nahoru jakoby se zduřuje.
    Co s tím? Pochybuji že se to po porodu uklidní, s ohledem na stav prsou nevím zda už vůbec kojit.
    Kdy případně na operaci a půjde to vůbec opravit? Ráda bych malé hezké dvoce nevím proč musím mít tak šíleně ošklivé jizvy :(.

  • Anonymní
    Barbora111
    9. 2. 2021

    Ahoj, je to už dlouho, ale dořešila jsi nějak svá prsa? Řeším podobný/stejný problém a nevím, jak se rozhodnout. Každý lékař mi totiž doporučil něco jiného. Jeden - první dvorce/pak augmentaci, druhý augmentaci i dvorce řešit zároveň a třetí mi řekl, že by jen zvětšila dvorce řešil až po kojení. Jsem z toho na švestku, díky )))

  • Anonymní
    mara240912
    Doporučený člen
    18. 3. 2017

    Chapu,ze vas trapi dvorce, ale verte ze mate prsa dobry i tak :-D

  • Anonymní
    Nickname1234
    18. 3. 2017

    To zvetseni neni to nejdulezitejsi. Spise me trapi ty velke dvorce a prsa bych rada tvarove vice nahoru kulatejsi. Ve vystrihu bez podprsenky nemam plny vystrih.

  • Anonymní
    mara240912
    Doporučený člen
    18. 3. 2017

    Kde mate tu mohutnou postavu?.... Kdyz si predstavim jeste vetsi implanty... no nezlobte se, ale to uz je pres caru... aby jste nebyla pak nestastna...

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama