Dobry den, chystam se na augmentaci k panu Kurialovi do Ceskych Budejovic. Mate s nim nekdo zkusenosti? Diky Jindriska
dekuji moc potom vam napisu jak vse dopadlo
Držím Vám palce :)
ano, vse dodrzim, uz se tesim jen z toho uspani mam obavy, je to des co jsem si precetla
K panu doktorovi P. Novakovi z Brna bych se jit na operaci nebala, i kdyz nejake komplikace mohou po operaci nastat vzdy, určitě nepodceňte předoperační vyšetření a před operací neberte zadne leky redici krev, ani wobenzim, slysela jsem od vice doktoru, ze to muze zpusobit velke problemy.
pani doktorko moc vam dekuji toto jsem asi potrebovala slyset jsem vam vdecna a jeste jednou dekuji
Dobrý den.
Chápu, že tápete v tom obrovském seznamu plastických chirurgů.
Plastický chirurg Pavel Novák je stejně precizní, klidný, s dobrou energií a má mnoho zkušeností v oboru. Jistě jste se z nějakého důvodu rozhodla pro jeho osobu. Jestli jste vnímala konzultaci dobře a pojala jste důvěru, tak bych se nerozmýšlela.
Myslím, že je to stejně správná volba jako dr. Kuriál v Českých Budějovicích jen dr. Novák je na Moravě.
pani alzbeto a mohu se zeptat na pana doktora pavla novaka mate nekdo snim skusenost dekuji
Od pana doktora Kuriala, stejně tak od pana primáře Maříka z Českých Budějovic bych bez obav nechala operovat cokoliv :) Od paní doktorky Šilhánkové taky.
Paní doktorka má pravdu, že i pokud je plastická operace provedena špičkovým plastickým chirurgem, mohou po ní nastat komplikace. U zvětšení prsou například kapsulární kontraktura, nebo špatné hojení. Obojí je nepředvídatelnou reakcí těla na operaci a většinou nesouvisí s prací operatéra. Alžběta
dobry den ja se chystam kpanu pavlovi novakovy brno muzete take neco napsat dekuji
Dobrý den.
Já pracuji jako v oboru plastické chirurgie v regionu Moravy. Tohoto pana doktora jako plastického chirurga mohu jen doporučit. Profesionalita, preciznost, odborný přehled, jemnost a dobrý člověk.
Hodně štěstí.
I Ti nejlepší z nás mají komplikaci, ale věřím, že u tohoto lékaře budou minimalizovány.
Jiřina Šilhánková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.