Dobrý vecer :-) chystám se jít na augmentaci a chtela bych cca trojky. Mohla by mi sem nějaká slečna, bez obličeje poslat fotku jejich prsou s velikosti trojky? Mockrát dekuji!
If,jsem zvědavá ? jsi po konzultaci rozhodnuta?
Reagovala na naše otázky.Já byla taky zapojena do diskuze.Snad se kvůli tomu nezlobíte je přece namístě aby holky věděly a pořádně se rozhodly do čeho jdou.
Krásné....Až na to že paní doktorka toto napsala na mou otázku mi a né Vám.
Tohle mi napsala taky zde paní doktorka zkopírované:současné studie ukazují na to, že u žen po zvětšení prsů je sice malé nicméně lehce vyšší riziko pro vznik zhoubného onemocnění krve, které se nazývá anaplastický velkobuněčný karcinom BIA-ALCL a které se může projevit jako opakující se výpotek kolem implantátu, průkazem je vyšetření této tekutiny cytologicky, druhým typem je vznik karcinomu v obalu kolem implantátu. přeji hezký den prof dušková
Tím samozřejmě nechci nikoho odrazovat jen varovat ať si to dobře rozmyslí...krása není všechno.
Popravdě?žádný z plastických chirurgů mi tento test nebyl ochoten udělat.Tekutina se vstřebala a ten pocit už nikdy nevymažu.Rakovina z implantátů je takto....vždy kolem implantátů se vytvoří kapsa tenká nebo hrubší,prostě se zahojí ta tkáň kolem inploše.No a v té tkáňi kolem toho implantátů se může rozvinout rakovina.Když tam ten implantát není tak tam není ta zhojena tkáň tudíž nehrozí ALCL.Víte je to všechno jeden velký business.
Tohle mi napsal plastický chirurg když jsem se zde ptala zkopírované: já bych to nechal vypunktovat, punktát bych zaslal na vyšetření na ALSL a krev na CL 30 k vyloučení jiných komplikací (anaplastického velkobuňěčného Lymfomu - nebojte se je to naděje jedna ku tisíci, ale pro jistotu bych to řešil. A pravidelné kontroly operaterem.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Tomu rozumím...Četla jsem si také ...Jiné články zase píší,ze rakovina nevzniká kvůli implantatum.Ze to není ničím podložené.Je pak těžké se rozhodnout i v jiných případech než je augmentace.Pavli a u vás doufam vse v pořádku !!!
ALCL - Anaplastický velkobuněčný lymfom
Při rozhodování mi o ALCL nikdy nikdo nic neřekl.Tak jsem do toho šla prsa jsem si užívala až jednou ejle z ničeho nic se vyskytla tekutina kolem implantátů a chirurg na to bude se tekutina muset vypunktovat a poslat na rozbor ALCL.Tím chci napsat že nikdy na začátku vás nikdo neinformuje a nakonec zjistíte že ono z implantátů můžete mít rakovinu?Tak proto píší zakladatelce ať se poptá a pak rozhodne.
Jen mě zajímá ,zda vám při rozhodování pomohlo najít si něco o ALCL?
Ano mám
Pavli,vy mate implantáty?
Zdravím,jestli vám můžu poradit poptejte se plastických chirurgů na ALCL než půjdete na augmentaci.Nebo si zkuste najít zde či jinde.Přeji hodně štěstí v rozhodování
Tak se po konzultaci ozvi,jak dopadla!!!
Nemáte vůbec zač ? tak ať vám konzultace dobře dopadne a vše je dle vašich představ a brzy se můžete těšit z nového hrudníku ?
Mockrát děkuji za zprávu! Máte pravdu s tim, že na každé ty prsa vypadají úplně jinak. Byla jsem asi jen nedočkavá, nicméně dnes uz jdu na konzultaci :-) a doufám, ze na operaci pujdu co nejdriv :-D
Dobrý večer, tohle vám moc nepomůže. Vím to z vlastní zkušenosti. Na každé vypadá určitá velikost implantátu jinak. Měla jsem úplně stejnou představu, že chci mít trojky. Nejlepší je si velikosti u vybraného chirurga vyzkoušet a sdělit mu svou představu a on vám jistě danou velikost doporučí. Pokud by jste si i tak nebyla jistá, zajděte si na kliniku která disponuje 3D scenerem, ať máte představu, jak budou vaše prsa vypadat v konkrétní velikosti. Záleží hodně na tom jak velká prsa nyní máte, obvod, vaše výška atd. Proto určitě doporučuji toto probrat a odzkoušet s vybraným chirurgem. Přeji hodně štěstí a perfektní výsledek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.