Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Bolest po augmentaci

Anonymní
Sarexy
Praha · Vytvořeno: 14. 2. 2023 · Poslední odpověď 29. 5. 2023

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mohu řešit to, že mě rok a půl po operaci palčivě bolí jedna bradavka 24/7. To, že cítím ze spolu silikon a tlak je také dost nepříjemné. Prso je uespodu k bradavce zploštělé.Jinak je i to prso větší, ale to jedine mi nevadí. Druhe prso je naprosto v pořádku. Doktor po trech mesicich rikal, že se to srovná a bolest přejde, že je chycený nerv.Asimetrii jsem měla i před tím, ale když se to dá vše dohromady...nosím znovu kompresku, sice to bolí, ale psychicky mi to pomáhá. Nechci žít za 100 tis s takovou permanentní bolestí a tím, že nenávidím kus svého těla. Prosím poraďte, jestli se to dá nějak řešit. Bojím se operátorovi napsat, když tak chválil svou práci 🙁 Mám 330 ml pod sval, střední profil, mentor anatom

1 komentář

Reklama
  • Anonymní
    Anicka12
    29. 5. 2023

    Určitě se ozvi operatérovi, to že máš komplikace ještě neznamená, že je to chyba operatéra, je normální že každý se hojí jinak a každý operatér s nějakými komplikacemi počítá. Proto rozhodně na nic nečekej a ozvi se mu, to vůbec neznamená že mu něco vyčítáš, ale naopak že v něj máš důvěru a věříš, že to dokáže vyřešit.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama