Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mohu řešit to, že mě rok a půl po operaci palčivě bolí jedna bradavka 24/7. To, že cítím ze spolu silikon a tlak je také dost nepříjemné. Prso je uespodu k bradavce zploštělé.Jinak je i to prso větší, ale to jedine mi nevadí. Druhe prso je naprosto v pořádku. Doktor po trech mesicich rikal, že se to srovná a bolest přejde, že je chycený nerv.Asimetrii jsem měla i před tím, ale když se to dá vše dohromady...nosím znovu kompresku, sice to bolí, ale psychicky mi to pomáhá. Nechci žít za 100 tis s takovou permanentní bolestí a tím, že nenávidím kus svého těla. Prosím poraďte, jestli se to dá nějak řešit. Bojím se operátorovi napsat, když tak chválil svou práci 🙁 Mám 330 ml pod sval, střední profil, mentor anatom
Určitě se ozvi operatérovi, to že máš komplikace ještě neznamená, že je to chyba operatéra, je normální že každý se hojí jinak a každý operatér s nějakými komplikacemi počítá. Proto rozhodně na nic nečekej a ozvi se mu, to vůbec neznamená že mu něco vyčítáš, ale naopak že v něj máš důvěru a věříš, že to dokáže vyřešit.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.