Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Foto prsa trojky - C

Anonymní
If96
Ústí nad Labem · Vytvořeno: 31. 1. 2018 · Poslední odpověď 2. 2. 2018

Dobrý vecer :-) chystám se jít na augmentaci a chtela bych cca trojky. Mohla by mi sem nějaká slečna, bez obličeje poslat fotku jejich prsou s velikosti trojky? Mockrát dekuji!

18 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Veletele
    2. 2. 2018

    If,jsem zvědavá ? jsi po konzultaci rozhodnuta?

  • Anonymní
    Pavli
    2. 2. 2018

    Reagovala na naše otázky.Já byla taky zapojena do diskuze.Snad se kvůli tomu nezlobíte je přece namístě aby holky věděly a pořádně se rozhodly do čeho jdou.

  • Anonymní
    Kimmi
    2. 2. 2018

    Krásné....Až na to že paní doktorka toto napsala na mou otázku mi a né Vám.

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    Tohle mi napsala taky zde paní doktorka zkopírované:současné studie ukazují na to, že u žen po zvětšení prsů je sice malé nicméně lehce vyšší riziko pro vznik zhoubného onemocnění krve, které se nazývá anaplastický velkobuněčný karcinom BIA-ALCL a které se může projevit jako opakující se výpotek kolem implantátu, průkazem je vyšetření této tekutiny cytologicky, druhým typem je vznik karcinomu v obalu kolem implantátu. přeji hezký den prof dušková

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    Tím samozřejmě nechci nikoho odrazovat jen varovat ať si to dobře rozmyslí...krása není všechno.

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    Popravdě?žádný z plastických chirurgů mi tento test nebyl ochoten udělat.Tekutina se vstřebala a ten pocit už nikdy nevymažu.Rakovina z implantátů je takto....vždy kolem implantátů se vytvoří kapsa tenká nebo hrubší,prostě se zahojí ta tkáň kolem inploše.No a v té tkáňi kolem toho implantátů se může rozvinout rakovina.Když tam ten implantát není tak tam není ta zhojena tkáň tudíž nehrozí ALCL.Víte je to všechno jeden velký business.

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    Tohle mi napsal plastický chirurg když jsem se zde ptala zkopírované: já bych to nechal vypunktovat, punktát bych zaslal na vyšetření na ALSL a krev na CL 30 k vyloučení jiných komplikací (anaplastického velkobuňěčného Lymfomu - nebojte se je to naděje jedna ku tisíci, ale pro jistotu bych to řešil. A pravidelné kontroly operaterem.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    Veletele
    1. 2. 2018

    Tomu rozumím...Četla jsem si také ...Jiné články zase píší,ze rakovina nevzniká kvůli implantatum.Ze to není ničím podložené.Je pak těžké se rozhodnout i v jiných případech než je augmentace.Pavli a u vás doufam vse v pořádku !!!

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    ALCL - Anaplastický velkobuněčný lymfom

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    Při rozhodování mi o ALCL nikdy nikdo nic neřekl.Tak jsem do toho šla prsa jsem si užívala až jednou ejle z ničeho nic se vyskytla tekutina kolem implantátů a chirurg na to bude se tekutina muset vypunktovat a poslat na rozbor ALCL.Tím chci napsat že nikdy na začátku vás nikdo neinformuje a nakonec zjistíte že ono z implantátů můžete mít rakovinu?Tak proto píší zakladatelce ať se poptá a pak rozhodne.

  • Anonymní
    Veletele
    1. 2. 2018

    Jen mě zajímá ,zda vám při rozhodování pomohlo najít si něco o ALCL?

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    Ano mám

  • Anonymní
    Veletele
    1. 2. 2018

    Pavli,vy mate implantáty?

  • Anonymní
    Pavli
    1. 2. 2018

    Zdravím,jestli vám můžu poradit poptejte se plastických chirurgů na ALCL než půjdete na augmentaci.Nebo si zkuste najít zde či jinde.Přeji hodně štěstí v rozhodování

  • Anonymní
    Veletele
    1. 2. 2018

    Tak se po konzultaci ozvi,jak dopadla!!!

  • Anonymní
    Anonymous491718
    1. 2. 2018

    Nemáte vůbec zač ? tak ať vám konzultace dobře dopadne a vše je dle vašich představ a brzy se můžete těšit z nového hrudníku ?

  • Anonymní
    If96
    1. 2. 2018

    Mockrát děkuji za zprávu! Máte pravdu s tim, že na každé ty prsa vypadají úplně jinak. Byla jsem asi jen nedočkavá, nicméně dnes uz jdu na konzultaci :-) a doufám, ze na operaci pujdu co nejdriv :-D

  • Anonymní
    Anonymous491718
    31. 1. 2018
    Nejlepší komentář

    Dobrý večer, tohle vám moc nepomůže. Vím to z vlastní zkušenosti. Na každé vypadá určitá velikost implantátu jinak. Měla jsem úplně stejnou představu, že chci mít trojky. Nejlepší je si velikosti u vybraného chirurga vyzkoušet a sdělit mu svou představu a on vám jistě danou velikost doporučí. Pokud by jste si i tak nebyla jistá, zajděte si na kliniku která disponuje 3D scenerem, ať máte představu, jak budou vaše prsa vypadat v konkrétní velikosti. Záleží hodně na tom jak velká prsa nyní máte, obvod, vaše výška atd. Proto určitě doporučuji toto probrat a odzkoušet s vybraným chirurgem. Přeji hodně štěstí a perfektní výsledek

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama